Απομίμα κινέζικο Nokia N9 μπορεί να τρέξει 6 λειτουργικά! [video]

Τα πάντα όλα. Το κινητό το ονείρων μας. Απομίμα Nokia N9 τρώει μπανάνες και μπορεί να τρέξει όποιο “λειτουργικό σύστημα” επιθυμείτε. Διαλέξτε μεταξύ Meego, iOS 5.0, Android (HTC Sense, Samsung TouchWiz), Windows Phone 7, BlackBerry OS και Symbian Anna. Το κινητό δέχεται δύο κάρτες SIM, ψήνει μπιφτέκια και όπως είχε σχολιάσει φίλος του Techblog, για ασφάλεια πρέπει να φοράς το κράνος του Magneto!

, Απομίμα κινέζικο Nokia N9 μπορεί να τρέξει 6 λειτουργικά! [video]

, Απομίμα κινέζικο Nokia N9 μπορεί να τρέξει 6 λειτουργικά! [video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bec

Σου ψηνει καφε στη κυριολεξία ομως ε;
Τι cpu και αλλα εχει και τρεχει ios5;

Νιάνιος Ρωμανός

Στην ουσία δεν τρέχει τα λειτουργικά απλά είναι θέματα για το λειτουργικό που τρέχει.

Αντώνης

Από που μπορούμε να το παραγγείλουμε αυτό άμα θέλουμε να το αγοράσουμε;
Και το menu,πληκτρολόγιο κλπ αλλάζουν γλώσσα;
κι’άλλες πληροφορίες που μπορούμε να βρούμε;
Ευχαριστώώ 🙂

Npapanikolaou

Με χαλασε δεν τρεχει ICS 😉

θα κανουν δωρο το κρανος του Μαγκνητο; 😉

dimitris7

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa εγω το χα γραψει αυτο με το κρανος του Magneto.και μολις το διαβασα λεω κατι μου θυμιζει αυτο.xaxaxaxaxaxaxaxax

Avgerinos

Οντως, φαινεται να ειναι θεματα το ολο σκηνικο.Πραγμα που κανει το κινητο εντελως αχρηστο,αφου το μονο που κανει ειναι προσομοιωση του interface της αρχικης οθονης.Προγραμματα,εφαρμογες και λοιπες λειτουργιες θα ειναι αδυνατο να τρεξουν,αρα δεν ειναι smartphone…Αν ηταν οντως κινητο με multi-boot λειτουργικα,τοτε θα ηταν κατι το πραγματικα ενδιαφερον,τωρα ειναι απλα μια μαιμου με επωνυμα ρουχα απο το παζαρι,και που νομιζει οτι μιλαει 6 γλωσσες,ενω στην πραγματικοτητα απλα ξερει να λεει καλημερα…

Ισίδωρος

Μουφιά. Όλα τα ΛΣ είναι Κινέζικα, όπως και το κινητό.

Giorgos

“Το κράνος του Magneto” δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω μισή ώρα τώρα χαχαχαχαχαχαχα

Spyros (MasterMind33)

Κι όμως, στο προηγούμενο βίντεο που ανέβασες Κώστα φαίνεται να τρέχει Angry Birds, TomCat και κάποιο fruit ninja, που σημαίνει ότι δε μπορεί να έχει μουφολειτουργικό!

iOS αδύνατο, φαντάζομαι ότι 99% είναι πειραγμένη έκδοση Android.

sosimple

Αλλο τρέχει τόσα λειτουργικά, αλλο παίρνει θέματα ώστε να μοιάζει με αυτά. Κάτι που κανει οποιοδήποτε android. Μόλις διάβασα ότι τρέχει ios, καταλαβα ότι κάτι δεν παει καλα, γιατί είναι αδύνατο μεχρι σημερα. 100% android τρέχει..

Solon

Χα χα Χα!!! Μου φτιαξες το απόγευμα Κώστα. Looooooool 🙂

Jimdem

Καταλαβαίνεις την ποιότητα της οθόνης, βλέποντας τον παρουσιαστή να την πατάει με τα νύχια 😀

Demis

Έχω πεθάνει απ’ τα γέλια με το κείμενο εισαγωγής για αυτό το κινητό!! Όπως είπε και ο Χειλάκης….δεν περιγράφω άλλο!!!

giannhs

ψηνομαι να παρω ενα για το χαβαλε

mic1

το ios εχω και εγω για το nokia x6

Gymakos N.

……αν μεχρι τωρα οι κινεζοι βγαζανε απλα μαιμουδες….μολις μας παρουσιασαν τον King Kong!!!!

sosimple

Ταχυτατο είναι το μαμημενο 🙂 Ποιο γρήγορο και απο σαλιγκαρι..
Τι επεξ. Να έχει αραγε, στα 300 mhz; 🙂

alexandros

@giannhs
μην κάτσει και το πάρεις και ψηθείς κανονικά όμως… χεχεχε

lorentzos

κατευθείαν κατασκευή απο φουκοσημα!! είδαν και έπαθαν για να το κατασκευάσουν γιαυτό και θα δίδετε δώρο σε κατοίκους που μένουν κοντά στο Τσερνομπίλ και Γιαπωνια οτι ήταν να πάθουν το έπαθαν!!! μου φενετε και οτι η μπαταρια του ειναι 3000 ΜΓΒΑΤ κατευθείαν εμπλουτισμένη με πλουτώνιο με μια φόρτιση ανεβαίνεις παράδεισο!!!

Stratos T

Λοιπόν… τι σκέφτηκα τώρα… ο τρόπος χρήσης της οθόνης (νυχάκι) και οπτικά μου θυμίζει Touch οθόνη απο HTC Diamond 1… πραγματικά ώρες ώρες σου ερχόταν να το σπάσεις (κι ας μην υπήρχαν οι capacitive για σύγκριση) 🙂 και όσο σκέφτομαι ότι είχα σκάσει τότε πάνω απο 4 κατοστάρικα… : /

pilotsd

Ξεχάσατε και την στολή.

giannhs

https://www.youtube.com/watch?v=4zsratkMugg καλα τρελη λαλακια και θελουνε και 90 € εχω δει μουφα που τρωγότανε παλιά προ tach εποχή τωρα οτι και να κανουνε ….

Louis Vuitton Outlet

Watch the trailer for Kathryn Bigelow’s follow-up to The Hurt Locker – a thriller based on the manhunt for Osama bin Laden

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;