Nokia Treasure Tag, Για να ξέρεις που βρίσκονται τα πολύτιμα αντικείμενα σου

Η Nokia ανακοίνωσε ένα νέο, καινοτομικό προϊόν το οποίο υπόσχεται να σας κάνει να απαλλαχθείτε από το άγχος του αν ξεχάσατε τα κλειδιά σας, την τσάντα σας ή κάτι άλλο στο σπίτι ή αλλού. Ονομάζεται Nokia Treasure Tag και έχοντας διαστάσεις 30x30x10 χλστ. και βάρος 13 γρ., είναι μια μικρή συσκευή την οποία μπορείτε να συνδέσετε με τα αντικείμενα που θέλετε και να εξασφαλίστε ότι δε θα τα ξεχάσετε κάπου ποτέ ξανά.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί είναι εξαιρετικά απλός. Αφού βάλετε το Nokia Treasure Tag σε κάποιο αντικείμενο, μπορείτε να το συνδέσετε με το κινητό σας είτε μέσω τεχνολογίας NFC είτε μέσω Bluetooth. Αν λοιπόν αποχωρήσετε από κάποιο χώρο έχοντας ξεχάσει ένα από τα 2 αντικείμενα, οι συσκευές θα εκπέμψουν ένα δυνατό ήχο για να σας ειδοποιήσουν.

Την πρώτη φορά που θα χρειαστεί να συνδέσετε το κινητό σας με το Nokia Treasure Tag, θα σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε και την αντίστοιχη Nokia Treasure Tag εφαρμογή, η οποία ούτως ή άλλως θα είναι διαθέσιμη από το Windows Phone Store.

Εφόσον βρεθείτε στην άτυχη περίπτωση να μην ακούσετε την ειδοποίηση, δε χρειάζεται να ανησυχήσετε. Μέσω της εφαρμογής, η οποία θα σας παρουσιάσει σε χάρτη τη θέση του χαμένου αντικειμένου, θα μπορέσετε να το εντοπίσετε.

To Nokia Treasure Tag είναι συμβατό με όλες τις συσκευές που διαθέτουν την αναβάθμιση Lumia Black. Θα κυκλοφορήσουν επίσης third party εφαρμογές για το αντικείμενο με σκοπό να υποστηριχθούν και οι συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS.

, Nokia Treasure Tag, Για να ξέρεις που βρίσκονται τα πολύτιμα αντικείμενα σου

, Nokia Treasure Tag, Για να ξέρεις που βρίσκονται τα πολύτιμα αντικείμενα σου

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικόλας Χ.

Αν ξεχάσεις όμως το κινήτο κάπου, την έκατσες..

mpampis13

Ωραιο ειναι νομιζω κατι παρομοιο εχει βγαλει και η htc

GiannisMix

Όσο περνάει ο καιρός τόσο λιγότερο θα βαζουμε το κεφάλι μας να δουλευει!
δεν είναι ασχημο πάντως. Μου θυμίζει λίγο gps tracker. Αν είναι καλή η τιμή τότε οκ διαφορετικα δε με κουράζει το να μη τα ξεχνάω κ να σκέφτομαι που τα εχω βαλει!

Χρηστος

Αραγε θα κάνουν και τίποτα για να μην χρειαζόμαστε μαζί μας φορτιστή με δυμανο γιατι με τόσα ανοικτά(3/4g, WiFi, NFC /BT) συνεχεια, μόνο ένας τέτοιος φορτιστής μας σώζει για να έχουμε όλα αυτα τα “καλούδια”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.