Η επίσημη οθόνη 7 ιντσών για το Raspberry Pi

Το Raspberry Pi Foundation ανακοίνωσε την επίσημη οθόνη αφής για το δημοφιλές board Raspberry Pi. Η οθόνη έχει διαγώνιο 7 ιντσών, ανάλυση 800×480 pixels και 70 μοίρες γωνία θέασης. Η τιμή της αγγίζει τα 60 δολάρια Αμερικής και η συσκευασία περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες καλωδιώσης για τη σύνδεση board και οθόνης.

Raspberry Pi Touchscreen Display
RGB 800×480 pixels a@60fps
24-bit colour
FT5406 αφής capacitive 10 σημείων
70 μοίρες γωνία θέασης

Περιεχόμενα συσκευασίας
7″ Touchscreen Display
Adapter Board
DSI Ribbon cable
4x Stand-offs and screws
4x Jumper wires

Η επίσημη οθόνη 7 ιντσών για το Raspberry Pi, Η επίσημη οθόνη 7 ιντσών για το Raspberry Pi

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Ότι πρέπει για CarPC! Αρχίζω και το γλυκοκοιταζω το Raspberry Pi…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Raspberry Pi

Raspberry Pi 400: Πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο υπολογιστή

Το Raspberry Pi Foundation ανακοίνωσε το νέο Raspberry Pi 400, ένα πληκτρολόγιο που ενσωματώνει έναν μικρό, φορητό υπολογιστή.

Gear Raspberry Pi

Raspberry Pi 4: Διαθέσιμο με υποστήριξη 4K, 4GB RAM και τιμή 35 δολάρια Αμερικής

Το νέο Raspberry Pi 4 αποακλύφθηκε και μπορεί να υποστηρίξει ανάλυση 4K. Διαθέτει 4GB μνήμη RAM και η τιμή του ξεκινάει από τα $35.

Gear Raspberry Pi Raspberry Pi 3

Raspberry Pi 3: Μπορεί να τρέξει Windows 10

Μία νέα λειτουργία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες Raspberry Pi 3 να αποκτήσουν την πλήρη εμπειρία των Windows 10 στη συσκευή τους. Μέχρι σήμερα όλες οι προσπάθειες της Microsoft να τρέξει εφαρμογές x86 σε επεξεργαστές τεχνολογίας ARM, όπως ο Snapdragon 835, ήταν εν μέρει αποτυχημένες αφού η απόδοση τους δεν ήταν επαρκής.

Computers Raspberry Pi

Raspberry Pi 3 Model B+: Το νέο μοντέλο για την ημέρα “Παγκόσμιας σταθεράς π”

Κάθε χρόνο στις 14 Μάρτη γιορτάζεται η “Παγκόσμια σταθερά π” (π=3.14) και η Raspberry Pi θέλησε να τιμήσει την ημέρα αυτή με το νέο μοντέλο των μικρών και φτηνών υπολογιστών τσέπης, με βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.