Olaf Diegel 3D Scarab & Spider, Ηλεκτρικές κιθάρες με τρισδιάστατα prints

O Olaf Diegel είναι ένας τύπος που θέλει να αλλάξει εντελώς τη δεδομένη εικόνα που έχουμε για μία τυπική ηλεκτρική κιθάρα, αφού χρησιμοποιεί 3D εκτυπωτές προκειμένου να δημιουργήσει εντελώς πρωτοποριακά σώματα οργάνων με τρισδιάστατα στοιχεία που συνθέτουν το γενικό σύνολο. Το σχέδιο είναι κατασκευασμένο από το συνθετικό υλικό Polyamide 2200.

Αραχνοειδή, ιστοί και έντομα σε διάφορα σχέδια και έντονα χρώματα συνθέτουν το σώμα της κάθε ηλεκτρικής κιθάρας που εκτός από το ότι θες να την ακούς, μπορείς να κάθεσαι να την χαζεύεις με τις ώρες. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται είναι ικανή να δημιουργήσει σχήματα με μεγάλη λεπτομέρεια, ενώ δεν απαιτείται κανενός είδους συναρμολόγηση. Το κάθε μοντέλο θα έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις επιλογές και την αισθητική του κάθε πελάτη, επομένως μιλάμε για μοναδικά μουσικά εργαλεία. Όλα θα γίνονται μέσω ειδικού web site που θα λειτουργεί ως e-shop, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές θα βρίσκονται αρκετά πάνω από τα 2.000 ευρώ.

, Olaf Diegel 3D Scarab & Spider, Ηλεκτρικές κιθάρες με τρισδιάστατα prints

, Olaf Diegel 3D Scarab & Spider, Ηλεκτρικές κιθάρες με τρισδιάστατα prints

, Olaf Diegel 3D Scarab & Spider, Ηλεκτρικές κιθάρες με τρισδιάστατα prints

, Olaf Diegel 3D Scarab & Spider, Ηλεκτρικές κιθάρες με τρισδιάστατα prints

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης Κ.

bump!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.