Olloclip 3-IN-1 iPhone Macro Lens, Για εκπληκτικά κοντινά με το iPhone

Η Olloclip, που είναι γνωστή για τους “macro” φακούς που προσαρμόζονται στο iPhone ανακοίνωσε την διάθεση του νέου Olloclip 3-IN-1 iPhone Macro Lens. Το νέο αυτό αξεσουάρ επιτρέπει στους χρήστες iPhone να τραβούν ιδιαίτερα κοντινές στο αντικείμενο τους φωτογραφίες προσφέροντας τρία επίπεδα μεγέθυνσης. Υπάρχει το κανονικό 7x mode, 14x mode καθώς και το 21x mode, για εξαιρετικά κοντινές λήψεις.

Για να μεταβεί ανάμεσα στα modes ο χρήστης δεν έχει παρά να περιστρέψει το Olloclip. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο το οποίο χρησιμοποιείται σε εφαρμογές αεροναυπηγικής και ειδικούς φακούς ενώ έρχεται με ένα ειδικό ανταπτοράκι για να προσαρμόζεται και στο iPod touch. Η τιμή του Olloclip 3-IN-1 iPhone Macro Lens είναι 69.99 δολάρια.

Olloclip 3-IN-1 iPhone Macro Lens, Olloclip 3-IN-1 iPhone Macro Lens, Για εκπληκτικά κοντινά με το iPhoneOlloclip 3-IN-1 iPhone Macro Lens, Olloclip 3-IN-1 iPhone Macro Lens, Για εκπληκτικά κοντινά με το iPhone

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.