Olympus µ 1050 SW, Σε χρυσό σαμπανιζέ χρώμα

, Olympus µ 1050 SW, Σε χρυσό σαμπανιζέ χρώμαΠοιός είπε ότι η ανθεκτικότητα με την κομψότητα δεν συμβιώνουν; Με την ανακοίνωση της μ 1050SW σε χρυσό σαμπανιζέ χρώμα, η Olympus καταρρίπτει όλες τις αμφιβολίες. Αυτή η όμορφη σχεδιαστικά μηχανή δεν είναι μόνο προς τέρψη των οφθαλμών, είναι ανθεκτική στις πτώσεις, αδιάβροχη και αντέχει στην παγωνιά σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός. Με τα μικροσκοπικά οπτικά αποδίδει μέγιστη φωτεινότητα και οι χρήστες απολαμβάνουν καλύτερα αποτελέσματα.

Η Olympus µ 1050 SW τα έχει όλα – στυλ, δύναμη και απόδοση. Το κομψό και μεταλλικό σώμα είναι λεπτό και compact ώστε να χωρά σε κάθε τσέπη. Κάτω από το χρυσό σαμπανιζέ περίβλημα, η μ 1050SW ενσωματώνει αισθητήρα 10.1 Μegapixels και οπτικό zoom ακριβείας 3x για να αποτυπώνει κάθε λεπτομέρεια. Παρόλο τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και τον όμορφο σχεδιασμό η μ 1050SW πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα – είναι ανθεκτική στις πτώσεις από 1,5m ύψος, αδιάβροχη σε 3m βάθος και ανθεκτική στην παγωνιά έως -10°C και ουσιαστικά αποτελεί τον ιδανικό φωτογραφικό σύντροφο για κάθε περιβάλλον.

, Olympus µ 1050 SW, Σε χρυσό σαμπανιζέ χρώμαΜια εξαιρετική ποικιλία χαρακτηριστικών ενσωματώνονται στην Olympus μ 1050SW. Περιλαμβάνει διπλή σταθεροποίηση εικόνας για να αποτρέπει τις θολές εικόνες που προκαλούνται από την ακούσια κίνηση της μηχανής, προηγμένη τεχνολογία ανίχνευσης προσώπων για να εντοπίζει, να εστιάζει και να εκθέτει έως και 16 πρόσωπα σε μία μόνο λήψη. Επίσης, χάρη στον επεξεργαστή εικόνας TruePic III η ταχύτητα επεξεργασίας και η ποιότητα της εικόνας έχουν βελτιωθεί. Η στιλάτη έκδοση του χρυσού σαμπανιζέ χρώματος της μ 1050SW θα διατίθεται από τον Οκτώβριο μαζί με τα άλλα τέσσερα συναρπαστικά χρώματα όπως το γκρι (Dolphin Grey), μαύρο (Midnight Black), μπλε (Pacific Blue) και ρόζ (Misty Rose).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Olympus

Samsung Galaxy S22 Ultra: Θα έχει κάμερα με τις ευλογίες της Olympus;

Ακούγεται έντονα ότι η OM Digital Solutions θα συνεργαστεί με τη Samsung και θα βάλει το όνομα Olympus στα smartphones του νοτιοκορεάτη κατασκευαστή smartphones.

Gear Olympus

Η Olympus επιτρέπει πλέον τη χρήση των mirrorless καμερών της ως webcam

Για την ώρα, η εφαρμογή υποστηρίζει μόνο υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows, καθώς και μόλις πέντε μοντέλα της εταιρείας.

Gear Olympus

Olympus TG-5: Αδιάβροχη φωτογραφική με 4K video

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, η Olympus παρουσίασε την ανθεκτική TG-5 που είναι σε θέση να ανταπεξέλθει οποιαδήποτε κακουχία προσφέροντας παράλληλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για μια point-and-shoot κάμερα.

Gear Olympus

Olympus Stylus TG-Tracker: Επίσημα η action camera με τιμή 350 δολάρια

Μέχρι τώρα το πιο κοντινό που είχε η Olympus σε action camera ήταν οι σκληροτράχηλες εκδόσεις της σειράς point-and-shoots. Όμως, σήμερα ανακοίνωσε την Olympus Stylus TG-Tracker και ανήκει στη σειρά σκληρών μηχανών, TOUGH.