Olympus SZ-31MR, Με τεχνολογία με iHS και x24 wide super-zoom

Η νέα Olympus με τεχνολογία iHS, που προέρχεται κατευθείαν από τις μηχανές PEN, βάζει τον πήχη των επιδόσεων ακόμη πιο ψηλά στις compact μηχανές. Διαθέτει το χαρακτηριστικό Multi-Recording. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κάνει λήψη video Full HD με ταυτόχρονη λήψη φωτογραφιών ανάλυσης 16 Megapixel.

Η Olympus SZ-31MR διευκολύνει τον φωτογράφο στη σύνθεση της εικόνα με φακό με x24 zoom και εστιακές αποστάσεις 25-600mm – ισοδύναμα σε φορμά 35mm. Ο χειρισμός γίνεται με οθόνη touch, με τις τεχνολογίες iHS (Intelligent, High-Sensitivity and High-Speed) να δίνουν καλές επιδόσεις ακόμη και όταν ο φωτισμός φωτογράφησης είναι χαμηλός. Ο αισθητήρας backlit CMOS έχει ανάλυση 16Mpixel και οι επιδόσεις του ενισχύονται από δύο επεξεργαστές TruePic V. Ο επεξεργαστής TruePic V έχει σχεδιαστεί για χρήση σε dSLR μηχανές και ενισχύει τις επιδόσεις της SZ-31MR σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, κάνει πιο γρήγορη την απόκριση της και διπλασιάζει ακόμη το zoom χωρίς σημαντική μείωση της ποιότητας της εικόνας.

Με γρήγορη εστίαση και ρυθμό λήψης 10fps, η τεχνολογία iHS μειώνει το θόρυβο της εικόνας και τονίζει τα χρώματα ακόμη και σε φωτογράφιση θεμάτων με γρήγορη κίνηση. Η οθόνη της μηχανής έχει διαγώνιο 3΄΄ και ανάλυση 920kpixel και μέσω της «αφής» ο φωτογράφος μπορεί να κάνει λήψη, να εστιάσει, να zoomάρει, να αλλάξει ταχύτητα κλείστρου, ή να περιηγηθεί στον οδηγό χρήσης Live Guide.

, Olympus SZ-31MR, Με τεχνολογία με iHS και x24 wide super-zoom

, Olympus SZ-31MR, Με τεχνολογία με iHS και x24 wide super-zoom

, Olympus SZ-31MR, Με τεχνολογία με iHS και x24 wide super-zoom

Πηγή: Imageview.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Φαίνετε φοβερό μηχάνημα! Ψήνομαι ανάμεσα σε αυτήν και την LUMIX ΤΖ 20.

GiannisWST

Μετα τις πωλησεις των pen και της omd ανεβασε ρυθμους η olympus.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Olympus

Samsung Galaxy S22 Ultra: Θα έχει κάμερα με τις ευλογίες της Olympus;

Ακούγεται έντονα ότι η OM Digital Solutions θα συνεργαστεί με τη Samsung και θα βάλει το όνομα Olympus στα smartphones του νοτιοκορεάτη κατασκευαστή smartphones.

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear Olympus

Η Olympus επιτρέπει πλέον τη χρήση των mirrorless καμερών της ως webcam

Για την ώρα, η εφαρμογή υποστηρίζει μόνο υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows, καθώς και μόλις πέντε μοντέλα της εταιρείας.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.