Πέμπτη
17/05/2012

Olympus SZ-31MR, Με τεχνολογία με iHS και x24 wide super-zoom

Η νέα Olympus με τεχνολογία iHS, που προέρχεται κατευθείαν από τις μηχανές PEN, βάζει τον πήχη των επιδόσεων ακόμη πιο ψηλά στις compact μηχανές. Διαθέτει το χαρακτηριστικό Multi-Recording. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κάνει λήψη video Full HD με ταυτόχρονη λήψη φωτογραφιών ανάλυσης 16 Megapixel.

Η Olympus SZ-31MR διευκολύνει τον φωτογράφο στη σύνθεση της εικόνα με φακό με x24 zoom και εστιακές αποστάσεις 25-600mm – ισοδύναμα σε φορμά 35mm. Ο χειρισμός γίνεται με οθόνη touch, με τις τεχνολογίες iHS (Intelligent, High-Sensitivity and High-Speed) να δίνουν καλές επιδόσεις ακόμη και όταν ο φωτισμός φωτογράφησης είναι χαμηλός. Ο αισθητήρας backlit CMOS έχει ανάλυση 16Mpixel και οι επιδόσεις του ενισχύονται από δύο επεξεργαστές TruePic V. Ο επεξεργαστής TruePic V έχει σχεδιαστεί για χρήση σε dSLR μηχανές και ενισχύει τις επιδόσεις της SZ-31MR σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, κάνει πιο γρήγορη την απόκριση της και διπλασιάζει ακόμη το zoom χωρίς σημαντική μείωση της ποιότητας της εικόνας.

Με γρήγορη εστίαση και ρυθμό λήψης 10fps, η τεχνολογία iHS μειώνει το θόρυβο της εικόνας και τονίζει τα χρώματα ακόμη και σε φωτογράφιση θεμάτων με γρήγορη κίνηση. Η οθόνη της μηχανής έχει διαγώνιο 3΄΄ και ανάλυση 920kpixel και μέσω της «αφής» ο φωτογράφος μπορεί να κάνει λήψη, να εστιάσει, να zoomάρει, να αλλάξει ταχύτητα κλείστρου, ή να περιηγηθεί στον οδηγό χρήσης Live Guide.

Olympus SZ-31MR, Με τεχνολογία με iHS και x24 wide super-zoom

Olympus SZ-31MR, Με τεχνολογία με iHS και x24 wide super-zoom

Olympus SZ-31MR, Με τεχνολογία με iHS και x24 wide super-zoom

Πηγή: Imageview.gr

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .


2 Σχόλια

  1. Ο/Η Solon λέει:

    Φαίνετε φοβερό μηχάνημα! Ψήνομαι ανάμεσα σε αυτήν και την LUMIX ΤΖ 20.

  2. Ο/Η GiannisWST λέει:

    Μετα τις πωλησεις των pen και της omd ανεβασε ρυθμους η olympus.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.