Olympus TG-1 iHS, Ανθεκτική και αδιάβροχη ψηφιακή φωτογραφική με video 1080p

Επαγγελματική ποιότητα φωτογραφίας με μία εντελώς νέα προοπτική δίνει η Olympus με τη νέα της φωτογραφική μηχανή. H TG-1 iHS είναι compact, μικρή σε μέγεθος, αλλά έχει ποιότητα φωτογραφίας dSLR μηχανής. Ο φακός της είναι ο καλύτερος που θα βρει κανείς σε μηχανές του είδους της, με f2.0. Μπορεί και κάνει λήψη video HD προδιαγραφών 1080p.

Η Olympus TG-1 iHS δεν είναι η πρώτη κάμερα από την Olympus που είναι ανθεκτική στη σκληρή χρήση – η εταιρεία έχει μεγάλη παράδοση στον τομέα με τις μηχανές σειράς Tough. Η σειρά Tough περιλαμβάνει μηχανές αδιάβροχες, ανθεκτικές στα χτυπήματα, στο κρύο, στις πτώσεις και στη σκόνη. Η TG-1 iHS έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και τα συνδυάζει με την τεχνολογία iHS, φακό με f2.0 και συμβατότητα με μετατροπείς στο φακό που δίνουν ένα ευέλικτο σύστημα φωτογράφισης. Ο συνδυασμός της ανθεκτικότητας και της ποιότητας εικόνας που ξεχωρίζει κάνει δυνατή τη φωτογράφιση κάτω από τις δυσκολότερες συνθήκες, όπως υποβρύχιες φωτογραφίες, υδρόβια ζωή, στο χώμα, αλλά και λήψεις video HD 1080p.

Η ανάλυση του αισθητήρα backlit CMOS είναι 12Mpixel και ο φακός f2.0 είναι 8x zoom, ενώ η οθόνη της Olympus TG-1 iHS είναι OLED. Το ερχόμενο καλοκαίρι οι Αμερικάνοι θα μπορούν να προμηθευτούν το κέλυφος PT-053 που την μετατρέπει σε αδιάβροχη σε βάθος πάνω από 10m.

, Olympus TG-1 iHS, Ανθεκτική και αδιάβροχη ψηφιακή φωτογραφική με video 1080p

, Olympus TG-1 iHS, Ανθεκτική και αδιάβροχη ψηφιακή φωτογραφική με video 1080p

Πηγή: Imageview.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αριστοτελης

perfect.. (για να μου την κανουν δωρο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Olympus

Samsung Galaxy S22 Ultra: Θα έχει κάμερα με τις ευλογίες της Olympus;

Ακούγεται έντονα ότι η OM Digital Solutions θα συνεργαστεί με τη Samsung και θα βάλει το όνομα Olympus στα smartphones του νοτιοκορεάτη κατασκευαστή smartphones.

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear Olympus

Η Olympus επιτρέπει πλέον τη χρήση των mirrorless καμερών της ως webcam

Για την ώρα, η εφαρμογή υποστηρίζει μόνο υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows, καθώς και μόλις πέντε μοντέλα της εταιρείας.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.