Olympus Tough TG810, Για σκληρή χρήση… στην κουζίνα

Απογοητεύτηκα όταν είδα τις lifestyle φωτογραφίες που επιδεικνύουν τις ικανότητες της αδιάβροχης ψηφιακή φωτογραφικής μηχανής Olympus Tough TG810. Το τμήμα marketing της εταιρείας φαίνεται να έχει καταλήξει ότι ο σημερινός active τρόπος ζωής, δεν εξελίσσεται στη θάλασσα ή το βουνό αλλά στην κουζίνα. Το νου σου με το μύλο του πιπεριού, μην σε κόψει!

, Olympus Tough TG810, Για σκληρή χρήση… στην κουζίνα
, Olympus Tough TG810, Για σκληρή χρήση… στην κουζίνα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosVolos

Για 300 ευρω νομιζω οτι αξιζει,κανει κανονικα ληψη μεσα στο νερο;

Nikkos K

Aυτό θα πει “Εφιάλτης στην κουζίνα”. Όντως περίεργη προσέγγιση marketing αλλά αυτομάτως βάζει πολύ κόσμο στη θέση του ζευγαριού της φωτογραφίας που μαγειρεύει, ειδικά τους κυρίους που λογικά είναι και το target group της μηχανής. Το ερώτημα είναι τι κάνει μια φωτογραφική μηχανή δίπλα στις ντομάτες και τα μπρόκολα; Αν θες τόσο πολύ να μην την ξεχάσεις φεύγοντας, βάλτην μαζί με τα κλειδιά σου…δίπλα στη Νουαζέτα!

giannis

Συμφωνώ αντί να σ δείχνει δράση,θάλασσα,βουνό σε βάζει μέσα στην κουζίνα.Αμάν πιά δηλαδή ούτε να ονειρευόμαστε δεν μας αφήνουν

Mike

Παιδια μπορειτε να αναφερετε και τα τεχνικα χαρακτηριστικα της μηχανης;;;

Vasilios Bouras

Κατά την γνώμη μου πολύ όμορφη μηχανή και άξια των χρημάτων της.. Μόνο και μόνο που είναι αδιαβροχη και αντέχει έως 10 μέτρα φτάνει και περισσεύει…

AlexP

Ειχα προηγουμενο μοντελο της συγκεκριμενης σειρας και ημουν πολυ ευχαριστημενος. Μεσα σε πισινα που την ειχα δοκιμασει δεν ειχα κανενα προβλημα

peter

τι βλαμμενη διαφημιση. Ειναι δυνατον να βαλω τη φωτογραφικη ποτε κατω απο τη βρυση?

#FN$#

GoPro HERO HD {gopro.com}
Λίιιιγο διαφορετική αλλά στα ίδια χρήματα κ μάλιστα “διαφημίζει” κ όλη τη δράση που… θέλετε! 😛

Alan

Θα αντέχει και σε πτώσεις;; Ένα προηγούμενο μοντέλο άντεχε στα 2 μέτρα.

marios

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Olympus

Samsung Galaxy S22 Ultra: Θα έχει κάμερα με τις ευλογίες της Olympus;

Ακούγεται έντονα ότι η OM Digital Solutions θα συνεργαστεί με τη Samsung και θα βάλει το όνομα Olympus στα smartphones του νοτιοκορεάτη κατασκευαστή smartphones.

Gear Olympus

Η Olympus επιτρέπει πλέον τη χρήση των mirrorless καμερών της ως webcam

Για την ώρα, η εφαρμογή υποστηρίζει μόνο υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows, καθώς και μόλις πέντε μοντέλα της εταιρείας.

Gear Olympus

Olympus TG-5: Αδιάβροχη φωτογραφική με 4K video

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, η Olympus παρουσίασε την ανθεκτική TG-5 που είναι σε θέση να ανταπεξέλθει οποιαδήποτε κακουχία προσφέροντας παράλληλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για μια point-and-shoot κάμερα.

Gear Olympus

Olympus Stylus TG-Tracker: Επίσημα η action camera με τιμή 350 δολάρια

Μέχρι τώρα το πιο κοντινό που είχε η Olympus σε action camera ήταν οι σκληροτράχηλες εκδόσεις της σειράς point-and-shoots. Όμως, σήμερα ανακοίνωσε την Olympus Stylus TG-Tracker και ανήκει στη σειρά σκληρών μηχανών, TOUGH.