oPhone, έρχονται και αρωματικά μηνύματα [video]

Μήπως τα κλασικά μηνύματα κειμένου, οι εικόνες και τα video, οι συζητήσεις που αυτοκαταστρέφονται μετά από λίγο σας φαίνονται πολύ mainstream τρόπος επικοινωνίας και ψάχνετε κάτι διαφορετικό; Τότε έρχονται τα αρωματικά SMS. Ο καθηγητής του Harvard David Edwards επινόησε το oPhone για να μπορούμε να στέλνουμε μηνύματα, εικόνες και video που θα συνοδεύονται από μυρωδιές.

Το oPhone είναι η πρώτη συσκευή στον κόσμο αποστολής και λήψης αρωματικών μηνυμάτων. Συνδέεται με το smartphone ή το tablet και μας επιτρέπει να επιλέξουμε όποια μυρωδιά θλελουμε μέσα από μια γκάμα 32 διαφορετικών μυρωδιών που έχει η συσκευή και οι οποίες θα μπορούν να συνδυαστούν με 300 χιλιάδες διαφορετικούς τρόπους.

Για παράδειγμα αν θέλεις να στείλεις σε έναν φίλο σου μια εικόνα από πίτσα θα επιλέξεις τη μυρωδιά του τυριού, της ντομάτας, του μανιταριού κλπ. και θα λάβει την τελική μυρωδιά.

Το αρωματικό μήνυμα ή αλλιώς όπως ονομάζεται «oNote» αποστέλλεται μέσω της εφαρμογής «oSnap» διαρκεί 10 δευτερόλεπτα και για να το λάβεις φυσικά πρέπει να έχεις κι εσύ το oPhone.

Ο στόχος είναι τα αρωματικά μηνύματα να διατεθούν στο ευρύ κοινό μέσα στο 2015 και μπήκε στο Indiegogo για crowfunding όπου ζητά 150.000 δολάρια μέσα σε 40 μέρες κ έχει καταφέρει να φτάσει στα 12.000 δολάρια. Η τιμή του έχει οριστεί ήδη στα 199 δολάρια και $149 για όσους το προ-παραγγείλουν.

Δείτε το video:

, oPhone, έρχονται και αρωματικά μηνύματα [video]

, oPhone, έρχονται και αρωματικά μηνύματα [video]

, oPhone, έρχονται και αρωματικά μηνύματα [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sh1t

Δηλαδή την αμολαει ο άλλος και την στέλνει σε κάποιον 😛

ntwnhs

-Ναι σου λέω τουαλέτα ειμαι
-Δεν σε πιστεύω
-Περίμενε περιμενε σου στελνω

basilis20

εχει να πέσει κλανια….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Gear

DYU T1: Το ιδανικό ηλεκτρικό ποδήλατο για κάθε τρόπο ζωής

Η DYU, με έδρα το Σενζέν στην Κίνα, έχει πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στην παραγωγή λύσεων μικροκινητικότητας και ρόσφατα, παρουσίασε τη νέα της σειρά προϊόντων, ανάμεσα σε αυτό και το DYU T1.