Panasonic HDC-SD40, Compact ψηφιακή βιντεοκάμερα Full HD

Ζυγίζοντας μόνο 169 γρ. η μικρή και συμπαγής βιντεοκάμερα HDC-SD40 της Panasonic, είναι η ελαφρύτερη στον κόσμο με εγγραφή Full HD σε φορμά AVCHD. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υψηλής ποιότητας βιντεοσκοπήσεις παντού μιας και καταλαμβάνει μικρό χώρο στην μεταφορά και δίνει την αίσθηση του ελάχιστου βάρους ακόμα και κατά τη διάρκεια πολύωρης χρήσης.

, Panasonic HDC-SD40, Compact ψηφιακή βιντεοκάμερα Full HD

Το σύστημα οπτικής σταθεροποίησης POWER O.I.S., χρησιμοποιώντας γυροσκοπικούς αισθητήρες ανίχνευσης του τρεμοπαίγματος του χεριού και κινώντας ένα διορθωτικό φακό εξαλείφει το θόλωμα, έχει επιπλέον εξελιχθεί. Το σύστημα αυτό έχει την δυνατότητα να διορθώσει και το πρόβλημα της χαμηλής συχνότητας κίνησης της βιντεοκάμερας -που προέρχεται από την αναπνοή του χρήστη – πέντε περίπου φορές πιο αποτελεσματικά, σε σχεση με τα συμβατικά συστήματα σταθεροποίησης, που δεν μπορούν να καταστείλουν το φαινόμενο αυτό ικανοποιητικά.

Η Ανίχνευση Προσώπων λειτουργεί αποτελεσματικά ακόμα και σε χώρους με χαμηλό ή οπίσθιο φωτισμό. Με το πάτημα του πλήκτρου iA.κάθε λειτουργία ενεργοποιείται εφόσον αυτό είναι απαραίτητο, με αποτέλεσμα η εγγραφή βελτιστοποιημένων, όμορφων εικόνων να γίνεται γρήγορα και απλά. Η Ανίχνευση Προσώπων μετρώντας τα επίπεδα του φωτισμού, ρυθμίζει ανάλογα την έκθεση. Η λειτουργία εστίασης δίνει προτεραιότητα στα πρόσωπα και οι τόνοι της επιδερμίδας προσαρμόζονται για μέχρι 15 πρόσωπα ταυτόχρονα, έτσι ώστε αυτά να είναι λαμπερά και αναγνωρίσιμα.

Η έξυπνη αυτόματη λειτουργία iA (Intelligent Auto) αποτελείται από τέσσερεις λειτουργίες: την Οπτική Σταθεροποίηση POWER O.I.S., τον Έξυπνο Επιλογέα Σκηνής, την Ανίχνευση Προσώπων και τον Έξυπνο Έλεγχο της Αντίθεσης. Ανιχνεύει τις συνθήκες λήψης και αυτόματα ενεργοποιεί εκείνες τις λειτουργίες, που θα δώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

H Panasonic HDC-SD40 ενσωματώνει 16GB μνήμη, δέχεται κάρτες μνήμης SD και έχει οπτικό ζουμ 16.8x. Η τιμή της, κοντά στα 300 ευρώ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Έρχεται δωράκι με ραδιοισότοπα ή χωρίς; Για να ξέρουμε αν θα φωσφορίζει το βράδυ lol.
Εντάξει πέρα από τη πλάκα πολύ καλό ακούγεται το πακέτο αρκεί να έχει σταθεροποιητή εικόνας στα 1080p γιατί πολλές φθηνές ενω διαφημίζουν τα 1080p ουσιαστικά μόνο σε 720p μπορείς να κάνεις αξιοπρεπή εγγραφή. Είδωμεν θα τη ψάξω μιας και ψήνομαι καιρό τώρα για μια καμερούλα.

#FN$#

Πολύ ενδιαφέρουσα φαίνεται, ειδικά με αυτή την τιμή, όπως επίσης και με τη λογική ότι ζυγίζει σχεδόν όσο ένα κινητό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema featured LG Panasonic

You.gr: Τηλεοράσεις και Euro 2020 – Σήκωσέ τις!

Το Euro 2020 μπορεί να ακυρώθηκε το προηγούμενο έτος λόγω του COVID-19 αλλά φαίνεται πως “τίποτα-τίποτα δεν το σταματά” και ετοιμάζεται να κάνει σέντρα την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Home Cinema Panasonic

Panasonic: Νέα σειρά τηλεοράσεων OLED για το 2021

Η Panasonic συμπλήρωσε τη ναυαρχίδα JZ2000 με τις νέες σειρές JZ1500, JZ1000 και JZ980, με τις τρεις τελευταίες διαθέσιμες σε μεγέθη 65 ιντσών, 55 ιντσών και τη νέα για το 2021, 48 ιντσών.

Reviews featured Hands-on Panasonic

Panasonic TX-65HZ2000 review: Γιορτή για τα μάτια!

Η πιστότητα της εικόνας και χρώματος είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ. Γιορτή για τα μάτια! Ο ήχος; Καλύτερος και από εξωτερικά soundbars.

Cars Panasonic Tesla

Panasonic: Νέα τεχνολογία μπαταριών αναμένεται να βελτιώσει τα Tesla Model 3 και Model Y

Η Panasonic ανακοίνωσε πως θα αυξήσει την ενεργειακή πυκνότητα των κυψελών της μπαταρίας 2170 κατά 5% με μειωμένη περιεκτικότητα κοβαλτίου.