Panasonic Lumix DMC-FT2, Ακόμα πιο ανθεκτική

Η Panasonic παρουσίασε την DMC-FT2 μια αδιάβροχη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ανθεκτική σε χτυπήματα, πτώση από έως και 2 μέτρα, ανθεκτική στη σκόνη και στο κρύο (έως -10° C). Η DMC-FT2 είναι 14.1 Μegapixels με ευρυγώνιο φακό Leica DC Vario-Elmarit, 4.6x οπτικό zoom, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας Power O.I.S και δυνατότητα εγγραφής βίντεο HD σε φορμά AVCHD Lite.

, Panasonic Lumix DMC-FT2, Ακόμα πιο ανθεκτική

Η Panasonic DMC-FT2 διαθέτει και Intelligent Zoom 6x. Το Intelligent Zoom είναι μία καινοτομία που παρουσιάζεται για πρώτη φορά φέτος στις φωτογραφικές μηχανές Lumix. Βασίζεται στην τεχνολογία Intelligent Resolution, που βελτιώνει (μέσω νέων εξελιγμένων αλγόριθμων) την ευκρίνεια και την αναλυτικότητα της εικόνας. Σαν αποτέλεσμα, το Intelligent Zoom διατηρεί την ποιότητα της εικόνας ακόμη και όταν το οπτικό zoom εξαντλήσει την “διαδρομή” του και περάσει στην “περιοχή” του ψηφιακού zoom. Το Intelligent Zoom (δηλαδή ο συνδυασμός του oπτικού με το ψηφιακό zoom) δίνει φωτογραφίες με ακόμη μεγαλύτερο τηλεφακό, με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα της εικόνας (που συνήθως χαρακτηρίζει τα κοινά ψηφιακά zoom).

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Δηλ’αδη μπορ’ω να μπω στη πισίνα με αυτη 😀 .Γουστάρω……..Σαν εκείνο το Samsung με το προτοποριακο σλόγκαν (δεν μπορώ να σου μιλήσω αγάπη μου,πνίγομαι!)

thanasis

θηρίο! (με την καλή εννοια)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΤΗΝ ΘΕΛΩ!!

mickeynx

οποιος εχει πληροφοριες ποσο κανει και που πωλειται να ενημερωσει

Κώστας Βλαχάκης

mickeynx, η επίσημη αντιπροσωπεία είναι η Intertech. Μπορείς να τηλεφωνήσεις εκεί 210.9692.300

mickeynx

ευχαριστω πολυ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema featured LG Panasonic

You.gr: Τηλεοράσεις και Euro 2020 – Σήκωσέ τις!

Το Euro 2020 μπορεί να ακυρώθηκε το προηγούμενο έτος λόγω του COVID-19 αλλά φαίνεται πως “τίποτα-τίποτα δεν το σταματά” και ετοιμάζεται να κάνει σέντρα την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Home Cinema Panasonic

Panasonic: Νέα σειρά τηλεοράσεων OLED για το 2021

Η Panasonic συμπλήρωσε τη ναυαρχίδα JZ2000 με τις νέες σειρές JZ1500, JZ1000 και JZ980, με τις τρεις τελευταίες διαθέσιμες σε μεγέθη 65 ιντσών, 55 ιντσών και τη νέα για το 2021, 48 ιντσών.

Reviews featured Hands-on Panasonic

Panasonic TX-65HZ2000 review: Γιορτή για τα μάτια!

Η πιστότητα της εικόνας και χρώματος είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ. Γιορτή για τα μάτια! Ο ήχος; Καλύτερος και από εξωτερικά soundbars.

Cars Panasonic Tesla

Panasonic: Νέα τεχνολογία μπαταριών αναμένεται να βελτιώσει τα Tesla Model 3 και Model Y

Η Panasonic ανακοίνωσε πως θα αυξήσει την ενεργειακή πυκνότητα των κυψελών της μπαταρίας 2170 κατά 5% με μειωμένη περιεκτικότητα κοβαλτίου.