PayPal Here, Ένα gadget που κάνει το smartphone ταμειακή μηχανή

Καθώς στην Ελλάδα το Υπουργείο Οικονομικών ακόμα ασχολείται με τη φοροκάρτα και άλλες ανεφάρμοστες πολιτικές, οι κολοσσοί όπως το PayPal αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονται οι συναλλαγές στο άμεσο μέλλον, με αξεσουάρ για το smartphone μας, τα οποία μπορούν να το μετατρέπουν σε συσκευή ανάγνωσης πιστωτικών καρτών και εκτέλεσης συναλλαγών.

Το PayPal Here είναι ένα τέτοιο gadget το οποίο προσαρμόζεται στο audio input του κινητού και μπορεί να δεχτεί πιστωτικές κάρτες. Μέσα στο τηλέφωνο υπάρχει η αντίστοιχη app που σας επιτρέπει να δεχτείτε πληρωμές, να επεξεργαστείτε τα στοιχεία της ηλεκτρονικής απόδειξης ή του τιμολογίου και άλλα πολλά. Στην αρχή θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και το Χονγκ Κονγκ, αλλά σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα μέρη του κόσμου.

, PayPal Here, Ένα gadget που κάνει το smartphone ταμειακή μηχανή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Τέλειο!!! Άντε να το δούμε και Ελλάδα μεριά!

vasilis

Αυτό τι έχει ανακαλύψει 2, 3 χιόνια τώρα ο δημιουργός του twitter Jack Dorsey, και είναι το Square!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business PayPal

PayPal: Περικοπή του προσωπικού της κατά 7%

Ακόμη μία εκ των μεγαλύτερων εταιρειών τεχνολογίας, η PayPal προχωρά σε περικοπές προσωπικού κατά 7%, που αντιστοιχεί σε περίπου 2.000 εργαζομένους.

Business Apple Pay PayPal

Στο “στόχαστρο” των τραπεζών το Apple Pay και η PayPal

Μία ομάδα τραπεζών εργάζεται επάνω σε ένα νέο ψηφιακό πορτοφόλι με στόχο να “καταρρίψει” το Apple Pay και την PayPal και να κατακτήσει την πρωτιά.

Internet featured PayPal

Paypal: Παραβιάστηκαν σχεδόν 35.000 λογαριασμοί

Σχεδόν 35.000 λογαριασμοί χρηστών PayPal έχουν παραβιαστεί από το λεγόμενο “credential stuffing”, σύμφωνα με το Bleeping Computer.

Internet PayPal

To PayPal επιτρέπει τις απευθείας πληρωμές στην Ουκρανία

Το PayPal ανακοίνωσε ότι επιτρέπει πλέον την απευθείας μεταφορά χρημάτων σε έναν χρήστη της υπηρεσίας στην Ουκρανία.