H Packard Bell παρουσιάζει το FunKey Town

, H Packard Bell παρουσιάζει το FunKey TownΗ Packard Bell ανακοινώσε την διάθεση στην ελληνική αγορά του FunKey Town, ενός νέου casual flash memory mp3 player, που ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα στον χώρο της φορητής ψυχαγωγίας. Παρά το εξαιρετικά μικρό του μέγεθος, το FunKey Town ενσωματώνει στο αλουμινένιο του περίβλημα πλήθος λειτουργιών και χαρακτηριστικών που το κάνουν πραγματικά μοναδικό.

Πιο αναλυτικά το FunKey Town διατίθεται σε δυο εκδόσεις με χωρητικότητα 1GB και 2GB και μπορεί να αναπαράγει μουσικά αρχεία σε format wma και mp3 ενώ είναι συμβατό και με αρχεία DRM (Digital Rights Management) που διατίθενται από online δισκοπωλεία (συμπεριλαμβανομένου και του Packard Bell Music Station). Εναλλακτικά ο χρήστης μπορεί να απολαύσει το ραδιοφωνικό πρόγραμμα της επιλογής του, χάρη στον ενσωματωμένο ραδιοφωνικό δέκτη FM και εάν επιθυμεί να το ηχογραφήσει για να το ακούσει αργότερα.

Η πλοήγηση στο μενού και στα μουσικά αρχεία επιτυγχάνεται από την ευανάγνωστη οθόνη LED Dot Matrix με 7 διαφορετικούς φωτισμούς (backlight) η οποία αναλαμβάνει

και την προβολή πληροφοριών από το ID3 Tag του κάθε μουσικού κομματιού (άλμπουμ, καλλιτέχνης, τίτλος τραγουδιού) καθώς και των στίχων του τραγουδιού που αναπαράγεται δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον κάτοχό του να τραγουδήσει καραόκε!

Το FunKey Town προσφέρει 7 ώρες ασταμάτητης μουσικής απόλαυσης χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου που επαναφορτίζεται όταν αυτό συνδέεται μέσω της πτυσσόμενης USB 2.0 υποδοχής στην αντίστοιχη θύρα του υπολογιστή. Εναλλακτικά η φόρτιση μπορεί να γίνει και από τον φορτιστή ταξιδίου ο οποίος διατίθεται χωριστά.

Εκτός από ένα εξελιγμένο και υπερπλήρες mp3 player το FunKey Town μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο για την αποθήκευση και μεταφορά αρχείων, ως μαγνητόφωνο – αφού μπορεί να φιλοξενήσει έως και 128 ώρες στην έκδοση των 2GB – αλλά και ως μοδάτο αξεσουάρ αφού το πρωτοποριακό του design και concept επιβάλουν την καθημερινή του χρήση.

Διαθεσιμότητα και τιμή
Το FunKey Town της Packard Bell είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με τιμή 99 Ευρώ για την έκδοση του 1GB και 125 Ευρώ για την έκδοση των 2GB. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

Και στις δυο εκδόσεις η συσκευασία περιλαμβάνει μοντέρνα ακουστικά, lanyard, γάντζο και προστατευτική θήκη από σιλικόνη.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
if.. igeneia

Καλό φαίνεται, την καλημέρα μου.

georama

Δεν νομίζω ότι έχει κάποια βασική διαφορά από αντίστοιχα της αγοράς και με πολύ-πολύ καλύτερη τιμή!

manmademan

Είναι ακριβό και άσχημο! 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Notebooks PackardBell

Packard Bell dot, Netbook με 3G και Intel Atom

Η Packard Bell παρουσιάζει το dot, το πρώτο της netbook 8,9 ιντσών ειδικά σχεδιασμένο για το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό. Το dot αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η Packard Bell διαπρέπει χρησιμοποιώντας τη σχεδίαση για να καταστήσει φιλική προς το χρήστη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με εμφάνιση και αίσθηση που […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell EayNote ML65 και SL65, Τραβάνε τα βλέμματα

Η Packard Bell ανακοινώνει την κυκλοφορία των νέων της φορητών υπολογιστών EasyNote ML65 και EasyNote SL65, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από αστραφτερή, έξυπνη και μινιμαλιστική σχεδίαση. Ιδανικά παραδείγματα της φιλοσοφίας της Packard Bell για σχεδίαση αιχμής, τα laptop EasyNote ML65 και EasyNote SL65 είναι κατασκευασμένα να προσελκύουν τους χρήστες των notebook που επιθυμούν λεπτή σχεδίαση με […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell Easynote TN65, Με προορισμό την υψηλή ευκρίνεια

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου φορητού υπολογιστή EasyNote TN65, με μοναδικό σχεδιασμό και οθόνη ευρείας θέασης. Χάρη στην νέα οθόνη 15.6 ιντσών, το EasyNote TN65 προσφέρει πραγματική εμπειρία ευρείας θέασης ενώ η τεχνολογία Diamond View που τη χαρακτηρίζει διαθέτει τις τελειότερες προδιαγραφές για θέαση ταινιών, προσφέροντας πραγματική αναλογία 16:9 χωρίς αλλοιώσεις, από […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell, iPower GX και dot

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση μιας νέας σειράς προϊόντων, που περιλαμβάνει το νέο notebook iPower GX ειδικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις του gaming, τη νέα σειρά notebook Limited Edition 2008, το πρώτο netbook για καταναλωτές, οθόνες ευρείας θέασης και δύο φορητούς σκληρούς δίσκους. Παρά τα διαφορετικά και πλούσια χαρακτηριστικά τους, όλα τα προϊόντα αντικατοπτρίζουν […]