Pebble smartwatch, Μεγάλη αναβάθμιση στο SDK. Υποστηρίζονται και iOS 7 ειδοποιήσεις

Δεν ξέρουμε πόσοι από εσάς έχετε επενδύσει στο Pebble smartwatch, το ιδιαίτερα επιτυχημένο Kickstarter project, αλλά οι ιδιοκτήτες του μπορούν να αισθάνονται ακόμα καλύτερα με την επένδυση τους. Συνολικά έχουν πουληθεί 190.000 έξυπνα ρολόγια Pebble σε όλο το κόσμο και τώρα, μετά την διάθεση του SDK v2.0, αναμένεται να υποστηριχθεί ακόμα περισσότερο από τους developers.

Ένα από τα σπουδαιότερα χαρακτηριστικά του νέου SDK v2.0 είναι η πλήρης υποστήριξη γνωστοποιήσεων/ ειδοποιήσεων από το iOS 7.

Επιπλέον, το νέο SDK v2.0 προσθέτει τέσσερα νέα APIs, Javascript, Accelerometer, Data Logging και Persistent Storage. Χάρη στο νέο υποστηριζόμενο σετ από APIs, οι developers μπορούν να δημιουργήσουν εφαρμογές με απευθείας πρόσβαση στο Internet, χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση του smart watch μέσω κάποιου smartphone. Αυτή την ώρα, περισσότερες από 50 εφαρμογές που έχουν αποκλειστικά αναπτυχθεί για το Pebble είναι διαθέσιμες μέσω των App Store της Apple και Google Play σύμφωνα με την Pebble.

Pebble smartwatch, Pebble smartwatch, Μεγάλη αναβάθμιση στο SDK. Υποστηρίζονται και iOS 7 ειδοποιήσεις

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης

Εάν υπάρχει και η υποστήριξη ελληνικών χαρακτήρων θα είναι super…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Smartwatch SmartWatches

Μη χρησιμοποιείτε smartwatch και smart rings που λένε ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα

Ο FDA δεν θέλει οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν smartwatch ή smart rings που ισχυρίζονται ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Gear Samsung Samsung Galaxy Buds Smartwatch

Samsung: Τα Galaxy Buds2 Pro, Watch4 και Watch5 θα βελτιώσουν την εμπειρία της κάμερας

H Samsung ανακοίνωσε νέες ενημερώσεις που αφορούν τα ακουστικά Galaxy Buds2 Pro TWS και τα έξυπνα ρολόγια της σειράς Galaxy Watch5 και Galaxy Watch4, που θα βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης της κάμερας στο τηλέφωνό σας

Gear Fitbit SmartWatches

Fitbit Sense 2 & Versa 4: Νέες δυνατότητες με ένα… “κόλλημα”

Τα Fitbit Sense 2 και Versa 4 αποκτούν νέες δυνατότητες μετά την τελευταία ενημέρωση λογισμικού που κυκλοφορεί από την Fitbit.

Gear Google Samsung Smartwatch

Τα Galaxy Watches είναι ικανά να καταπολεμήσουν την παχυσαρκία – Δείτε τον τρόπο

Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε από το American Journal of Clinal Nutrition δείχνει ότι το Samsung Galaxy Watch και οι μετρήσεις τους είναι τόσο ακριβείς που μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να χάσουν βάρος.