Philips Dual, Τηλεκοντρόλ με QWERTY πληκτρολόγιο

Η τηλεόραση ετοιμάζεται να γίνει το πολυμεσικό κέντρο του σπιτιού μας. Με σύνδεση στο ίντερνετ και εφαρμογές ειδικά σχεδιασμένες για αυτή θα αποτελέσει το κέντρο ελέγχου όλων των ηλεκτρονικών συσκευών μας. Η μεγάλη της οθόνη είναι ιδανική για τον έλεγχο και τη χρήση ενσύρματων και ασύρματων συσκευών που θα είναι συνδεδεμένες σε αυτή αλλά και στο ίντερνετ.

Σε αυτό το πλαίσιο ξεκινάει και η παρουσίαση έξυπνων τηλεκοντρόλ με έξτρα δυνατότητες όπως το Philips Dual με πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο για εύκολη και άμεση εισαγωγή αλφαριθμητικών χαρακτήρων. Γιατι είναι κουραστικό να κάνεις search στο YouTube με το απλό τηλεχειριστήριο!

, Philips Dual, Τηλεκοντρόλ με QWERTY πληκτρολόγιο

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alan

Στο μέλλον απ’ ότι βλέπω θα έχουν όλα QWERTY πληκτρολόγιο…

isidorosr20595

Η τηλεόραση είναι το μόνο μέσο που θέλω να εξελιχθεί. Θέλω να γίνει ένα πραγματικό μέσο ψυχαγωγίας. Να πηγαίνεις στο μενού και να βλέπεις ταινίες. Να πηγαίνεις στο μενού και να επιλέγεις μουσική να ακούς μουσική. Όλα μέσα της. Κάτι σαν Apple TV (τυχαίο το παράδειγμα γιατί δεν ξέρω κάτι παρόμοιο :P).

Μπράβο στη κίνηση της Philips, πολύ ωραία και πρωτοποριακή.

vpap

Το Nokia Communicator μου θυμίζει στο οριζόντιο του, γιατι να μην ειναι και ασύρματο τηλέφωνο; 🙂

Kostas

@isidorosr20595 ήμαρτον ρε φίλε έχεις καταντήσει σαν τον Αλεφαντο

giannis

οντως θα μετραγε πολυ να ειναι και ασυρματο

vpap

@giannis Ναι, η γυναίκα θα άλλαζε σε ΑΝΤ1 “Χιλιες κ μια νύχτες” και μετα θα επερνε την φίλη της στο τηλεφωνο, μετα κάτσε να αλλάξεις κανάλι για να δείς μπάλα στο Μέγκα. 🙂

Λευτέρης

Sorry , τηλέκοντρολ τηλέορασης και να είναι και ασύμαρτος;Το τηλέκοντρολ εγώ το βλέπω στο μέλλον να μην ύπαρχει για τις λείτουργίες που το έχουμε συνηθήσει να κάνει (θα αλλάζει και κανάλια) αλλά θα είναι παράλληλα και το μέσο με το οποίο θα διαχειριζόμαστε την τηλέοραση .

Προσωπικά θα ήθελα στη τελεόραση η οθόνη της να είναι σαν της τέχνολογίας που είχε δειξεί ο Κώστας με τις μελλοντίκες όθονες (μιλώ για έκεινον τον υπολογιστη) .

Η τηλεόραση μου φαντάζει εμένα τέλεια ενα πολύμεσικο κέντρο όπως λέει ο Κώστας.

Kostas

@cVlachakis και μένα μου αρέσει από αυτή την άποψη…όμως αν πχ κάνεις ένα τεστ αύριο για μια Maserati από κάτω θα δεις σχόλιο του φίλου να φέρνει την κουβέντα στην apple…

Ισίδωρος

@Κώστα, αν έχει υποδοχή για iPod… 😛 Πλάκα κάνω.
Ρε, το Apple TV το είπα γιατί δεν ξέρω κάτι ανάλογο από άλλη εταιρία. Το είπα κιόλας…

vpap

Επι της ουσίας, καλό το τηλεκοντρόλ αλλά μέχρι που να φτάσει; με τόσα tablets-pads που σύντομα θα βγούνε στην αγορά, γιατί να μην έχουμε αυτα για τηλεκοντρόλ; Και ποιο βολικά, και με περισσότερες δυνατότητες. Θα μπορείς να χειρίζεσαι απο την τηλεόραση μέχρι τον φωτισμό και πολλά άλλα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αναβαθμίζεται η Τηλεόραση…Άντε να δούμε…

Nightmare

Άντε…σε λίγο να έχουμε και προφυλακτικά με προτζέκτορα και WiFi… έτσι ώστε να ευχαριστιούνται και οι παντρεμένες ποῦ κοιτάνε μονίμως το νταβάνι…. XD πάντως καλό αυτό… εξελίσεται η ανθρωπότητα… 😉

Kostas

@Nightmare xaxaxa να αποφύγεις τα apple όμως γιατί θήκη στη θήκη δεν νομίζω να βολεύει!

Κωσταντινος99

Aναμφιβολα πολυ χρησιμο και θα γινει must για ολες τις μελλοντικες web tvs.Οι τελευταιες ομως χρειαζονται ακομα πολυ δουλεια αφου τουλαχιστον αυτες που δοκιμασα στην εκθεση 3D στο Γκαζι, μου φανηκαν αρκετα αργες και δυσχρηστες.

Nightmare

@Κostas
χαχαχαχα…σιγἀ μην πάω με apple…έχουμε και κάποια αξιοπρέπεια 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear IFA 2023 Philips

Philips Hue: Παρουσιάζει τις νέες κάμερες ασφαλείας [IFA 2023]

H Philips Hue ανακοίνωσε πως λανσάρει νέα προϊόντα ασφαλείας, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα αυτό το φθινόπωρο.

Gear Philips

Philips: Δημιούργησε 1440p monitor με προσαρτημένη οθόνη E-ink

Η Philips κατασκεύασε ένα 1440p monitor με μια ξεχωριστή οθόνη E-ink προσαρτημένη στο πλάι, επιτρέποντας έτσι πολλές δραστηριότητες.

Business Philips

Philips: “Μαχαίρι” στα bonus ανώτερων στελεχών για το 2022

Την απόφαση να μη δοθεί bonus στα ανώτατα μέλη της διοίκησης έλαβε η Philips μετά την “βουτιά” 70% στην αγοραία αξία της εταιρείας.

Smartphones Philips

Philips: Καταργεί 6.000 θέσεις εργασίας

Η Philips ακολουθώντας το “κύμα” των απολύσεων, προχωρά στην κατάργηση 6.000 θέσεων εργασίας μέχρι το 2025 έπειτα από απώλειες που συνδέονται με την ανάκληση ελαττωματικών αναπνευστήρων.