Philips Fidelio AS851, Γιατι και τα Android θέλουν dock station

Τώρα πια τα dock stations δεν είναι προνόμιο μόνο του iPhone, η Philips παρουσίασε τη σειρά Fidelio for Android με ναυαρχίδα το μεγάλο μοντέλο AS851 με στερεοφωνικό ήχο και ενισχυτή 2x15W. Η ειδική βάση micro USB μπορεί να δεχθεί όλα τα smartphones και μικρά tablets αποδίδοντας καθαρό ήχο και βαθύ μπάσο.

Επίσης έχει δημιουργηθεί η εφαρμογή Fidelio την οποία θα βρείτε δωρεάν στο Android Market και κάνει pair μέσο Bluetooth τη συσκευής σας με το dock station για να streamάερετε και ασύρματα τη μουσική σας. Συνοδεύεται με τηλεχειριστήριο. Έτσι!

, Philips Fidelio AS851, Γιατι και τα Android θέλουν dock station
, Philips Fidelio AS851, Γιατι και τα Android θέλουν dock station

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostaskaradimas

τελειο..!μπραβο philips~!:D

FORO-XRISTOS

επιτελους κατι και σε android…να μαθεις και τιμη αν μπορεις κωστα..

Paris

Αν δεν προτυποποιηθει μια θυρα usb στα Android κινητα δεν θα βλεπουμε συχνα τετοιες συσκευες. Στο iphone βλεπουμε τετοιες συσκευες γιατι εχουν μια συγκεκριμενη θυρα στανταρ χρονια τωρα, ενω στο Android οχι.

dimosthenes

Oλα τα android εχουν standar θυρα micro usb!!

Solon

Φοβερό!!! Μπήκε ήδη στις υποψήφιες αγορές μου.

Giannischania

Ακουγεται οτι θα κοστιζει γυρω στα 250 ευρω. Ημαρτων, πιο ακριβο απο το τηλεφωνο μου.

Anastasios Spanodimitriou

Όλα έχουν την ίδια θύρα αλλά την έχουν σε διαφορετική θέση κι έτσι δυσκολεύουν την κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear IFA 2023 Philips

Philips Hue: Παρουσιάζει τις νέες κάμερες ασφαλείας [IFA 2023]

H Philips Hue ανακοίνωσε πως λανσάρει νέα προϊόντα ασφαλείας, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα αυτό το φθινόπωρο.

Gear Philips

Philips: Δημιούργησε 1440p monitor με προσαρτημένη οθόνη E-ink

Η Philips κατασκεύασε ένα 1440p monitor με μια ξεχωριστή οθόνη E-ink προσαρτημένη στο πλάι, επιτρέποντας έτσι πολλές δραστηριότητες.

Business Philips

Philips: “Μαχαίρι” στα bonus ανώτερων στελεχών για το 2022

Την απόφαση να μη δοθεί bonus στα ανώτατα μέλη της διοίκησης έλαβε η Philips μετά την “βουτιά” 70% στην αγοραία αξία της εταιρείας.

Smartphones Philips

Philips: Καταργεί 6.000 θέσεις εργασίας

Η Philips ακολουθώντας το “κύμα” των απολύσεων, προχωρά στην κατάργηση 6.000 θέσεων εργασίας μέχρι το 2025 έπειτα από απώλειες που συνδέονται με την ανάκληση ελαττωματικών αναπνευστήρων.