Philips Luxe, ένα Bluetooth MP3 για το κινητό σας

, Philips Luxe, ένα Bluetooth MP3 για το κινητό σαςΗ πρωτοτυπία του Philips Luxe στηρίζεται στη δυνατότητα σύνδεσης με το κινητό σας μέσω Bluetooth (2.1). Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ακούτε μουσική στερεοφωνικά απαλλαγμένοι από το άγχος μήπως χάσετε κάποια κλήση από το κινητό σας. Η μουσική θα σταματήσει μόλις δεχτείτε μια κλήση την οποία μάλιστα θα μπορέσετε να απαντήσετε από το MP3 player σας. Αποκλειστικά για γυναίκες ένα gadget που συμπληρώνει ιδανικά την εμφάνισή μας.

Σε οτι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Philips Luxe διαθέτει 2GB ενσωματωμένη μνήμη, μια LCD οθόνη μιας γραμμής (όπου θα βλέπεις και το τηλέφωνο του καλούντος), FM radio, 10 ώρες διάρκεια λειτουργίας και 100 ώρες αναμονής.

Η συσκευή αυτή υπολογίζεται να είναι διαθέσιμη μέσα στον επόμενο μήνα αρχικά στην Σιγκαπούρη στην τιμή των $90 περίπου και αν μας θυμηθούν και εμάς εδώ στην Ευρώπη, θα είναι ένα πολύ ωραίο δώρο Χριστουγέννων. Για γυναίκες φυσικά…

17
30

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Βλαχάκης

Πολύ ωραίο δώρο για τα Χριστούγεννα. Ντιζάιν παντού!

gorgonitsa

πολύ ωραίο!!! το υλικό της επικάλυψης με το design τι είναι?????

Kostask11

και μένα κάπως πλαστικούρα με κάνει…οπότε…δεν νομίζω να αξίζει…άσε που δεν είναι πια και τόσο όμορφο.

Κώστας Βλαχάκης

Philips είναι αυτή. Τεχνολογία για τον λαό!
Εμένα μου αρέσει και είναι και οικονομικό (σε δολάρια τουλάχιστον)…

gorgonitsa

ένα swarovski θα δικαιολογούσε περισσότερο τη τιμή σε όλες τις ισοτιμίες!!! φαίνεται πολύ ωραίο αλλά αν είναι πλαστικό ίσως από κοντά να μη δείχνει τόσο καλό όπως τις φωτογραφίες..

Kostask11

Με 90 ευρά, θα έδινα άλλα 9 και θα έπερνα καλύτερα το Sony NWZE436F 4GB.Και με αναπαραγωγή βίντεο.
γιατί να πάρω το Philips με 90 ευρά και δύο γίγα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear IFA 2023 Philips

Philips Hue: Παρουσιάζει τις νέες κάμερες ασφαλείας [IFA 2023]

H Philips Hue ανακοίνωσε πως λανσάρει νέα προϊόντα ασφαλείας, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα αυτό το φθινόπωρο.

Gear Philips

Philips: Δημιούργησε 1440p monitor με προσαρτημένη οθόνη E-ink

Η Philips κατασκεύασε ένα 1440p monitor με μια ξεχωριστή οθόνη E-ink προσαρτημένη στο πλάι, επιτρέποντας έτσι πολλές δραστηριότητες.

Business Philips

Philips: “Μαχαίρι” στα bonus ανώτερων στελεχών για το 2022

Την απόφαση να μη δοθεί bonus στα ανώτατα μέλη της διοίκησης έλαβε η Philips μετά την “βουτιά” 70% στην αγοραία αξία της εταιρείας.

Smartphones Philips

Philips: Καταργεί 6.000 θέσεις εργασίας

Η Philips ακολουθώντας το “κύμα” των απολύσεων, προχωρά στην κατάργηση 6.000 θέσεων εργασίας μέχρι το 2025 έπειτα από απώλειες που συνδέονται με την ανάκληση ελαττωματικών αναπνευστήρων.