Philips SensoTouch 3D RQ1260, Ξυριστική μηχανή με σύστημα καθαρισμού Jet Clean

Η Philips έχοντας 70 χρόνια κληρονομιάς και εμπειρίας στην ανάπτυξη νέας τεχνολογίας, η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει μεταμορφώσει εντελώς την εμπειρία ξυρίσματος του καταναλωτή, παρουσιάζει τη SensoTouch 3D την πιο εξελιγμένη ηλεκτρική ξυριστική μηχανή.

, Philips SensoTouch 3D RQ1260, Ξυριστική μηχανή με σύστημα καθαρισμού Jet Clean

Στο επίκεντρο του νέου σχεδιασμού και της τεχνολογίας βρίσκονται τρία εξαιρετικά χαρακτηριστικά που αυξάνουν την άνεση και κάνουν την ξυριστική μηχανή να ξεχωρίζει στην κορυφαία κατηγορία:
GyroFlex 3D είναι το χαρακτηριστικό τρισδιάστατο εξάρτημα που επιτρέπει στην ξυριστική μηχανή να ακολουθήσει τέλεια το μοναδικό περίγραμμα του προσώπου. Διασφαλίζει ότι απαιτείται ελάχιστη πίεση έτσι ώστε η ξυριστική μηχανή να προσφέρει ένα βαθύ ξύρισμα που ελαχιστοποιεί τον ερεθισμό του δέρματος.
UltraTrack είναι η νέα πρωτοποριακή κεφαλή ξυριστικής μηχανής που προσφέρει ένα βαθύ ξύρισμα χωρίς να ερεθίζει το δέρμα. Η κεφαλή ξυριστικής μηχανής συνδυάζει τρεις διαδρομές για να μην ξεφύγει καμία τρίχα με λίγα μόνο περάσματα: εγκοπές για κανονικές τρίχες, κανάλια για μακριές ή πλαγιασμένες τρίχες και οπές για τις πιο κοντές τρίχες.
Aquatec είναι μια ενσωματωμένη στεγανοποίηση που επιτρέπει στους άνδρες την ευελιξία της επιλογής ανάμεσα σε ένα άνετο ξηρό ξύρισμα και ένα αναζωογονητικό υγρό ξύρισμα για όσους προτιμούν να χρησιμοποιούν τζελ ή αφρό.
Jet Clean, το σύστημα καθαρισμού της SensoTouch 3D. Απλά τοποθετήστε την με την κεφαλή ανάποδα και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το σύστημα Jet Clean.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παντελής

Τιμούλα? 😀

Κωνσταντίνος Κ

Τέλεια!!!!!!!!!!!

Ξέχασα να γράψω την τιμή. Είναι 299 ευρώ.

tolis

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ GIGABYTE GEFORCE GTX470 ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ Philips SensoTouch 3D RQ1260

Βαγγέλης

Επιτέλους ενσωματώνει την Nivea μηχανη της (αδιαβροχη και κρεμα) με το μεγαθηριο που δεν θυμαμαι πως λεγεται που ειχε βαση φορτισης και καθαρισμο κεφαλων με υπερηχους αλλα και full 3d κεφαλη.

Αποτι ειδα πλεον η Philips διαθετει μοντελα μονο με Nivea και πλενομενα. Η καλυτερη κινηση της μιας το μεγαλυτερο προβλημα με το ξυρισμα ηταν η θερμοκρασια που αναπτυσετε πανω στο προσωπο.

Well done Philips και σκεφτομαι αμεσα να αλλαξω το πλεον 2 ετων μοντελακι (που δουλευει ακομα χαρμα και πολλα λεπτα λογω καταπληκτικης μπαταριας λιθιου)

ΥΓ: Το καλυτερο ξυρισμα γινετε κατω απο το ντους 😛 διαφωνείτε;

angelos

Ωραία πρόταση για αντρικό δωράκι. 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear IFA 2023 Philips

Philips Hue: Παρουσιάζει τις νέες κάμερες ασφαλείας [IFA 2023]

H Philips Hue ανακοίνωσε πως λανσάρει νέα προϊόντα ασφαλείας, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα αυτό το φθινόπωρο.

Gear Philips

Philips: Δημιούργησε 1440p monitor με προσαρτημένη οθόνη E-ink

Η Philips κατασκεύασε ένα 1440p monitor με μια ξεχωριστή οθόνη E-ink προσαρτημένη στο πλάι, επιτρέποντας έτσι πολλές δραστηριότητες.

Business Philips

Philips: “Μαχαίρι” στα bonus ανώτερων στελεχών για το 2022

Την απόφαση να μη δοθεί bonus στα ανώτατα μέλη της διοίκησης έλαβε η Philips μετά την “βουτιά” 70% στην αγοραία αξία της εταιρείας.

Smartphones Philips

Philips: Καταργεί 6.000 θέσεις εργασίας

Η Philips ακολουθώντας το “κύμα” των απολύσεων, προχωρά στην κατάργηση 6.000 θέσεων εργασίας μέχρι το 2025 έπειτα από απώλειες που συνδέονται με την ανάκληση ελαττωματικών αναπνευστήρων.