Philips SoundSphere MCi900, Με Wi-Fi και 160GB σκληρό

Το σύστημα Hi-Fi micro της Philips με ηχεία SoundSphere σας προσφέρει φυσική, αυθεντική αναπαραγωγή ήχου ώστε να αισθάνεστε όλο το συναίσθημα της μουσικής, σαν να έπαιζε ο καλλιτέχνης ακριβώς μπροστά σας. Η εξαιρετική ποιότητα ήχου επιτυγχάνεται από μια μοναδική αρχιτεκτονική ηχείων, που διαθέτει τουίτερ ελεύθερης κίνησης που εκπέμπουν τον ήχο προς όλες τις διευθύνσεις.

, Philips SoundSphere MCi900, Με Wi-Fi και 160GB σκληρό

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Streamium, τα συστήματα Hi-Fi micro της Philips με ηχεία SoundSphere σας δίνουν τη δυνατότητα να αποθηκεύετε, να κάνετε streaming και να απολαμβάνετε ασύρματα ένα ατελείωτο σύνολο μουσικών κομματιών online ή από τον υπολογιστή σας.

Αυτή η τελευταία λύση με Streamium Wi-Fi, πλήρης με ηχεία SoundSphere, αναπαράγει DVD και αρχεία ταινιών DivX, αρχεία μουσικής FLAC και WAV και προσφέρει δυνατότητα UPnP το streaming μουσικής MP3 από ένα PC. Μπορείτε επίσης να αναπαράγετε αρχεία ήχου από τον εξωτερικό του σκληρό δίσκο 160GB ενώ η σύνδεση Ethernet ή Wi-Fi σας επιτρέπει την πρόσβαση σε ιντερνετικό ραδιόφωνο. Τα ηχεία αλουμινίου SoundSphere οδηγούνται από έναν ενισχυτή 2x50W Κλάσης D και συνδυάζουν μια προς τα επάνω κατεύθυνσης μονάδα μπάσων/μεσαίας ζώνης με ξεχωριστό τουίτερ. Η ευρεία κατευθυντικότητα αυτών των πρωτοποριακών ηχείων βοηθά στην παραγωγή ήχου με βάθος και εύρος προς κάθε γωνία του χώρου σας. Η τιμή του είναι 990 ευρώ.

, Philips SoundSphere MCi900, Με Wi-Fi και 160GB σκληρό

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Erotokritos

Ολα καλα, ολα υπεροχα, μεχρι την τελευταια φραση. 990ε? ημαρτον

Alkis Kordas

Σαν νιπτήρες δεν μοιάζουν;; :Ρ

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά το design είναι υποκειμενικό, εμένα μου αρέσουν. Σε ότι αφορά την ποιότητα του ήχου, έτυχε να τα ακούσω σήμερα και είναι εξαιρετικά. Πεντακάθαρες μεσοϋψηλές και 3D ήχος που πλημμυρίζει το δωμάτιο. Είναι ακριβό, αλλά είναι premium προϊόν με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

Dimitris91

File cvlachaki epeidi skeftomai na ta agorasw, thelw na mou peis an itan ikanopoiitikos o ixos gia dwmatio 15tetragwnikwn i xreiazontai kai sub???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear IFA 2023 Philips

Philips Hue: Παρουσιάζει τις νέες κάμερες ασφαλείας [IFA 2023]

H Philips Hue ανακοίνωσε πως λανσάρει νέα προϊόντα ασφαλείας, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα αυτό το φθινόπωρο.

Gear Philips

Philips: Δημιούργησε 1440p monitor με προσαρτημένη οθόνη E-ink

Η Philips κατασκεύασε ένα 1440p monitor με μια ξεχωριστή οθόνη E-ink προσαρτημένη στο πλάι, επιτρέποντας έτσι πολλές δραστηριότητες.

Business Philips

Philips: “Μαχαίρι” στα bonus ανώτερων στελεχών για το 2022

Την απόφαση να μη δοθεί bonus στα ανώτατα μέλη της διοίκησης έλαβε η Philips μετά την “βουτιά” 70% στην αγοραία αξία της εταιρείας.

Smartphones Philips

Philips: Καταργεί 6.000 θέσεις εργασίας

Η Philips ακολουθώντας το “κύμα” των απολύσεων, προχωρά στην κατάργηση 6.000 θέσεων εργασίας μέχρι το 2025 έπειτα από απώλειες που συνδέονται με την ανάκληση ελαττωματικών αναπνευστήρων.