Swarovski USB, Λαμπερό δώρο για την αγαπημένη σας

Αυτές τις γιορτινές μέρες που πολλοί από εμάς ανταλλάσουμε δώρα με τους αγαπημένους – αγαπημένες μας έπεσαν στην αντίληψή μου κάτι ξεχωριστά gadgets της εταιρείας Swarovski σε συνεργασία με τη Philips. Πρόκειται για USB memory sticks με την κωδική ονομασία “Αctive Crystals” σε σχήματα καρδιάς, ολόγεμου φεγγαριού, λουκέτου, robot, με ασημένιο κορδόνι φτιαγμένο από μετάξι και με κρύσταλλα Swarovski.

, Swarovski USB, Λαμπερό δώρο για την αγαπημένη σας

Στα πλεονεκτήματα τους συμπεριλαμβάνονται η λαμπερή, επιβλητική και κομψή εμφάνισή τους, η υψηλή ποιότητα κατασκευής τους (από ανοξείδωτο ατσάλι) καθώς και η ταχύτητα διασύνδεσής τους (υποστηρίζουν το πρωτόκολλο μεταφοράς USB 2.0 υψηλής ταχύτητας).

Επιπλέον, παρέχουν τη δυνατότητα προστασίας των προσωπικών δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση με χρήση κωδικού πρόσβασης καθώς επίσης τα δεδομένα κρυπτογραφούνται με χρήση του αλγορίθμου AES και με μέγεθος κλειδιού 256bit.

Στα μειονεκτήματα τους τώρα συμπεριλαμβάνονται οι μικρές τους χωρητικότητες (βγαίνουν σε χωρητικότητες 1 έως 2GB) σε σύγκριση με τις τσιμπημένες τιμές τους (κυμαίνονται από 150 έως 200 ευρώ).

Όπως και να το κάνουμε όμως είναι Swarovski, όποτε αν τυγχάνει η αγαπημένη σας να είναι κομπιουτερόφιλη θαρρώ πως το συγκεκριμένο USB stick της Swarovski είναι ένα καλό δώρο, ώστε να κουβαλάει μαζί της πάντα όχι μόνο τα σημαντικά της αρχεία, αλλά και την “αγάπη” σας…

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι με την κωδική ονομασία “Αctive Crystals” βγαίνουν επίσης τόσο ενσύρματα ακουστικά όσο και ασύρματα (Bluetooth).

Όπως φαίνεται για άλλη μια φορά η τεχνολογία πολλές φορές συμβαδίζει με τη μόδα και ότι κάποια πράγματα δεν έχουν μόνο χρηστική αξία.

, Swarovski USB, Λαμπερό δώρο για την αγαπημένη σας

, Swarovski USB, Λαμπερό δώρο για την αγαπημένη σας

, Swarovski USB, Λαμπερό δώρο για την αγαπημένη σας

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gorgonitsa

θέλω κ εγώ!!!!!!!!!!!

Κώστας Βλαχάκης

gorgonitsa θα το βάλουμε σαν δώρο μαζί με το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας :p

gorgonitsa

μμμμμμμ τώρα ησύχασα!δεν έχω κερδίσει ποτέ, πουθενά τίποτα!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung Swarovski

Swarovski Crystal Collection για το Galaxy S5 και το Gear Fit

Η Samsung κυκλοφόρησε της σειρά Swarovski Crystal Collection με αξεσουάρ για το Galaxy S5 και το Gear Fit τα οποία είναι διαθέσιμα άμεσα στη Νότιο Κορέα ενώ τις επόμενες ημέρες θα διατεθούν και στην αγορά της Αγγλιας. Ουσιαστικά πρόκειται για πίσω καπάκι για το S5 σε δύο χρώματα και τα κρεμαστά Charm Sliders για το […]

Events Swarovski

Εικονικές φωτογραφίες για το Swarovski Fashion Rocks

Γιορτάζοντας την επιστροφή του θεσμού Swarovski Fashion Rocks στο Λονδίνο στις 18 Οκτώβρη, η εταιρεία Swarovski παρουσιάζει δύο εικονικές φωτογραφίες του παγκοσμίου φήμης φωτογράφου Nick Knight, για να γιορτάσει το μοναδικό συνδυασμό της μουσικής με τη μόδα.

Τηλεοράσεις Swarovski

Τηλεόραση με κρύσταλλα Swarovski

Αγγίξτε την κορυφή με τη σειρά Individual της Loewe και το μοντέλο Dark Crystal με κρύσταλλα Swarovski! Ποιος μπορεί να αντέξει στη γοητεία της Dark Crystal με το διάκοσμο των 1000 κρυστάλλων. Η 32άρα LCD της Loewe είναι HD ready και φέρει ψηφιακή είσοδο HDMI. Συνολικά έχουν παραχθεί μόλις 2000 κομμάτια και θα πρέπει να […]