Pioneer PLX-1000, Νέο επαγγελματικό Dj πικάπ

Η Pioneer παρουσίασε ενό κλασικό και ταυτόχρονα μοντέρνο κομμάτι, το επαγγελματικό πικάπ PLX-1000, που σηματοδοτεί τα 20 χρόνια της Pioneer στην αγορά των συστημάτων DJ. Το PLX-1000 είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για χρήση σε DJ booths, αξιοποιώντας την πενηντάχρονη εμπειρία της Pioneer στην κατασκευή πικάπ κορυφαίου επιπέδου.

Το αποτέλεσμα είναι μία οικεία διάταξη με ορισμένες βελτιώσεις επόμενης γενιάς, όπως ένα σύστημα άμεσης οδήγησης υψηλής ροπής (33⅓ σαλ σε 0,3 δευτερόλεπτα), οι πολλαπλές επιλογές ελέγχου tempo (±8%, ±16%, ±50% με πλήκτρο επαναφοράς tempo), η στιβαρή κατασκευή για εξαιρετική απόσβεση κραδασμών και η ηχητική ποιότητα επιπέδου club.

Στις βασικές του προδιαγραφές προστίθενται τα αποσπώμενα καλώδια ρεύματος και ήχου, ο βραχίονας σχήματος S με ελαστική επικάλυψη για βελτίωση της απομόνωσης και πρόληψη της ανάδρασης και οι επαγγελματικού επιπέδου επιχρυσωμένες υποδοχές RCA.

Pioneer PLX-1000, Pioneer PLX-1000, Νέο επαγγελματικό Dj πικάπ

Pioneer PLX-1000, Pioneer PLX-1000, Νέο επαγγελματικό Dj πικάπ

Pioneer PLX-1000, Pioneer PLX-1000, Νέο επαγγελματικό Dj πικάπ

Δ.Τ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas-Doha

ως παλιος dj (1986-2001) και εχοντας δουλεψει σε Ελλαδα και εξωτερικο δεν μπορω παρα να χαιρομαι για την ακριβη φωτοτυπια της pioneer πανω στο θεικο technics mk2
γνωμη μου ειναι οτι ειναι ακομπλεξαριστη εταιρεια αφου πηρε το πρωτοτυπο – το αντεγραψε 100% και προφανως θα το εχει βελτιωσει (ειλικρινα θα δυσκολευτω να βρω σημεια που ηθελε βελτιωση)
εμεις που ”σπινιάραμε” χιλιαδες ωρες τα μκ2 ξερουμε οτι ητανθεικα…καλοδεχουμενη η προσπαθεια της Pioneer η οποια δι-α-πρε-πει στο pc djing και με αυτη την κινηση δινει ενα τεραστιο respect στην technics…..

dimitris

Φίλε Κώστα τώρα με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται

Kostas-Doha

@dimitris….αν ρωτας εμενα…ασχολουμαι με το sports management-marketing σε μεγαλα αθλητικα events (κυριως στο εξωτερικο) καθως και με την στατιστικη αναλυση στα αθληματα…..οι παλιες αγαπες ομως δεν ξεχνιουνται….παιζω και τωρα καποιες φορες σε 80s-90s kai deep house σε καποια parties….ειχα την τυχη να παιζω στις καλες εποχες (με οτι αυτο συνεπαγεται…….πλεον με serato + virtual

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Pioneer

Pioneer, Κατασκεύασε έξυπνο καφρέφτη αυτοκινήτου

Η Pioneer κατασκεύασε ένα έξυπνο καθρέφτη που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο με οθόνη αφής 5 ιντσών, υποδοχή SIM για σύνδεση 4G mobile internet και προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως πλοήγηση, φωνητικών εντολών και πληροφοριών για την κίνηση. Ενσωματώνει κάμερα που ελέγχει το δρόμο και θα έχει το δικό του app store με εφαρμογές, ίσως να […]

Smartphones Android Android Smartphones China

Pioneer S90W, Με οθόνη 5 ιντσών HD και τετραπύρηνο επεξεργαστή

Στην αγορά της Κίνα θα κυκλοφορήσει το smartphone Pioneer S90W με οθόνη 5 ιντσών LCD IPS με ανάλυσης HD 720p και τετραπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek χρονισμένο στο 1.3GHz. Το λογότυπο φαίνεται να είναι το αυθεντικό της ιαπωνικής εταιρείας Pioneer δεν είμαστε όμως σε θέσει να γνωρίζουμε αν ο κατασεκυαστής του κινητού έχει την σχετική άδεια.

Gear Gadgets iPhone Pioneer

Pioneer SmartCradle, Βάση αυτοκινήτου για το iPhone με ενσωματωμένο GPS

Με το Pioneer SmartCradle οι κάτοχοι iPhone μπορούν να έχουν στο αυτοκίνητό τους μια ολοκληρωμένη λύση navigation χωρίς να χρησιμοποιούν τα δεδομένα της συσκευής τους. Το SmartCradle ενσωματώνει δέκτη GPS μαζί με gyroscope και accelerometer αναβαθμίζοντας την ποιότητα πλοηγησης του iPhone.

Gear gadget Pioneer

Pioneer TF-FN2000, Ένα διαφορετικό ασύρματο τηλέφωνο

Μπορεί να μην το δούμε ποτέ στην Ευρώπη, ούτε και να λειτουργήσει εδώ ακόμα και αν το παραγγείλετε από την Ιαπωνία, αλλά καιρό είχαμε να δούμε κάτι τόσο διαφορετικό στα ασύρματα τηλέφωνα. Ο λόγος για το Pioneer TF-FN2000 με οθόνη ενδείξεων LED και αυτόματο τηλεφωνητή. Το έχω ερωτευτεί…