Pioneer, Κατασκεύασε έξυπνο καφρέφτη αυτοκινήτου

Η Pioneer κατασκεύασε ένα έξυπνο καθρέφτη που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο με οθόνη αφής 5 ιντσών, υποδοχή SIM για σύνδεση 4G mobile internet και προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως πλοήγηση, φωνητικών εντολών και πληροφοριών για την κίνηση. Ενσωματώνει κάμερα που ελέγχει το δρόμο και θα έχει το δικό του app store με εφαρμογές, ίσως να πάρει και έγκριση από το Google Store.

Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για προϊόν της Pioneer Japan και είναι σχεδόν απίθανο να δούμε τη συγκεκριμένη υλοποίηση να κυκλοφορεί στην Ευρώπη. Ίσως στο μέλλον δούμε κάτι παρόμοιο και προς τα μέρη μας.

έξυπνος καφρέφτης αυτοκινήτου, Pioneer, Κατασκεύασε έξυπνο καφρέφτη αυτοκινήτου

έξυπνος καφρέφτης αυτοκινήτου, Pioneer, Κατασκεύασε έξυπνο καφρέφτη αυτοκινήτου

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John Karakatsanis

Στο μέλλον σίγουρα θα δούμε αρκετούς τέτοιους… Και θα αρχίσουν τα κλεφτρόνια να τους κλέβουν!

Όπως γινόταν παλαιότερα με τα αποσπώμενα ράδιο-cd στα αυτοκίνητα.

Darth

και όμως έχω δει παρόμοια υλοποίηση από των Κινέζο…. χτύπηστε στο ebay car mirror Bluetooth

Darth

@Κώστας Βλαχάκης ναι ξέρω… απλός τελευταία είδα κάτι..με android επάνω….

panos kostagiannis

Οτι πρεπει για να σου αποσπα την προσοχη και να σκοτωσεις καναν ανθρωπο.Τι αλλες βλακειες θα σκεφτουν

Vagelis

4.3″ Android Wifi Car Rear View Mirror DVR GPS Built-in Bluetooth AV-In+CAMERA

188 euro στο ebay

5″Touch Screen HD Car Dash Cam DVR GPS WiFi Dual lens Android+FM Rearview Mirror

100 euro στο ebay

Χρήστος τγ.

Καλά, βλέπω τα ποσοστά ατυχημάτων να ανεβαίνουν στα ύψη!!!!!

efriendgr

Αποσπαει προσοχη, λαθος θεση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Pioneer

Pioneer PLX-1000, Νέο επαγγελματικό Dj πικάπ

Η Pioneer παρουσίασε ενό κλασικό και ταυτόχρονα μοντέρνο κομμάτι, το επαγγελματικό πικάπ PLX-1000, που σηματοδοτεί τα 20 χρόνια της Pioneer στην αγορά των συστημάτων DJ. Το PLX-1000 είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για χρήση σε DJ booths, αξιοποιώντας την πενηντάχρονη εμπειρία της Pioneer στην κατασκευή πικάπ κορυφαίου επιπέδου.

Smartphones Android Android Smartphones China

Pioneer S90W, Με οθόνη 5 ιντσών HD και τετραπύρηνο επεξεργαστή

Στην αγορά της Κίνα θα κυκλοφορήσει το smartphone Pioneer S90W με οθόνη 5 ιντσών LCD IPS με ανάλυσης HD 720p και τετραπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek χρονισμένο στο 1.3GHz. Το λογότυπο φαίνεται να είναι το αυθεντικό της ιαπωνικής εταιρείας Pioneer δεν είμαστε όμως σε θέσει να γνωρίζουμε αν ο κατασεκυαστής του κινητού έχει την σχετική άδεια.

Gear Gadgets iPhone Pioneer

Pioneer SmartCradle, Βάση αυτοκινήτου για το iPhone με ενσωματωμένο GPS

Με το Pioneer SmartCradle οι κάτοχοι iPhone μπορούν να έχουν στο αυτοκίνητό τους μια ολοκληρωμένη λύση navigation χωρίς να χρησιμοποιούν τα δεδομένα της συσκευής τους. Το SmartCradle ενσωματώνει δέκτη GPS μαζί με gyroscope και accelerometer αναβαθμίζοντας την ποιότητα πλοηγησης του iPhone.

Gear gadget Pioneer

Pioneer TF-FN2000, Ένα διαφορετικό ασύρματο τηλέφωνο

Μπορεί να μην το δούμε ποτέ στην Ευρώπη, ούτε και να λειτουργήσει εδώ ακόμα και αν το παραγγείλετε από την Ιαπωνία, αλλά καιρό είχαμε να δούμε κάτι τόσο διαφορετικό στα ασύρματα τηλέφωνα. Ο λόγος για το Pioneer TF-FN2000 με οθόνη ενδείξεων LED και αυτόματο τηλεφωνητή. Το έχω ερωτευτεί…