Ladies Talk: Εκτυπωτής νυχιών

Εκτυπωτής Laser, εκτυπωτής inkjet, εκτυπωτής πολυμηχάνημα. Επιτέλους ήρθε και ένας εκτυπωτής μόνο για γυναίκες! Αρκετές εταιρείες πλέον φέρνουν την επανάσταση στον γυναικείο κόσμο και ιδιαίτερα στον τομέα του nail art. Ετοιμάζεσαι να πάς σε μια έκθεση με θέμα μουσικά όργανα. Έχεις το νυχάκι λευκό και δεν σου αρέσει. Το βαρέθηκες λέμε. Ήρθε η ώρα επιτέλους να κάνεις την διαφορά!

Βάζεις κάθε νύχι μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο εκτυπωτή για δέκα δευτερόλεπτα και έκπληξη! Όχι δεν βγήκε το αυγό kinder. Σε κάθε νύχι έχει εκτυπωθεί από ένα διαφορετικό μουσικό όργανο. Σίγουρα θα κάνεις την διαφορά!

Εκτυπωτής νυχιών, Ladies Talk: Εκτυπωτής νυχιών

Ναι άνδρες ξέρω δεν σας νοιάζει. Δεν θα σας κολάκευε όμως μια γυναίκα για χάρη σας να εκτυπώσει την φωτογραφία σας στα νύχια της? Θα πάτε μαζί γήπεδο, τσουπ σε δύο λεπτά θα έχει εκτυπώσει το σήμα της ομαδάρας και δεν θα σας ρωτάει με ποιους είμαστε! Και οι μαθήτριες εκτυπώνουν τις λύσεις της άλγεβρας.

Άρα μιλάμε για μια «επανάσταση» για όλους. Οι εκτυπωτές τυπώνουν και σε φυσικά νύχια και τεχνητά. Έχουν φορτωμένα πάνω από 500 σχέδια αλλά σου δίνουν την δυνατότητα είτε να φορτώσεις με ένα στικ τα δικά σου σχέδια είτε να σε βγάλουν επιτόπου φωτογραφία. Έχουν οθόνη αφής για απλή και γρήγορη περιήγηση. Τα μηχανήματα αυτά έχουν έρθει και στην Ελλάδα και θα τα βρείτε σε μεγάλα beauty salons.

Εκτυπωτής νυχιών, Ladies Talk: Εκτυπωτής νυχιών

Βασούλα

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
takis1994

Αυτα ειναι …

Πανος.Λαστ

mαματο ως ιδεα αν εισαι fanboy(boy λεμε τωρα :p) Τυπωνεις στα νυχια σου το λογοτυπο της αγαπημενης σου εταιρειας!
Παντως ως ιδεα ειναι καλο γιατι ξερω πολλες γυναικες που σπαταλανε ωρες για να κανουν σχεδια και λοιπα στα νυχια τους

Μένη...

Υπάρχουν παραπάνω πληροφορίες; Ίσως κάπου που θα μπορούσαμε να τα προμηθευτούμε ;

Βασούλα

Μένη ξέρω ότι το έχει φέρει η γνωστή Τέτα που πάει στα κανάλια.

Η κοπελα μου σπουδασε γραφιστρια καθως και το nail art, ο συνδυασμος των 2 την κανει εξαιρετικη “artist νυχιων” και αυτο εδω το μηχανημα καταστρεφει προσδοκιες για να κανει κατι… Παιρνει η καθε μια και κανει τα νυχια με αυτο εδω .. Θα μου πεις οτι δεν ειναι το ιδιο (συν του οτι δε ξερουμε αν ειναι καρκινογονο), αλλα εαν προσφερει φθηνοτερες λυσεις , η καθεμια θα το προτιμησει και ειναι και λογικο…

Giannis Charp

@Μένη βρήκα αυτά στο google:
https://www.artnails.gr/
https://fashion-trendz.gr/

με τιμη στα 1000+ οπως δειχνει το πρωτο λινκ του Giannis Charp ισως και να προοριζονται για καταστηματα χμμ! ποιος ξερει ομως τι εχει στο μυαλο καθε κοπελα!!!
🙂

Βασούλα

Χρυσόστομε τα μηχανήματα αυτά δεν είναι για το “νοικοκυριό”. Τα φέρνουν τα νυχάδικα. Προϋπόθεση είναι ο πελάτης να έχει κάνει μια περιποίηση πρώτα αλλά και μετά να τα γυαλίσουν. άρα τα κορίτσια δεν χάνουν την δουλειά τους. και μην ξεχνάς, μόδα είναι θα περάσει!

Bope

“Επιτέλους ήρθε και ένας εκτυπωτής μόνο για γυναίκες!”
Καλά μην είσαι και τόσο σίγουρη Βασούλα…

makis88

@Χρυσοστομος Οικονομιδης τι λογική είναι αυτή? Και η μαζική παραγωγή οδήγησε στο να μη χρειάζονται άπειροι άνθρωποι για να παραχθεί κάτι σε μεγάλες ποσότητες τι πάει να πει αυτό? Οτι πρέπει να σταματήσει η εξέλιξη? Σε όλους τους τομείς το ίδιο συμβαίνει και τα πάντα αλλαζουν, αυτή είναι η πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα ζει κοινωνικά με το Tradeordonate.com

Μόλις τελείωσα το βιβλίο μου. Πρέπει να βρω ένα άλλο να το ανταλλάξω. Να έβρισκα και μια βιβλιοθήκη να την ανταλλάξω με το παιδικό καθισματάκι που δεν μου χρειάζεται πια. Να χαρίσω και το ποδηλατάκι που πιάνει τόσο χώρο στην αποθήκη. Ίσως στο tradeordonate.com κάτι να βρω!

Software applications apps Ladies Talk

Ladies Talk: Η Βασούλα ψάχνει για ταξί με το TaxiBeat

Τόσες μέρες απεργία στα ΜΜΜ αναγκαστικά κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις ταξί. Επειδή δεν θέλεις να δώσεις και 5 ευρώ επιπλέον στο ραδιοταξί, τι κάνεις; Βγαίνεις στην κεντρική λεωφόρο, κάνεις την προσευχή σου και ξεκινάει το κυνήγι των κίτρινων (στην Αθήνα) μαγισσών! Κι η ώρα περνάει και το κρύο τρυπάει, όπου να ’ναι πιάνει και […]

Internet Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα πάει super market με το e-prices.gr

Θέλεις να πας στο σούπερ μάρκετ. Δεν θέλεις όμως να σε πιάσουν και κορόιδο. Δεν έχεις όμως και την πολυτέλεια να γυρίζεις από μάρκετ σε μάρκετ για βρεις την καλύτερη τιμή. Και σε αυτό το σημείο έρχεται το Υπουργείο Ανάπτυξης-Ανταγωνιστικότητας-Υποδομών-Μεταφορών & Δικτύων (ουφ) με το παρατηρητήριο τιμών να γίνει ένα από τα βασικά σου εργαλεία! […]

Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα κάνει… “ωτοστόπ” με το Pamemazi.gr

Πρέπει να πάω Θεσσαλονίκη. Να πάω με το τρένο; Αεροπλάνο; Αυτοκίνητο καλύτερα. Μα δεν έχεις αυτοκίνητο. Και ποιος σου είπε ότι πρέπει να έχω αυτοκίνητο! Μα τι λες; Λέω Ελληνική Βάση Συνοδήγησης Pamemazi.gr το σύγχρονο ωτοστόπ! Η ευρωπαϊκή πλατφόρμα Carpooling.com μετά την Γερμανία, τη Γαλλία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Αγγλία, την Πολωνία και την […]