Prynt Case, η θήκη που μετατρέπει το κινητό σε Polaroid Camera

Η μόδα της στιγμιαίας εκτύπωσης της φωτογραφίας μπορεί να έχει περάσει αρκετά χρόνια, αλλά μια Γαλλική startup θέλει να αναβιώσει αυτή την συνήθεια. Η συγκεκριμένη εταιρεία δουλεύει πάνω στο Prynt, μια θήκη κινητού η οποία έχει ενσωματωμένο έναν μίνι εκτυπωτή μέσα στο πλαίσιό της, που μοιάζει με point-and-shoot κάμερα.

Η τωρινή έκδοσή της κάνει περίπου 50 δευτερόλεπτα για να εκτυπώσει μια φωτογραφία και μπορεί να αποθηκεύει μόνο ένα κομμάτι χαρτί. Η τελική έκδοση θα μπορεί να αποθηκεύει 10-30 χαρτιά και θα κάνει περίπου 30 δευτερόλεπτα να εκτυπώσει χάρη στην βελτιωμένη ενσωμάτωση του hardware και την απευθείας σύνδεση μεταξύ τηλεφώνου και θήκης.

Ο CEO της Prynt, Clement Perrot, αναφέρει ότι η θήκη θα κοστίζει 99 δολάρια όταν θα γίνει διαθέσιμη μέσω του KickStarter στις αρχές του 2015. Θα υποστηρίζει 4.x ιντσών κινητά αλλά επίσης δουλεύουν για μια έκδοση που θα υποστηρίζει phablets.

Επίσης, η εταιρεία θέλει να ενσωματώσει ένα feature επαυξημένης πραγματικότητας στο camera app της. Όταν θα τραβάς μια φωτογραφία με την εφαρμογή του Prynt, εκτός από τη φωτογραφία θα τραβά και ένα βίντεο το οποίο θα το στέλνει στο cloud. Όταν λοιπόν θα θέλεις να δεις την φωτογραφία μέσω του app, θα έχεις την δυνατότητα να πατήσεις το play και να δεις ένα σύντομο βίντεο από την στιγμή που τραβούσες την φωτογραφία.

prynt case, Prynt Case, η θήκη που μετατρέπει το κινητό σε Polaroid Camera

prynt case, Prynt Case, η θήκη που μετατρέπει το κινητό σε Polaroid Camera

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lucifer1507

Αρκετά ενδιαφέρον μιας και τον τελευταίο καιρό, μόνο ψηφιακά έχω φωτογραφίες, που να τρέχεις να τις εκτυπώνεις, ενώ με αυτό(αν έχει καλή ποιότητα εκτύπωσης) θα έχεις στην στιγμή το αντίγραφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.