Αυτοί είναι οι νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας του pttl.gr «Κλικ στον δρόμο»

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας του pttl.gr “Κλικ στον δρόμο”, έγινε με σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους φωτογράφους της χώρας μας να εκφράσουν την δημιουργικότητα τους.
Φυσικά η οργάνωση και διεξαγωγή του αποτέλεσε για εμάς μία πρόκληση καθώς η συμμετοχή αναμενόταν να ξεπεράσει τον διαγωνισμό του 2013, κάτι το οποίο τελικά έγινε πέρα από κάθε προσδοκία.

Η κρητική επιτροπή δέχτηκε περίπου τον 3πλάσιο αριθμό συμμετοχών σε σχέση με πέρσι, από τις οποίες πάνω από 500 συμμετοχές τηρούσαν τις προδιαγραφές (μεγέθους, διαστάσεων, ονομασίας, χρονικού ορίου υποβολής) για να λάβουν θέση στην γραμμή εκκίνησης.

Ο κριτής μας, με εμπειρία πολλών ετών στην φωτογραφία και διευθυντής του φωτογραφικού τμήματος του Reuters στην Ελλάδα, Γιάννης Μπεχράκης, δέχτηκε με μεγάλη χαρά να μας βοηθήσει για την ανάδειξή των καλύτερων εικόνων. Ομολογουμένως είναι μεγάλη μας τιμή και ακόμα μεγαλύτερη μας χαρά που ο Γιάννης Μπεχράκης βρέθηκε δίπλα μας και όπως πάντα μας μετέδωσε τις φωτογραφικές του γνώσεις ακόμα και μέσα από την διαδικασία επιλογής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι ίσως πολύ λίγο αλλά απόλυτα ειλικρινές.

Επιπλέον, η αλυσίδα φωτογραφικών καταστημάτων Φωτοδεσμός και η Samsung μας υποστήριξαν με την χορήγηση των τριών επάθλων για τον νικητή του διαγωνισμού, την δεύτερη καλύτερη συμμετοχή και το βραβείο κοινού. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι βρίσκονται ακόμα άνθρωποι (γιατί οι εταιρείες είναι οι άνθρωποι τους) που στηρίζουν προσπάθειες σαν τον διαγωνισμό μας και μοιράζονται με την ομάδα του pttl.gr το ίδιο πάθος για την φωτογραφία.

Σας παρουσιάζουμε την καλύτερη εικόνα του διαγωνισμού, τον νικητή, Γεωργακόπουλο Πολυχρόνη.

, Αυτοί είναι οι νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας του pttl.gr «Κλικ στον δρόμο»

Λίγα λόγια για τον φωτογράφο.
Ο Γεωργακόπουλος Πολυχρόνης γεννήθηκε στην Καλαμάτα. Σπούδασε παιδαγωγικά στην Μαράσλειο Π.Α. και στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι Διπλωματούχος μουσικός του Εθνικού Ωδείου Αθηνών και εργάζεται στην Αθηναϊκή Φιλαρμονία.Παρακολούθησε διάφορες διαλέξεις για την φωτογραφία σε σεμινάρια. Ασχολείται με την ψηφιακή φωτογραφία και ιδιαίτερα με την φωτογραφία δρόμου, τα τελευταία 4 χρόνια. Τους τελευταίους 5 μήνες έχει αναρτήσει δουλειά του στο National Geographic και στο www.1x.com.

Η δεύτερη καλύτερη συμμετοχή του διαγωνισμού μας είναι του Παπαγεωργίου Ιωάννη.
, Αυτοί είναι οι νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας του pttl.gr «Κλικ στον δρόμο»

Λίγα λόγια για τον φωτογράφο.
Ο Παπαγεωργίου Ιωάννης γεννήθηκε στη Λάρισα το 1976. Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός (ΑΠΘ) με ειδίκευση στην παραγωγή και διαχείριση ενέργειας (ΕΜΠ). Ασχολείται με τη φωτογραφία συστηματικά από το 2010 παρακολουθώντας σεμινάρια φωτογραφίας της φωτογραφικής ομάδας Ροές. Είναι ιδρυτικό μέλος της φωτογραφικής ομάδας Photo Essence. Έχει συμμετάσχει σε 2 ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας (Επιρροές, Ψυχή) στη Φλώρινα, την Πτολεμαΐδα και την Κοζάνη.

Τέλος το βραβείο κοινού κερδίζει η εικόνα της Μανουσογιωργάκη Στέλλας, εικόνα που εσείς αναδείξατε μέσω της ψηφοφορίας που έγινε στη σελίδα του pttl.gr στο facebook, με πάνω από 1600 like.

, Αυτοί είναι οι νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας του pttl.gr «Κλικ στον δρόμο»

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Timotheos

Πολύ ωραίες φωτογραφίες. Μπράβο στους δημιουργούς!

keysmith

μπραβο τα παιδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Eγκαταλείπoνται τα σχέδια για την ανάπτυξη οθονών MicroLED

Η Apple τερμάτισε ένα project για την εσωτερική ανάπτυξη οθονών microLED εσωτερικά, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.