Οι φιναλιστ του 2oυ Διαγωνισμού Φωτογραφίας “Κλικ στο δρόμο” από το pttl.gr

Ο δεύτερος διαγωνισμός φωτογραφίας του pttl.gr, “Κλικ στο δρόμο”, με κριτή τον Γιάννη Μπεχράκη και χορηγούς την αλυσίδα φωτογραφικών καταστημάτων Φωτοδεσμός και την Samsung ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή. Συνολικά ο διαγωνισμός δέχτηκε 545 έγκυρες συμμετοχές, με το επίπεδο αρκετών εικόνων να βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο.

Ο κριτής του διαγωνισμού και διευθυντής του φωτογραφικού τμήματος του Reuters στην Ελλάδα, Γιάννης Μπεχράκης, επέλεξε 8 εικόνες ως φιναλίστ του διαγωνισμού.

Οι δύο μεγάλοι νικητές, η καλύτερη εικόνα του διαγωνισμού και η δεύτερη καλύτερη, μαζί με την εικόνα που συγκέντρωσε τα περισσότερα like στην ψηφοφορία του κοινού στο facebook, θα ανακοινωθούν στις 20 Φεβρουαρίου στην ιστοσελίδα του www.pttl.gr και στις αντίστοιχες σελίδες του pttl.gr στο Facebook, το Twitter και το Google+ και στην ιστοσελίδα του Φωτοδεσμού (όπως και στην σελίδα του Φωτοδεσμού στο Facebook).

Δείτε τους 10 φιναλίστ εδώ.

, Οι φιναλιστ του 2oυ Διαγωνισμού Φωτογραφίας “Κλικ στο δρόμο” από το pttl.gr

Πηγή: pttl.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.