Qualcomm Toq, Κυκλοφορεί στις 2 Δεκεμβρίου με κόστος περίπου 260 ευρώ

Για το smartwatch της Qualcomm, Toq γνωρίζουμε από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο δύο σημαντικά ερωτήματα παρέμεναν αναπάντητα έως σήμερα, το κόστος και η ημερομηνία διάθεσης του. Η Qualcomm, σε ανακοίνωση της απάντησε σε αυτά τα δύο ερωτήματα. Έτσι το Qualcomm Toq, το smartwatch της εταιρείας θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου με κόστος $349 (περίπου 258 ευρώ). Το κόστος του, συγκριτικά με τα Sony SmartWatch 2 και Samsung Galaxy Gear είναι υψηλότερο.

Όσο αφορά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, διαθέτει οθόνη transflective τεχνολογίας Mirasol με διαγώνιο 1,55 ιντσών, και η εταιρεία, χάρη στην τεχνολογία της οθόνης υπόσχεται μέρες αυτονομίας.

Για την σύνδεση του με κινητό, απαιτεί Bluetooth καθώς και να “τρέχει” το κινητό Android 4.0.3 ή κάποια πιο σύγχρονη έκδοση του λειτουργικού. Το Qualcomm Toq επίσης υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση ενώ η εταιρεία διαθέτει και ένα Bluetooth stereo headset, για πραγματική εμπειρία χωρίς καλώδια.

Qualcomm Toq, Qualcomm Toq, Κυκλοφορεί στις 2 Δεκεμβρίου με κόστος περίπου 260 ευρώ

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
andreas

Για τα σκονακια του μελλοντος!!!! χαχα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Smartwatch SmartWatches

Μη χρησιμοποιείτε smartwatch και smart rings που λένε ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα

Ο FDA δεν θέλει οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν smartwatch ή smart rings που ισχυρίζονται ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Business Apple Qualcomm

Apple και Qualcomm επεκτείνουν τη συμφωνία για μόντεμ 5G έως το 2027

Η Qualcomm μοιράστηκε την έκθεση κερδών της για το πρώτο τρίμηνο του 2024, η οποία αποκάλυψε 9,92 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Μόνο τα Pro θα φοράνε το πιο πρόσφατο μόντεμ 5G της Qualcomm;

Mόνο τα iPhone 16 Pro θα φοράνε φέτος το τελευταίο μόντεμ της Qualcomm, σύμφωνα με τον τεχνολογικό αναλυτή Jeff Pu.

Gear Qualcomm Qualcomm Snapdragon

Qualcomm Snapdragon XR2+ Gen 2: Aνακοινώθηκε με ανάλυση 4,3K ανά μάτι

Η Qualcomm ανακοίνωσε το chipset Snapdragon XR2+ Gen 2 για headset εκτεταμένης πραγματικότητας που θα περιλαμβάνει συσκευές AR, MR και VR.