Razer Kazuyo, Gamepad για iPhone 5/5s ετοιμάζει η Razer

Από ότι φαίνεται οι εταιρείες MOGA, οι οποίες πρόσφατα παρουσίασαν τους δικούς game controllers για τα iPhone 5 και iPhone 5s της Apple θα έχουν να αντιμετωπίσουν ανταγωνισμό από την Razer, η οποία ετοιμάζει ένα παρόμοιας λογικής χειριστήριο με την κωδική ονομασία “Razer Kazuyo”.

Η σκέψη της Apple να προσφέρει μέσω του iOS 7 SDK υποστήριξη σε χειριστήρια τρίτων κατασκευαστών σε API-level έχει ενεργοποιήσει διάφορους γνωστούς κατασκευαστές, που έχουν ξεκινήσει να παρουσιάζουν προτάσεις στην αγορά. Την σχετική φωτογραφία του Razer Kazuyo διέρρευσε ο @evleaks.

Το χειριστήριο της Razer θα αντιμετωπίσει στην αγορά τα MOGA Ace Power και Logitech Powershell.

Razer Kazuyo, Razer Kazuyo, Gamepad για iPhone 5/5s ετοιμάζει η Razer

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Αυτος ο @evleaks ποσο χωμενος ειναι στα πραματα πια?????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2023 featured RAZER

CES 2023 – Leviathan V2 Pro: Η ηχόμπαρα της Razer προσαρμόζει τον ήχο 3D με βάση τη θέση του κεφαλιού σας

Η Razer αποκάλυψε την ηχόμπαρα για PC Razer Leviathan V2 Pro με beamforming τεχνολογία, η οποία διαθέτει κάμερα υπερύθρων που μπορεί να ανιχνεύσει πού βρίσκεται ο χρήστης σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει τα 3D beams ήχου για να βελτιστοποιήσει τον ήχο που φτάνει στα αυτιά του.

Games PlayStation PlayStation 5 RAZER

Η Razer παρουσιάζει το χειριστήριό της για το PS5 – Δεν μοιάζει ιδιαίτερα όμορφο

Η Razer αποκάλυψε το δικό της επαγγελματικό χειριστήριο PS5 και δεν φαίνεται να εντυπωσιάζει το κοινό, είναι ογκώδες χειριστήριο με ιδιαίτερα υψηλή τιμή, κρύβει όμως μία εντυπωσιακή τεχνολογία.

Gear Gaming RAZER Tablet

Το Razer Edge είναι ένα ισχυρό tablet για παιχνίδια στο cloud

H Razer παρουσίασε ένα νέο Android tablet ειδικά κατασκευασμένο από την αρχή για gaming στο cloud, με την ονομασία Razer Edge και διατίθεται σε δύο παραλλαγές, ένα μοντέλο WiFi 400 $ και ένα μοντέλο 5G αποκλειστικό της Verizon.

Gear RAZER USB-C

Razer: Λανσάρει ανεμιστήρα ψύξης MagSafe RGB για τηλεφωνα Android και iPhone

Το “Razer Phone Cooler Chroma” είναι ένας ανεμιστήρας ψύξης συμβατός με MagSafe που τροφοδοτείται από USB-C, με φωτισμό Chroma RGB της Razer.