Razer Mamba 4G, Gaming mouse για σοβαρούς gamers

Games στον υπλογιστή δεν παίζω. Ένα PlayStation 3 πήρα φέτος τον Φεβρουάριο και σκονίζεται στο σαλόνι μαζί με την τιμονιέρα και το GT5, έχω να το ανοίξω πριν από τα προβλήματα με το PSN! Βλέποντας αυτό το mouse καταλαβαίνω ότι απευθύνεται σε σοβαρούς PC gamers. Είναι το Razer Mamba 4G με 6400dpi.

Ποιο άλλο gaming mouse προτείνετε;

, Razer Mamba 4G, Gaming mouse για σοβαρούς gamers
, Razer Mamba 4G, Gaming mouse για σοβαρούς gamers

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KoulisHHH

Razer Lachesis -Logitech G500 😉 Φτηνά για gaming mouse και τουμπανίσια.

Άκης

Πορε φίλε…Προχτες παράγγειλα το Razer Deathadder από το ιντερνετ…3500 dpi…καλά είναι για εμένα πάντως! Άσε που δεν μου αρέσουν τα ασύρματα ποντίκια για gaming! Τώρα βέβαια που βλέπω αυτό, αλλάζει σιγά σιγά η γνωμη μου!

Σταματης

Μαγκες νομιζω καπου στα 120€.

Ερωτόκριτος

Logitech G500, το καινούργιο. Το πήρα πριν μερικές βδομάδες και απλά είναι το καλύτερο gaming mouse που είχα ποτέ (και έχω δοκιμάσει αρκετά). Όποιος δεν ψάχνει χρωματάκια και (καθυστερημένο κατ’εμέ) σχεδιασμό το G500 είναι must.

kon4ever
mokmo

το naga epic ειναι για πυροβολημενους των mmo, για τους υπολοιπους ειναι σαβουρα,το απλο ειναι καλυτερο.γεματο αχρηστα πλευρικα κουμπια.χρησιμοποιω και προτεινω το steelseries xai εχει βεβαια ουδετερο σχεδιασμο κ για δεξιο-κ αριστερο-χειρες, το καλωδιο ειναι πλεγμενο με υφασμα και μαλακο.

με καλωδιο αυτο και το naga εδω το καινουριο.
Οσοι πατε για ασυρματο με κλειστα τα ματια το G700 της logitech.

venisk

mokmo +1000%
Το steelseries xai έχω και εγώ, δύσκολα θα με πείσει κάτι άλλο..

Marios Basileiou

Kωστα βασικα το Razer Mamba ειναι ενα απο το αγαπημενα μου που θελω παρα πολυ καιρο να αγορασω(αλλα δεν με αφηνουν γιατι μου εκαναν αλλο δωρο :P) και το 4G που λες κανονικα δεν λεγεται,απλα του εκαναν μια μικρη αναβαθμιση στο σενσορα, για να αυξησουν την ακρίβεια(dpi) για να συμβαδιζουν με τον ανταγωνισμο μαζι με 2-3 εξτρα(χρωματα,μπαταρια). Ως game freak που ημουνα(ειδικα με το COD-Call of Duty που ημουν admin στο Empire of Hell και owner του server αλλα και του clan Riders of Darkness(ROD-CY) και νυν μελος των The Cyprus Marines(TCM) ) παντα μαρεσε να παιζω σε υψηλα dpi για να ειμαι γρηγορος αφου θελω να πιστευω οτι εχω καλα αντανακλαστικα;) Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι οσο γρηγορος και να ημουνα δεν μπορουσαν να παιξω πανω απο 3200 dpi,μετα εχανα την μπαλα,γιαυτο και συνηθως το ειχα στα 2400. Στην καθημερινοτητα μου χρησιμοποιω 1600dpi αλλα καποτε στο Photoshop το κατεβαζω αρκετα. Συνηθως πιο χαμηλα dpi ειναι για πιο office/γραφιστικες δουλειες που θελουν λεπτομερεια και περισσοτερα dpi για παιχνιδια που θελεις γρηγορες κινησεις αλλα και παλι πανω απο 3200 dpi ειναι υπερβολικα και παρα πολλοι λιγοι τα χρησιμοποιουν,αφου πιστευω απο εκει και περα ειναι θεμα μαρκετινκ περισσοτερο. Τωρα αν… Συνέχεια »

Ερωτόκριτος

@kwstas 13: 59ε.
@Marios Basileiou: Μα πάνω από 3200 με λίγα χιλιοστά κίνηση έχεις κάνει τη διαγώνιο μιας 22άρας οθόνης. Είναι πααααρα πολλά. Εκτός βέβαια αν έχεις συνηθίσει ή βαριέσαι να κουνάς το χέρι σου (που από τη στιγμή που είσαι gamer δεν βαριέσαι xD) .

Και τέλος δεν θα συνηστούσα ασύρματα για gaming. Όσο καλοί και να είναι οι πομποδέκτες, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να “σκαλώσει” κάπου και, αφού μιλάμε για gaming, να χάσεις το frag. 😉

HarryGR

Έχω το Razer Deathadder εδώ και λίγο καιρό και είναι ίδιο σχεδιαστικά με το Mamba. Το συνδύασα με Razer Goliathus Control edition mousepad και είναι όλα τα λεφτά. Το καλύτερο ποντικι που είχα ποτέ. Μια προηγούμενη έκδοση του είχε βγει το καλύτερο ποντίκι σε ακρίβεια στο ESReality Mousescore benchmark με τρίτο το γνωστό MX518.

Kazeta

Roccat Kone Plus. Το καλυτερο gaming mouse που υπαρχει. Ολα τα razer διαθετουν αυτο το αθλιο rubber coating το οποιο φθειρεται με την χρηση. Επισης και η Logitech και οι η Steelseries κανουν καλα mouse. Τα razer ειναι απλα υπερτιμημενα και μονο το deathadder αξιζει.

Alex

Λεω να αγορασω και εγω το razer mamba 4g αλλα δεν το βρισκω πουθενα να πουλιεται!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.