Retrode, Παίξτε τα παλιά αγαπημένα σας games από Sega και Nintendo στον υπολογιστή σας

Σύντομα, με 65 ευρώ θα μπορείτε να αποκτήσετε τη δυνατότητα εύκολα και απλά να παίξετε τα παλιά σας games από τις αγαπημένες κονσόλες Sega Genesis, Sega Drive και Nintendo SNES/SFC. Ναι! αυτά από τις κασσέτες που αποκλείεται να έχετε πετάξει. Το Retrode είναι συμβατό με PC και Mac και υποστηρίζει έως και τέσσερα τηλεχειριστήρια ταυτόχρονα για multiplayer gaming!

Αν σας άρεσε μπορείτε να το αναζητήσετε εδώ.

, Retrode, Παίξτε τα παλιά αγαπημένα σας games από Sega και Nintendo στον υπολογιστή σας

, Retrode, Παίξτε τα παλιά αγαπημένα σας games από Sega και Nintendo στον υπολογιστή σας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Τώρα πια υπάρχουν πολλά emulators στο Διαδίκτυο για αυτά τα παιχνίδια για να τα παίξεις είτε στο PC είτε ακόμα και στο smartphone σας (στα Android τουλάχιστον για τα άλλα λειτουργικά δεν ξέρω). Σαν λάτρης των εκείνων κονσόλων έχω ασχοληθεί με τα emulators και το μειονέκτημα είναι στον χειρισμό… Το πληκτρολόγιο δεν βολεύει και τα σημερινά χειριστήρια δεν έχουν τα πλήκτρα των παλαιών. Κι απ οτι καταλαβαίνω εδώ έρχεται να το διορθώσει το Retrode. Πιστεύω ειναι καλή ιδέα! Στις γεννιες που έχουν μεγαλώσει με τέτοια παιχνίδια θα τους αρέσει πολύ! Εχω κρατήσει όλες τις κασέτες από παλιά και τα χειριστήρια τους… Χμμ..! Λες να το χτυπήσω;
Πωωω!!! Τι εποχές κι εκείνες…!

geoper2

Να είναι καλά το snes μου που λειτουργεί ακόμα 😀 προχθές το έβγαλα και έπαιζα zelda χαχα απίστευτα παιχνίδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.