RYE Multimedia Traveler, Εύκολος χειρισμός φιλικότητα προς τον χρήστη

Η Creative Image ανακοινώνει το λανσάρισμα της σειράς συστημάτων πλοήγησης RYE Multimedia Traveler η οποία απαρτίζεται από τα μοντέλα 4311, 4313, 4315 και 4317 που εστιάζουν στην προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών ψυχαγωγίας πέραν της πλοήγησης σε συνδυασμό πάντα με τον εύκολο χειρισμό και τη φιλικότητα προς τον χρήστη. Διαθέτουν εγκατεστημένο Flash player, υποστηρίζουν προβολή εικόνων και e-book ενώ διαθέτουν και λειτουργία FM.

, RYE Multimedia Traveler, Εύκολος χειρισμός φιλικότητα προς τον χρήστηΤα τέσσερα μοντέλα της σειράς RYE Multimedia Traveler δεν περιορίζονται μόνο στην παροχή υπηρεσιών πλοήγησης καθώς οι λειτουργίες τους επεκτείνονται στον τομέα των multimedia προσφέροντας δυνατότητα αναπαραγωγής video και μουσικής.

Η μεταφορά των αρχείων από και προς τις συσκευές γίνεται είτε ενσύρματα μέσω θύρας USB, είτε ασύρματα με τη βοήθεια της τεχνολογίας Bluetooth τη στιγμή που η υποστήριξη καρτών μνήμης SD προσφέρει τον απαραίτητο χώρο για τις αγαπημένες σας εικόνες, τραγούδια, βιβλία και video. Τον all-around χαρακτήρα των συστημάτων πλοήγησης RYE Multimedia Traveler κλείνουν με τον καλύτερο τρόπο οι χρήσιμες εφαρμογές και τα διασκεδαστικά παιχνίδια με τα οποία έρχονται εφοδιασμένα. Όσο για τον εγκλιματισμό του χρήστη, αυτός επιτυγχάνεται αυτοστιγμεί χάρη στην ύπαρξη των Microsoft Windows CE 5.0 που προσφέρουν την απαραίτητη ευχρηστία και λειτουργικότητα.

Το λογισμικό πλοήγησης και των τεσσάρων συσκευών είναι το πολυβραβευμένο Sygic DRIVE ενώ οι χάρτες Ελλάδας NaviGreece 2008.04 της CREATIVE IMAGE περιλαμβάνουν 309.000 χιλιόμετρα οδικού δικτύου σε 747 δήμους και κοινότητες και 13.400 χωριά και οικισμούς από όλη τη χώρα. Η γεωγραφική κάλυψη αγγίζει το εντυπωσιακό 100% για 28 νομούς, υπάρχουν off-road διαδρομές για όλη την Ελλάδα ενώ για 355 πόλεις παρέχονται πλήρη δεδομένα πλοήγησης. Οι χρήστες έχουν επιπλέον στη διάθεσή τους πάνω από 100.000 χρήσιμα σημεία ενδιαφέροντος.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Eγκαταλείπoνται τα σχέδια για την ανάπτυξη οθονών MicroLED

Η Apple τερμάτισε ένα project για την εσωτερική ανάπτυξη οθονών microLED εσωτερικά, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.