Sagemcom Alium, Ασύρματο τηλέφωνο DECT με Android

Το Sagemcom Alium είναι ένα έξυπνο ασύρματο τηλέφωνο DECT με λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread, οθόνη αφής 3.5 ιντσών LCD με ανάλυση 480×320 pixels, Wi-Fi και επεξεργαστή Cortex-A8 χρονισμένο στα 860MHz (δεν ήταν δυνατόν να μην το αναφέρουμε αυτό!). Ενσωματώνει κάμερα 2 Megapixel, δέχεται κάρτες μνήμη micro SD και έχει πρόσβαση στο Google Play.

Το Sagemcom Alium αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά μέσα στις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα απο τα καταστήματα Κωτσόβολος με τιμή 199 ευρώ.

Sagemcom Alium, Sagemcom Alium, Ασύρματο τηλέφωνο DECT με Android

Sagemcom Alium, Sagemcom Alium, Ασύρματο τηλέφωνο DECT με Android

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tzimakos

Παντα ονειρευομμουν εναν υπερτιμολογημενο κακασχημο ασυρματο, τωρα μπορω να τον αποκτησω.. Τι χαρα…

Jacob

Το βρισκω χρησιμο και αρκετα κομψο εγω. Κατευθειαν μου ηρθε η μητερα μου με αυτην τη διαφημιση.

Solon

Πολύ χρήσιμο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κυκλοφορούν στην αγορά περισσότερα μοντέλα. Και μόνο ότι μπορείς να του περάσεις αμέσως όλες τις google επαφές σου για κλήσεις από την σταθερή γραμμή αξίζει. Ωστόσο είναι πανάκριβο!

fanis

FAILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL…
πρώτα από όλα στο στο ασύρματο δεν χρειάζεσαι κάτι ιδιαίτερο.να έχει έπαφες και πολύ είναι. παππούς γιαγιά θεία θείος τελος.
και το wifi στην τελική τι χρειάζεται????
μην πει κανένας για εφαρμογές θα παίρνου τλ και εσύ θα λες περίμενε να τελειώσω την πίστα?????

Thodoris1988

Το σταθερο ΑΠΑΙΤΕΙ (και) ΠΛΗΚΤΡΑ και οχι οθονη αφης ΜΟΝΟ!

Σταθερο με Android για Sync επαφων ναι, αλλα ως ενα σημειο! Angry Birds στο σταθερο κι οταν σε παρει η θεια Μαρικα απο το χωριο θα σου γραψει Incoming Call ΘΕΙΑ ΜΑΡΙΚΑ και θα κανεις και Reject αν θες;;;

Ημαρτον!

Να εχεις τετοιο σταθερο με 2ΜΡ καμερα (αλλο τραγικο αυτο), συν ολα τα αλλα οπως η CPU και η επεκτασιμη καρτα, να μιλας σε αυτο το σταθερο λοιπον που το πληρωσες δυο κατοσταρικακια και ταυτοχρονα να χτυπαει το κινητο σου απο το σαλονι που ειναι Nokia 110…

bobo1704

Εεεεεεε….Τη μπροστινή κάμερα γιατί ακριβώς την έχει;; Για βιντεοκλήσεις;;

Δημητρης

Η θεια ΜΑΡΙΚΑ incoming call λεει χαχαχαχαχα κλαιωωω….

Νιο

Ενα 3g σταθερο για βιντεο κλησεις με καμερα κ ωραια οθονη ΝΑΙ…! Αν χρεωνονται οπως κ οι κανονικες… Αλλα smart ενας ασυρματος??? ποτε..

Thodoris1988

Κωστα, ενα σταθερο τηλεφωνο με πληκτρα και οθονη αφης, με Gmail Sync μεσω WiFi, χωρις καρτα μνημης, χωρις καμερα και με τιμη 80 ευρω, θα ηταν πολυ πιο ελκυστικο. Σε τι χρειαζεται η καμερα και η καρτα μνημης δηλαδη στο σταθερο; Φευγεις απο το σπιτι, δε θα το παρεις μαζι προφανως…

george

ενα σταθερο με android,θα ειναι χρησιμο σε αλλα πραγματα,διαφορες εφαρμογες θα μπορουσαν να βοηθησουν,εγω πχ θα ηθελα να μου ερχεται μυν στο κινητο μου οταν εχω κληση η μυν στο σταθερο,αν μου εστελνε και το νουμερο που με πηρε ακομα καλυτερα.αληθεια υπαρχει καμια τετοια εφαρμογη στο μαρκετ??αν υπαρχει τοτε θα τα εδινα τα λεφτα γιατι θα ηταν εργαλειο

Techten

Αμα είναι να πάρεις σταθερό τηλέφωνο καλύτερα να πάρεις ένα κανονικό με κουμπιά ή αμα θές παίρνεις ένα android πολύ φθηνότερα αντί να πληρώσεις 199 ευρώ κάτι που αξίζει λιγότερο (πιστέυω).

Solon

Κώστα μην το ψάχνεις, μόνοι μας είμαστε 😀
Πραγματικά πάντως απορώ πως οι περισσότεροι δεν βλέπουν την χρησιμότητα της συσκευής. Και να φανταστείς ότι κυκλοφορούν εδώ και χρόνια συσκευές με δυνατότητα κλήσεις Skype από σταθερή DSL. Αυτή εδώ τα κάνει όλα. Αν δεν ήταν τόσο ακριβή για το είδος της θα την είχα προπαραγγείλει είδη.

Tzimakos

Οι περισσοτεροι θελουμε μια τετοια συσκευη παιδια..

Απλως η συγκεκριμενη ειναι κακασχημη και υπερτιμολογημενη και ως προς την εμφανιση και τα υλικα αν δεν κανω λαθος απο αυτο που βλεπω αλλα και κυριως λογω οθονης..

Σαν ιδεα ειναι πολυ καλη και αναμενομενη αλλωστε, σαν υλοποιηση και τιμολογιακη πολιτικη απλως χολαινει με ολη τη σημασια της λεξεως..

Techten

Νομίζω οτι ο Tzimakos έχει δίκιο…Επεξεργαστής,Ανάλυση pixel,και κάμερα 2mp δεν αξίζουν 200 ευρώ…

Giorgos

Οτι πρεπει για τους ξενιτεμενους με τεχνολογικα απαρχαιωμενους γονεις…. Να ηταν και λιγο πιο φθηνο…

Παντως λογο υπαρξης εχει… Πες το viber, skype, gmail, και αλλα πολλα για αυτους που δεν θελουν smartphone και ειδικα σε περιπτωσεις οπως παραπανω….

ΤΑΣΟΣ

ο κλασσικός Έλληνας και εκεί θα κατεβάσει το viber για να μην χρεώνετε … κάλο αλλά μερικά χαρακτηριστικα του περιττά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.