Samsung, θα παρουσιάσει τα Gear Glass τον Σεπτέμβριο;

Σήμερα μάθαμε ότι η Google θα διαθέσει τα Google Glass προς πώληση για όλους στις ΗΠΑ και ταυτόχρονα μαθαίνουμε ότι η Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα δικά της «έξυπνα γυαλιά». Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η Business Korea, ετοιμάζεται να παρουσιάσει το ονομαζόμενο “Gear Glass” κατά τη διάρκεια της IFA conference που θα πραγματοποιηθεί 5-10 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο.

Από τη στιγμή που η Google σκοπεύει να βγάλει από την Beta τα Google Glass την ίδια περίοδο είναι λογικό η Samsung να κάνει τη δική της κίνηση.

Τα έξυπνα γυαλιά της Samsung αναμένεται να τρέχουν με μια έκδοση του Tizen OS και θα συνδυάζουν ακουστικό με μια οθόνη πράγμα που θα επιτρέπει στους χρήστες να ακούνε μουσική από το δεξί τους αυτί και να κοιτούν την οθόνη με το δεξί τους μάτι.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, θα έχει λειτουργίες όπως augmented reality και αναπαραγωγή μουσικής ενώ θα συνδέεται με smartphone για περισσότερες λειτουργίες, πράγμα που πιθανότατα σημαίνει πως θα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε και κλήσεις.

Η συσκευή θα μπει στην γραμμή Gear, μαζί με τα Gear 2, Gear 2 Neo και Gear Fit.

Εκτός από την Google και τη Samsung, η Apple από την άλλη πλευρά, βρίσκεται σε φάση όπου μαζεύει πατέντες για έξυπνα γυαλιά ενώ Microsoft και LG επίσης αναπτύσσουν τα MS Glass και G Glass αντίστοιχα.
, Samsung, θα παρουσιάσει τα Gear Glass τον Σεπτέμβριο;
, Samsung, θα παρουσιάσει τα Gear Glass τον Σεπτέμβριο;, Samsung, θα παρουσιάσει τα Gear Glass τον Σεπτέμβριο;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimz

It’s over 9000? 😛

Το σχήμα του ακουστικού δε με πείθει πάντως…

Panos7GR

Οχι άλλο κάρβουνο!! Άσε τα περιπλοκα ρε Sammy δεν είναι για εσένα! Καμμιά φτηνή απομίμιση των Google Glass, με όσα ακούγονται, και τίποτα περισσότερο από τα όντως καινοτόμα γυαλιά της Google. Εδώ ολόκληρος κολοσσός software σαν την Google άργησε τόσα χρόνια από την στιγμή που μάθαμε για το (τότε ακόμα) project, έρχεται η Sammy τώρα μέσα σε ένα χρόνο περιπου απ την φήμη ότι ετοιμάζει τα δικά της να μας “πετάξει” τα δικά της;
Ασε το software ρε Samsung δεν είναι για εσένα και μπες στα γνώριμα “χωράφια” σου, το hardware που είσαι εξαιρετική! Έκαστος στο είδος του!

Περιμένουμε τις προτάσεις των MS και Apple!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.