Samsung: Γεύση από το μέλλον με 55″ διάφανη οθόνη – καθρέφτη

Μια γεύση από το μέλλον μας δίνει η Samsung παρουσιάζοντας δύο νέες 55 ιντσών OLED οθόνες, οι οποίες διαφέρουν από όσα έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα ο κορεάτικος γίγαντας. Πρόκειται για δυο οθόνες που κάθε άλλο παρά συμβατικές θα τις λέγαμε, καθώς η μια είναι διάφανη και η άλλη μπορεί να λειτουργήσει ως καθρέφτης.

H Samsung αναφέρει ότι και οι δύο μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο των πωλήσεων και των διαφημίσεων χάρη στις νέες δυνατότητες που παρέχουν, αλλά και από design είναι κάτι που ξεχωρίζει.

Αν και ήδη έχουμε δει διάφανες οθόνες και οθόνες καθρέφτες,οι συγκεκριμένες από την Samsung προσφέρουν το καλύτερο contrast αλλά και την καλύτερη γωνία θέασης. Η εταιρεία πιστεύει ότι οι οθόνες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς και επαναστατικούς τρόπους.

Για παράδειγμα η mirrored OLED θα μπορεί να συνδυαστεί με τις 3D RealSense κάμερες της Intel για να δημιουργήσουν ένα εικονικό δοκιμαστήριο. Επίσης η ίδια τεχνική θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για διαφήμιση, με διάφορα καταστήματα να ενσωματώνουν τις οθόνες αυτές στις βιτρίνες τους.

Samsung: Γεύση από το μέλλον με 55" διάφανη οθόνη - καθρέφτη, Samsung: Γεύση από το μέλλον με 55″ διάφανη οθόνη – καθρέφτη

Samsung: Γεύση από το μέλλον με 55" διάφανη οθόνη - καθρέφτη, Samsung: Γεύση από το μέλλον με 55″ διάφανη οθόνη – καθρέφτη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος Z1

Στις amoled(και γενικά oled) η Samsung παίζει μπάλα μόνη της. Τους έχει ξεφτιλησει όλους.

MANOS

@Νικος Z1

Όσον αφορά τις φορητές συσκευές με AMOLED όπως smartphones κτλ ναι αλλα τις Oled τηλεοράσεις τις έχει επίσημα παρατήσει και παίζει μπάλα η LG μονη της

Νικος Z1

Βασικά δεν τις έχει παρατήσει απλά ψάχνει τρόπους να ρίξει το κόστος. Ώστε να είναι προσιτές στον καταναλωτή.

MANOS

Ακόμα και έτσι η LG είναι αυτή που συνεχίζει να παίζει μπάλα μονη της στις μεγάλες oled οθόνες με την Sammy απούσα τα τελευταία χρονια λόγο διαφορετικής ακριβότερης κατασκευής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.