Samsung: Γεύση από το μέλλον με 55″ διάφανη οθόνη – καθρέφτη

Μια γεύση από το μέλλον μας δίνει η Samsung παρουσιάζοντας δύο νέες 55 ιντσών OLED οθόνες, οι οποίες διαφέρουν από όσα έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα ο κορεάτικος γίγαντας. Πρόκειται για δυο οθόνες που κάθε άλλο παρά συμβατικές θα τις λέγαμε, καθώς η μια είναι διάφανη και η άλλη μπορεί να λειτουργήσει ως καθρέφτης.

H Samsung αναφέρει ότι και οι δύο μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο των πωλήσεων και των διαφημίσεων χάρη στις νέες δυνατότητες που παρέχουν, αλλά και από design είναι κάτι που ξεχωρίζει.

Αν και ήδη έχουμε δει διάφανες οθόνες και οθόνες καθρέφτες,οι συγκεκριμένες από την Samsung προσφέρουν το καλύτερο contrast αλλά και την καλύτερη γωνία θέασης. Η εταιρεία πιστεύει ότι οι οθόνες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς και επαναστατικούς τρόπους.

Για παράδειγμα η mirrored OLED θα μπορεί να συνδυαστεί με τις 3D RealSense κάμερες της Intel για να δημιουργήσουν ένα εικονικό δοκιμαστήριο. Επίσης η ίδια τεχνική θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για διαφήμιση, με διάφορα καταστήματα να ενσωματώνουν τις οθόνες αυτές στις βιτρίνες τους.

Samsung: Γεύση από το μέλλον με 55" διάφανη οθόνη - καθρέφτη, Samsung: Γεύση από το μέλλον με 55″ διάφανη οθόνη – καθρέφτη

Samsung: Γεύση από το μέλλον με 55" διάφανη οθόνη - καθρέφτη, Samsung: Γεύση από το μέλλον με 55″ διάφανη οθόνη – καθρέφτη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος Z1

Στις amoled(και γενικά oled) η Samsung παίζει μπάλα μόνη της. Τους έχει ξεφτιλησει όλους.

MANOS

@Νικος Z1

Όσον αφορά τις φορητές συσκευές με AMOLED όπως smartphones κτλ ναι αλλα τις Oled τηλεοράσεις τις έχει επίσημα παρατήσει και παίζει μπάλα η LG μονη της

Νικος Z1

Βασικά δεν τις έχει παρατήσει απλά ψάχνει τρόπους να ρίξει το κόστος. Ώστε να είναι προσιτές στον καταναλωτή.

MANOS

Ακόμα και έτσι η LG είναι αυτή που συνεχίζει να παίζει μπάλα μονη της στις μεγάλες oled οθόνες με την Sammy απούσα τα τελευταία χρονια λόγο διαφορετικής ακριβότερης κατασκευής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.