Samsung: Σταματάει τη διάθεση φωτογραφικών μηχανών στην Ελλάδα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pttl.gr η Samsung Electronics Hellas διακόπτει σταδιακά την εισαγωγή και διάθεση ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών στην χώρα μας, μια και διαπίστωσε πώς οι καταναλωτές χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο το smartphone τους για να απαθανατίσουν “τη στιγμή”.

Οι φωτογραφικές μηχανές Samsung θα βρίσκονται διαθέσιμες στα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων. Σε ότι αφορά την εγγύηση των φωτογραφικών μηχανών που θα αγοραστούν ή έχουν αγοραστεί συνεχίζει να ισχύει για δύο χρόνια, όπως προκαθορίζεται με την αγορά τους.

Για οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με τις φωτογραφικές κάμερες Samsung, οι καταναλωτές μπορούν να καλούν στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00-19:00) και Σάββατο (09:00-15:00) στο 80111 7267864 από σταθερό με αστική χρέωση και στο 210.6897691 από κινητό.

Θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των camera-smartphones όπως Samsung K ZOOM και η Galaxy Camera.

Samsung camera Ελλάδα, Samsung: Σταματάει τη διάθεση φωτογραφικών μηχανών στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Anima mundi

Ε αναμενόμενο.Και καλά κάνουν.

Δημητρα

Καθόλου ευχάριστο νέο. Θα μεινουν λιγοτεροι ανταγωνιστες στην ελληνικη αγορα. Εννοεί και φωτογραφικές σειράς ΝΧ, οχι μονο point & shoot. Στο κινητό δεν αλλάζεις φακό, ουτε μπορείς να τραβήξεις με προτεραιοτητα κλείστρου να βάλεις μεγάλους χρονους έκθεσης. Κρίμα για την ελληνικη αγορα γιατι οι σειρες ΝΧ ειχαν καλα mirror less μοντελα, καλούς φακούς και λογικη τιμολόγηση.

παπαροκας tiamat

Μετα τη μοζαμβικη, τη κενυα και τη νιγηρια μπηκαμε στο πανθεον των χωρων που αδυνατουν να πληρωσουν δοση στο ΔΝΤ! χοχοχο μεγαλεια!!… .Η αποσυρση λογω και καλα καλυψης των φωτογραφικων αναγκων απο τα smartphones τη θεωρω προφαση αφου στην ουσια δε στεκει ,δεν εχουν γινει και dslr πια!

stavros

E δεν νομιζω οτι θα λειψουν και απο κανεναν.

MANOS

@stavros

Έχεις λάθος.
Πολλά μοντέλα της σειράς NX προσφέρουν ισάξια η καλύτερη ποιότητα εικόνας και με περισσότερες δυνατότητες με αντίστοιχα μοντέλα άλλων εταιριών σε ίδια η χαμηλότερη τιμή.
Απλά ο Έλληνας αργεί να ξεκολλήσει από τα τη συνήθεια που έχει να συνδέει κάθε κατηγορία προϊόντος με μια συγκεκριμένη μάρκα και δεν ρισκάρει εύκολα να την αλλάξει.

nassos_z

Συμφωνώ 100% με τον “MANOS”.Aσχολούμαι ερασιτεχνικά με την φωτογραφία,είμαι κάτοχος samsung μηχανης και έχω γνωρίσει αρκετούς που δεν μπορούν να φανταστούν να έχουν μηχανή αν δεν είναι ΝΙΚΟΝ ή CANON χωρίς να έχουν την παραμικρή γνώση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά μιας μηχανής (έστω της δικής τους) και χωρίς να μπορούν να δικαιολογήσουν την άποψη τους.Εννοείται οτι canon και nikon βγάζουν φοβερές μηχανές αλλά ας μην “κολλάμε” με το εκάστοτε brand name και μόνο.Είναι ασφαλής λύση βέβαια να αγοράζουμε ότι αγοράζουν οι πολλοί , αλλά δεν είναι κακό να ψαχνόμαστε και λίγο παραπέρα.Τώρα με το internet , είναι πολύ εύκολο…

keysmith

Αν η απόφαση περιλαμβάνει τις NX είναι λάθος. Αυτοί που αγοράζουν αυτές τις μηχανές (mirrorless) ΔΕΝ τραβάνε στα σοβαρά φωτογραφίες με τα κινητά.

Τες πα.. Κάποιος θα τις εισάγει στην Ελλάδα από το εξωτερικό, το θέμα είναι τι θα γίνεται με το σέρβις..

MANOS

@keysmith

Πριν ενάμιση μήνα έστειλα μια NX300 στο Service για πρόβλημα στο ενσωματωμένο ηχείο.
Τους πείρα τηλέφωνο μετά από 10 μέρες να ρωτήσω τι έγινε και μου είπαν ότι την έστειλαν Αγγλία γιατί το Service της Ελλάδας δεν επισκευάζει-ελέγχει φωτογραφικές, μετά από 5 μέρες την είχα πίσω επισκευασμένη.

Να σημειώσω ότι μένω Χίο και έστειλαν Speedex στην πόρτα μου με δικά τους έξοδα για παραλαβή-παράδοση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.