Samsung Display, Οραματίζεται ένα μέλλον με διάφανες, εύκαμπτες και αναδιπλούμενες οθόνες αφής

Ένα μέλλον που οι οθόνες θα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή μας οραματίζεται η Samsung Display. Ένα κόσμο – Display Centric World – που κάθε γυάλινη επιφάνεια, κάθε παράθυρο, είναι μία ευκαιρία για επικοινωνία και ένας κόσμος δυνατοτήτων. Επιπλέον, σε νέα video και σκίτσα, μας αποκαλύπτει ορισμένες ιδέες που αφορούν σε εφαρμογές των εύκαμπτων, διάφανων και αναδιπλούμενων οθονών αφής.

Άλλωστε η συγκεκριμένη τεχνολογία αποτελεί κεφάλαιο για την Samsung και είναι ένας τομέας έρευνας που δίνει μεγάλη σημασία αφού θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της.

Ένα ακόμη concept, αφορά στο μελλοντικό… Galaxy Gear, από το οποίο μπορεί και ξεπροβάλει μία οθόνη που τυλίγεται και ξετυλίγεται σαν ρολό, για να μετατραπεί σε ένα… smartphone, το Magic Phone.

Samsung Display, Samsung Display, Οραματίζεται ένα μέλλον με διάφανες, εύκαμπτες και αναδιπλούμενες οθόνες αφήςSamsung Display, Samsung Display, Οραματίζεται ένα μέλλον με διάφανες, εύκαμπτες και αναδιπλούμενες οθόνες αφήςSamsung Display, Samsung Display, Οραματίζεται ένα μέλλον με διάφανες, εύκαμπτες και αναδιπλούμενες οθόνες αφήςSamsung Display, Samsung Display, Οραματίζεται ένα μέλλον με διάφανες, εύκαμπτες και αναδιπλούμενες οθόνες αφής

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
the_dynamite

Μόνο στην λεκάνη της τουαλέτας δε μας έδειξαν οθόνη! 🙂

Χρηστίδης Ανέστης

Θα ελεγα πως αυτο ειναι ενα οχι τοσο επιθυμητο μελλον.
Η τεχνολογια εχει μπει στη ζωη μας ηδη αρκετα και την αλλαξε με εναν ωραιο τροπο, κανεις δεν μπορει να το αμφισβητησει, αλλα σε αυτο το σημειο… να εξαρτιωμαστε ολοκληρωτικα απο μια οθονη η οποια μπορει να παει παντου ειναι τρομακτικο για μενα.
Ειμαι οπαδος της τεχνολγιας, την παω πολυ θα μπορουσα να πω, αλλα ενα μελλον οπως στο βιντεο δεν θα το ηθελα, τουλαχιστον οχι ακριβως ετσι.

Αντρέας

Ωραίο,αλλά ιδικά στο δεύτερο φαίνεται το μοντάζ .

Nio

Μεγαλη φαντασια εχουν εκει στην samsung….
Ενα κομματι μουσαμας χωρις μπαταριες, επεξεργαστες, ακουστικα κτλ…
Ουτε ο Χαρι Ποτερ δεν τα εχει αυτα.

eldelamounpan

Respect Korea

Σωτηρης

Το δεύτερο βιντεο ήταν απλά κακό!!! Συμφωνώ με τον @Nio

karkavelas

Εγώ πιστεύω ότι με αυτό το βίντεο προσπαθούν να περάσουν ότι την εύκαμπτη οθόνη την ανακάλυψε η Samsung πρώτη, κάνοντάς μας πλύση εγκεφάλου με ανεπίσημα προϊόντα που έχουν να κάνουν στο μέλλον και είναι μόνο γραμμένο στα χαρτιά.
Όλοι ξέρουμε όμως ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και μην ξεχνάμε την πατάτα που έβγαλε με την “δήθεν” εύκαμπτη οθόνη

bgfd5

Παντως το πρωτο με κυρτη οθονη ηταν samsung το nexus s αν θυμαμαι.

Ζήσης Βαγγελός

Η κάθε τεχνολογία που μας εξυπηρετεί είναι καλοδεχούμενη! Πλησιάζουμε σε οθόνες αλλά James Bond. χαχαχα. Μάλλον θα αργήσουμε ακόμα!

vasilis

Ελπίζω να μην έχουν το πορεία των amoled…
Και πριν μιλήσετε περι τι είναι καλύτερο για τα κινητά, μην ανοίξετε θέμα απο τώρα σας λέω πως ναι συμφωνώ οι amoled είναι τέλεις για να βλέπεις καρτούν ακόμα και τα φυσικά χρόματα τα κάνει να φαίνονται σαν να βλέπεις παιδικό πρόγραμα στο πρωινό του star.
Πάντως ενδιαφέρον project το μέλον θα δείξει.

Νικος21

@bgfd5 το nexus εξχε κυρτο τζαμι οχι οθονη.
Και τωρα που η samsung εβγαλε κατι απλα κυρτο, η lg εβγαλε κατι ευκαμπτο.

stelios

Μονο φαντασία έχουν στην σαμσουνγκ γιατί από εφαρμογή σε σχεδιασμό συσκευών έχουν μαύρα μεσάνυχτα το ίδιο σχέδιο σε διάφορα μεγέθη καμία πρωτοτυπία έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε το ίδιο σχέδιο,ως και το round που υποτίθεται ότι έχει flex οθόνη το βγάλανε ίδιο με το note3

george

Το θέμα είναι οτι οι εύκαμπτες ίσως και να είναι βολικές,αισθητικά όμως θα αρέσει σε κάποιον να νιώθει λες και κουβαλάει ένα χαρτί και έχει δώσει 100-200-300 ευρώ? Εγω προσωπικά προτιμώ τα κινητά οπως είναι σήμερα,βέβαια θέλω καλύτερη αυτονομία

Tasos11

Εαν είχανε ΙΡ 55/58.Να σκούπιζα τα σκ@τ@.Τέλειο δεν θα ταν?The-next-big-thing?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.