Samsung Gear fit, Επίσημη ανακοίνωση

Νέο wearable με όνομα Samsung Gear Fit ανακοινώθηκε επίσημα από την Samsung κατά την διάρκεια του unpacked event στην Βαρκελώνη. Η συσκευή έχει κυρτή οθόνη 1.84” Super AMOLED (432×128), είναι ανθεκτική σε νερό και σκόνη, ενώ η μπαταρία του διαρκεί 3-4 ημέρες. Zυγίζει μόλις 27γρ και έχει διαστάσεις 23.4 x 57.4 x 11.95 χλστ

Το Samsung Gear Fit μπορεί να μετρήσει βήματα και να παρέχει υπηρεσίες ύπνου, όπως και ο ανταγωνισμός του, όμως είναι το μόνο smartband που ενσωματώνει αισθητήρα καρδιακών παλμών έτσι ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο της καρδιακής σας λειτουργίας. Μπορεί επίσης να ελέγξει αυτόματα τους παλμούς σας και σας ειδοποιεί χρησιμοποιώντας δονήσεις.

Αποτελεί όμως και ένα πολύ καλό εργαλείο της καθημερινότητας σας. Το Samsung Gear Fit χρησιμοποιεί Bluetooth 4 και σας επιτρέπει να δείτε όλες τις ειδοποιήσεις του κινητού σας. Δεν μπορείτε να δεχτείτε κλήσεις ή να πάρετε τηλέφωνο, όπως στα Samsung Gear 2 και Gear 2 Neo , αλλά έχετε την δυνατότητα να διαβάσετε μηνύματα, email, feed από τα social networks και να χειριστείτε την μουσική του smartphone σας.

Η οθόνη του αποτελεί μία από τις πιo φωτεινές και ζωντανές οθόνες που χρησιμοποιήθηκαν ποτέ σε μια τέτοια συσκευή προσφέροντας πολλά περισσότερα από ένα κλασσικό fitness band.

Η συσκευή δεν τρέχει Tizen, όμως το λειτουργικό της σύστημα επιτρέπει την χρήση εφαρμογών. Άρα υπάρχει η δυνατότητα για νέα χαρακτηριστικά στο μέλλον.

Το Samsung Gear Fit σχεδιάστηκε ώστε να εφαρμόζει τέλεια στον καρπό των χρηστών. Το λουράκι του έρχεται σε 3 χρώματα, μάυρο-γκρι-πορτοκαλί, ταιριάζοντας τέλεια με κάθε σας δραστηριότητα.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε όλον τον κόσμο τον Απρίλη, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμα την τιμή του. Σίγουρα πάντως θα βρίσκεται σε αρκετά χαμηλότερα επίπεδα απ’ότι τα Gear 2 και Gear 2 Neo.

, Samsung Gear fit, Επίσημη ανακοίνωση, Samsung Gear fit, Επίσημη ανακοίνωση, Samsung Gear fit, Επίσημη ανακοίνωση, Samsung Gear fit, Επίσημη ανακοίνωση, Samsung Gear fit, Επίσημη ανακοίνωση, Samsung Gear fit, Επίσημη ανακοίνωση, Samsung Gear fit, Επίσημη ανακοίνωση, Samsung Gear fit, Επίσημη ανακοίνωση

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Το μόνο ενδιαφέρον από όλη τη παρουσίαση..!

paris1

Με πρόλαβες φίλε Χρήστο! Αυτό ακριβώς θα έγραφα και εγώ.
Και να συμπληρώσω επίσης και το μόνο όμορφο.

Antonis

Όμορφο… Αλλά θα λειτουργεί μόνο με κινητά Samsung.
Απορω με αυτό όταν το Huawei talk band και το LG lifeband, παιζουν με Android phones και με αλλες εφαρμογές (πχ run keeper)

Darth

αυτό μάλιστα κάτι λει (όχι σαν της άλλες ανακοινώσεις της samsung)………………………….. εκτός και αν………. λειτουργεί μόνο σε samsung κινιτα τότε………… facepalm

Χρηστος

Από ότι διάβασα μόνο σε Galaxy θα λειτουργεί.. Κρίμα..

Θοδωρής

Φαίνεται φανταστικό! Ελπίζω να σκίσει στην αγορά.

LthIX

Η μπαταρία του διαρκεί 3-4 ημέρες μόνο ?
Πολύ μεγάλο μείον, εδώ το κινητό μου το φορτίζω ανα 2 ημέρες, θα φορτίζω και το “ρολόι” μου ?
Το θεωρώ απογοητευτικό !

Darth

@Χρηστος τότε……..άχρηστο…….. από ότι βλέπω φέτος σε αυτό το gadget η huawei έχει τα σκήπτρα

Nick-Ch

Έλεος γιατί μόνο με samsung.Και μου αρέσει 🙁

AntonisCh

Παιδία το sony smartband πιστέυω οτι είναι ομορφότερο απο αυτό και λειτουργεί σε όλα τα android..Αλλά δεν έχει οθόνη..

AntonisCh

https://www.sonymobile.com/gr/products/smartwear/smartband-swr10/
Υπάρχει και σε άλλα χρώματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.