Samsung Galaxy Gear, Νέο update φέρνει ειδοποιήσεις για GMail, Hangouts, Facebook, tweets κ.ά

Οι κάτοχοι του Samsung Galaxy Gear θα λάβουν -αν δεν έχουν λάβει ήδη- μία αρκετά χρήσιμη αναβάθμιση στο smartwatch τους. Η αναβάθμιση επιτρέπει στους χρήστες του Galaxy Gear να λαμβάνουν ειδοποιήσεις που αφορούν σε μηνύματα στο GMail, σε μηνύματα στο Hangouts, σε tweets ή σε μηνύματα στα Facebook, αλλά και να μπορούν να διαβάσουν αυτά τα μηνύματα ως ένα ορισμένο όριο.

Αν είναι απαραίτητο να διαβάσουν ολόκληρο το email ή κάποιο μήνυμα θα πρέπει στην συνέχεια να μεταβούν στο κινητό τους. Η αναβάθμιση επίσης φέρνει βελτιώσεις στο Smart Relay, με αποτέλεσμα η μετάβαση από το κινητό στο ρολόϊ και το αντίστροφο να γίνεται πιο εύκολα, ενώ βελτιωμένη είναι και η χειρονομία ενεργοποίησης του Galaxy Gear με το σήκωμα του χεριού.

Υπάρχουν βεβαίως ακόμα περιθώρια βελτίωσης (για παράδειγμα, αν φτάσουν τρία email στο GMail, τότε το smartwatch συγχωνεύει τις τρεις ειδοποιήσεις σε μία) ωστόσο οι κάτοχοι του smartwatch της Samsung θα είναι ευχαριστημένοι με το νέο update.

Samsung Galaxy Gear νέο update, Samsung Galaxy Gear, Νέο update φέρνει ειδοποιήσεις για GMail, Hangouts, Facebook, tweets κ.άSamsung Galaxy Gear νέο update, Samsung Galaxy Gear, Νέο update φέρνει ειδοποιήσεις για GMail, Hangouts, Facebook, tweets κ.άSamsung Galaxy Gear νέο update, Samsung Galaxy Gear, Νέο update φέρνει ειδοποιήσεις για GMail, Hangouts, Facebook, tweets κ.ά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilis_G

To gear μου τα σπάει με ή χωρίς αυτή την αναβάθμιση….Επί τη ευκαιρία…ΠΟΙΟΣ? ήταν ο φωστήρας που έλεγε ούτε μια μέρα η μπαταρία του Gear ? Και ήταν ο λόγος που άργησα να το παρω???? Εμένα με βγάζει ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ 2 ημέρες άσε που απο το 0% φορτίζει μέσα σε μία ώρα με το ρολόι στο 100%….

Τριαντάφυλλος

Βασίλη για πες μας με τι χρήση σου βγάζει 2 μέρες?Μόνο να το δουλευεις σαν ρολόι?Αν πείς να αχοληθεις συνεχομενα ποση ωρα θα σου βγαλει με συνεχομενη χρηση?ενδιαφερομαι να το παρω για αυτο σε ρωταω.

vasilis_G

@Τριανταφυλλος

Χρησιμοποιώ το Gear μου 10 ώρες στην δουλειά με αρκετή ομιλία και χρήση καθώς και την ώρα που οδηγώ… Σύνολο 11 – 12 ώρες την ημέρα… Φυσικά και όχι μόνο σαν ρολόι.. Με βγάζει 2 ημέρες αλλά το καλύτερο είναι ότι σε μια ωρίτσα είναι πάλι φουλ 100%.

Giannis

Γεια σας παιδιά, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γίνεται να χρησιμοποιήσω το Gear χωρίς να το συνδέσω σε κάποιο κινητό τηλέφωνο (γιατί έχω το sony xperia z1) με ενδιαφέρει περισσότερο από το Sony Smartwatch 2 επειδή δεν έχει κάμερα. Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει θα το εκτιμήσω. Ευχαριστώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Smartwatches Garmin

Garmin Bounce: Ένα smartwatch των 180 ευρώ για παιδιά με LTE και GPS

To καινούργιο της smartwatch για παιδιά ανακοίνωσε η Garmin. Τo Garmin Bounce διαθέτει ενσωματωμένη συνδεσιμότητα GPS και LTE.

Gear Android Smartwatches

Έρχεται νέο smartwatch από την Amazfit (Zepp) στις 17 Νοεμβρίου

Η Amazfit, η οποία πλέον ονομάζεται Zepp, μας προετοιμάζει για ένα νέο smartwatch της, το πρώτο της σειράς Z που θα κυκλοφορήσει υπό το νέο brand.

Smartphones Android Smartwatches OnePlus

Πιστοποίηση μας αποκαλύπτει την ύπαρξη του OnePlus Watch

Το OnePlus Watch, με κωδικό μοντέλου W301GB, πήρε πιστοποίηση IMDA, αποκαλύπτοντας μας για πρώτη φορά πως η εταιρεία βρίσκεται κοντά στην κυκλοφορία του.

Smartphones Android Android Smartwatches Huawei

Huawei Watch Fit: Διέρρευσαν renders και όλες οι πληροφορίες του επερχόμενου smartwatch

Tο Watch Fit θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα, ενώ θα είναι αδιάβροχο έως και 50 μέτρα κάτω από το νερό για 10 λεπτά.