Samsung Galaxy Gear update, αλλάζει από Android σε Tizen

Από σήμερα οι κάτοχοι του Samsung Galaxy Gear μπορούν να αναβαθμίσουν τα smartwatches τους από Android σε Tizen. Τον Φεβρουάριο η Samsung παρουσίασε τη συνέχεια του πρώτου της smartwatch, τα Samsung Gear 2 και Samsung Gear 2 Neo τα οποία κυκλοφόρησαν με το δικό της Tizen OS.

Το update σε Tizen βελτιώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, την απόδοση της συσκευής και τις φωνητικές εντολές ενώ φέρνει και standalone music player.

To update δεν είναι ακόμη OTA οπότε πρέπει να συγκχρονίσετε το Galaxy Gear με το PC για να γίνει το update από το Samsung Kies και πρέπει να έχει προηγηθεί backup για να σωθούν τα αρχεία.

Σχεδόν όλα τα features των Samsung Gear 2 και Samsung Gear 2 Neo θα είναι και στο Samsung Galaxy Gear εκτός από κάποια που σχετίζονται με το hardware όπως για παράδειγμα ο μετρητής καρδιακών παλμών.

, Samsung Galaxy Gear update, αλλάζει από Android σε Tizen

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George E.

Κάτι σαν να λέμε από κάμπια σε πεταλούδα ένα πράγμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.