Samsung Galaxy Glass, Η απάντηση στα Google Glass;

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν φήμες οι οποίες υποστηρίζουν ότι η Samsung ετοιμάζεται να δημιουργήσει “έξυπνα γυαλιά”, αντίστοιχα με τα Google Glass. Σήμερα, κάποιες νέες φωτογραφίες έρχονται να μας παρουσιάσουν την προσπάθεια της Samsung στον τομέα αυτό.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από την αίτηση πατέντας της Samsung στην αρμόδια αρχή της Κορέας. Όπως παρατηρείται σε αυτές, η εταιρία δεν ετοιμάζει ακριβώς ένα ζευγάρι γυαλιά αλλά μία συσκευή στυλ bluetooth από την οποία θα προεξέχει ένα κομμάτι γυαλί μπροστά από το μάτι μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα συσκευή αποκαλείται ως “Earphone” από την Samsung, αν και μάλλον δεν πρόκειται για εμπορική ονομασία.

Πριν από λίγους μήνες, είχαν παρουσιαστεί κάποια ακόμα σχέδια μέσω της Wall Street Journal, παρουσιάζοντας μας μία διαφορετική πατέντα που είχε καταθέσει η εταιρία για “έξυπνα γυαλιά”.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια παραπάνω πληροφορία, όμως οι φήμες αναμένουν την παρουσίαση των Samsung Galaxy Glass, ή όπως αλλιώς αυτά θα ονομάζονται, στην έκθεση IFA 2014 τον Σεπτέμβριο.
, Samsung Galaxy Glass, Η απάντηση στα Google Glass;, Samsung Galaxy Glass, Η απάντηση στα Google Glass;, Samsung Galaxy Glass, Η απάντηση στα Google Glass;
Πηγή 1,2

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

ωραιο φενεται

Alexis

Ενα τέτοιο θα παρω τα καρναβαλια και θα ντυθώ Vegeta..:D

loni

alexis εγραψες λεμε…εισαι θεος αγορι!!!χαχαχαχα…

Jοhnny

Νομίζω θα ήταν πιο ωραία αν είχαν δύο φακούς αντί για έναν. Έτσι μοιάζουν λες κι είναι βγαλμένα από καμία ταινία φαντασίας με τρελούς επιστήμονες κι αστροναύτες 😛

Όπως κι αν είναι πάντως τις θεωρώ αχρείαστες τέτοιες συσκευές. Ό,τι και να μπορούν να κάνουν αν τα φορέσεις και βγεις έξω θα σε κοιτάνε όλοι κάπως έτσι
https://assets.sbnation.com/assets/2386281/jack_sparrow.jpg

ChristosNL800

super saiyan

Τελης Μπατακης

Τελικά η μαχη ειναι για το ποιος θα κάνει τον άνθρωπο πιο πρόβατο και εμεις τσακωνόμαστε για πυρήνες και ιντσες…

sammyjim

Ναι ναι κάτι τέτοια λέγανε και για αυτός που φορέσαμε τα πρώτα Bluetooth αλλά τελικά είναι πρακτικά… Άσχετα αν ακόμα το 2014 οι πιο πολλοι ούτε καν το ξέρουν σαν χρήση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.