Samsung Galaxy S III, Πήγε από φούρνο…

Πριν μερικές ημέρες είχε προκληθεί σάλος με φωτογραφίες ενός Samsung Galaxy S III που ο κάτοχός του είχε ανεβάσει σε forum αναφέροντας ότι είχε σκάσει στην τσέπη του. Η Samsung ζήτησε το κινητό από τον Ιρλανδό ιδιοκτήτη του και το έδωσε για έλεγχο σε ανεξάρτητη εταιρεία ερευνών η οποία απεφάνθει ότι για να δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα το κινητό θα πρέπει να μπήκε σε φούρνο μικροκυμάτων!

Παράλληλα και ο “άτυχος” ιδιοκτήτης ανέβασε στο ίδιο forum σχόλιο-απολογία ότι αυτός ευθύνεται για την καταστροφή στο S III του… Τι να συνέβει άραγε;…

, Samsung Galaxy S III, Πήγε από φούρνο…

Πηγές: 1, 2

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sdaoulas

ποσα του εσταξε η samsung; ολα αγοραζονται λεμε.

Nickolas

Καλά υπάρχει περίπτωση να μπήκε το κινητό σε φούρνο μικροκυμμάτων και να έχει ένα κάψιμο στο κάτω μέρος, αυτο θα πρέπε να έχει εκραγεί ολόκληρο.

gorge

1 η Samsung θεωρεί τον κόσμο ανόητο.
2 στο techblog δεν αναφέρθηκε αυτό το γεγονός με το s3 παρά μόνο τώρα με την απάντηση της Samsung.

MpRoU

Όλο το κινητό είναι άθικτό (ΕΙΔΙΚΑ η μπαταρία) και κατά τ’ άλλα ψήθηκε στα μικροκύματα….σίιιιγουρα….

Υ.Γ : Περιμένω από κάποιον να πει ότι το έβαλε στα μιρκοκύματα χωρίς τη μπαταρία γι αυτό βγήκε έτσι 😛

john

στο αυτοκίνητο για gps δεν το ειχε ο τύπος ? και θυμάμαι οτι του είχε κάψει και τα πλαστικά του αυτοκινήτου του

Manolis

κάτι περισσότερο αληθοφανές δεν μπορούσαν να βρουν?
τι πιο φυσιολογικό?
σε όλους έχει πέσει κατά λάθος χωρίς να το δούμε το κινητό μέσα στον microwave!

τασος

αμα καποιος ειναι τοσο μ……. ωστε να το βαλει σε φουρνο μικροκυμματων τι να πω?

Vasilis

OK ναι, ο τύπος που ειπε οτι του το εβαλε καποιος στον φουρνο μικροκυμάτων επειδή ήθελε να το στεγνώσει ειναι πληρωμένος, επίσης είναι πληρωμένη η εταιρεία που έκανε την ερεύνα επίσης οι υπόλοιποι 9.999.999 χρηστες κρύβουν τα καμένα κινητα τους επιδη ειναι πληρωμένοι απο την Samsung. Αραγε γιατι εμείς οι Ελληνες τα ξέρουμε όλα?

Θανάσης

Τα τσέπωσε καλά ο τυπάς.

ioannis

αν ειχε μπει σε microwave δεν θα ειχε καει σε ενα μονο τοσο μικρο σημειο…!
τα τσεπωσε καλα ο τυπας !

NickV

ο τυπας καλυτερα να βρει κανεναν δικηγορο. Γιατι αν του κανει η samsung μυνηση για δυσφημηση και δεν ξερω και εγω τι αλλο, θα καταληξει μεσα με τα Αμερικανικα δικαστηρια (Αμερικανος δεν ηταν?)

vagelis da

παιδια με το συμπαθειο,λετε ηλιθιοτητες…
εννοειται οτι θα μπορουσε να λεει μουφες η samsung,αλλα ο φουρνος μικροκυματων δεν εχει σχεση με τον απλο φουρνο…
ΔΕΝ ΨΗΝΕΙ(!)
ο μικροκυματων ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ οτι εχει εστω και ελαχιστη υγρασια,και κανει μπαμ με οτιδηποτε μεταλικο.
Δηλαδη θα μπορουσε καλλιστα να μην εχει παθει απολυτως τιποτα το κινητο σε ενα φουρνο μικροκυματων αλλα να εσκασε η μεταλικη υποδοχη του φορτιστη…
Ειπαμε…οχι οτι εγινε ντε και καλα ετσι,αλλα γινεται μη λετε πως δεν ψηθηκε ολοκληρο…

nick

@evangelis αν δεν δω εσωτερικες φωτογραφιες του κινητου δεν ξερω αν μπηκε η οχι σε μικροκυμματα αλλα σε προκαλω να βαλεις ενα στεγνο CD μεσα και να το αφησεις να “ζεσταθει”για ενα λεπτο.αν δεν μπορεις ψαξε στο youtube

Enzo

Συμφωνώ με vagelis da. Λάβετε επίσης υπόψη ότι υπάρχουν πολλοί καμένοι τύποι σε αυτόν τον κόσμο που θα έβαζαν το πανάκριβο κινητό τους στον φούρνο μικροκυμάτων ώστε να πάρουν μετά μια τεράστια αποζημίωση από την samsung.

vagelis da

Το cd δημιουργεί αντανακλάσεις όπως τα μέταλλα,μη λετε ότι να ναι

Γιώργος Τσ.

Εγώ βάζω στοίχημα ότι η Apple θα κάνει την κίνηση ματ και θα του δώσει τα διπλά +1 iPhone για να τα ξεράσει όλα…Έχει να πέσει γέλιοοοο…!!!!

Dimitris Charalampakis

Ναι αλλά δεν γίνεται και ο κάθε κομπλεξικός καραγκιόζης να ανεβάζει ένα βίντεο στο youtube και να λέει ότι παπαριά του κατεβαίνει!

Και επίσης δεν γίνεται όταν 99 άνθρωποι λένε το Α εμείς να πιστεύουμε τον 1 παλαβό που λέει το Β επειδή υπάρχει συνωμοσία από πίσω και οι πολυεθνικές μας απειλούν, κτλ κτλ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;