Samsung Galaxy S IV, Οι θήκες προδίδουν τον σχεδιασμό του;

Αυτές είναι κάποιες θήκες που έχουν κατασκευαστεί για να υποδεχθούν το Samsung Galaxy S IV όταν αυτό θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Αν κρίνουμε απο την πιο πρόσφατη τακτική της Samsung το νέο Galaxy S θα πρέπει να το περιμένουμε στα ευρωπαϊκά καταστήματα μέσα στον Απρίλιο. Ρίξτε μια ματιά, δεν ταιριάζει με την πλάτη του Galaxy S IV I9502 που έχουμε δει;

Αύριο αργά το βράδυ σας περιμένουμε όλους σε μεγάλο live chat για να υποδεχθούμε το Samsung Galaxy S IV.

Samsung Galaxy S IV, Samsung Galaxy S IV, Οι θήκες προδίδουν τον σχεδιασμό του;

Samsung Galaxy S IV, Samsung Galaxy S IV, Οι θήκες προδίδουν τον σχεδιασμό του;

Πηγή

Kudos to Billys

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

40 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kosmas

Όχι γ@μώτο το ήξερα ότι κάτι σχεδόν ολόιδιο θα παρουσίαζε αυτή η samsung…fail

Bora

“Εσείς οι iSheeps αγοράζετε κάθε χρόνο ίδιο design με λιγάκι καλύτερα χαρακτηριστικά… αρνιά!”
Αντικαταστήστε το γράμμα “i” σε “samsung”.

Nikolaos

Εντάξει ακόμα μία δύο μέρες έχουμε ελπιδες να δούμε μήπως και δεν ειναι κάτι τόσο ίδιο..

Nikos

Μετα αντε να κραξουμε την apple για την προτοτυπια του σχεδιασμου.
Ενα μεγαλο s3 ενα μικρο note2 γεννιεται.

ΤechviewGR

ότι χρησιμοποιεί το ίδιο design δεν νομίζω να σημαίνει ότι θα είναι μια ίδια συσκευή…
Μου αρέσει το S3 design και τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά….
αλλά εδώ ταιριάζει την φράση που την βλέπαμε με τα apple fun boys:
Αν θες το πέρνεις αν θες οχι!

giannis

κι εσείς οι Samsungzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz είστε καλύτερη που ότι και να σας πασάρουν θα πάτε να το πάρετε για να έχετε το τελευταίο? Το καλύτερο κινητό έχει κυκλοφορήσει ήδη και η Samsung απλα ακολουθεί! XPERIA Z!!!!

spyros

Το θεμα ειναι οτι τα iπροβατα πανε και τα παιρνουν ενω τα προβατα της samsung θα χαθουν πολυ γρηγορα με τετοιο design

Jacob

χμμ.. 1)ή μας δουλευουν και θα βγαλουν κατι τελειως νεο
2) ή μας δουλευον και θα βγαλουν κατι τελειως ιδιο
εκνευριζομαι που μας “κραταν σε αγωνια” και μας δουλευουν, αλλα ας ελπισουμε στη 1η εκδοχη

tasos1994

τ οτι καποιος δεν γουσταρει ενα κινητο της σαμσουγκ δεν σημαινει αυτοματα οτι ειναι αγοραστης ι φοουν σοβαρεψου υπαρχουν πολλες εταιριες…στο μονο που συμφωνω ειναι ο χαρακτηρισμος…

manolis

Περιμενα μηπως παρουσιασει κατι διαφορετικο αλλα τοσες πληροφοριες το ιδιο δειχνουν αρα θα παω σε htc one που σιγουρα αξιζει τα λεφτα του και ειναι σχεδιαστικα παρα πολυ ομορφο κριμα και ηθελα να παρω ξανα samsung

nerven

Εδώ υπάρχουν για το ipad 5. Για το s4 που κυκλοφορεί αύριο δεν θα υπάρχουν;

makis88

Tι το κράζετε? Και πέρισυ με το s3 παντού κακάσχημο το χαρακτηρίζατε όλοι και μια χαρά πούλησε.

iwannis

Έτσι θα είναι πιστευω,και περισυ ειχαν βγει real φωτογραφιες 3-4 μερες πριν παρουσιαστει επισημα.Απλα αν ειναι ειναι ετσι μετριο σε σχεδιασμο,χωρις κανενα ιχνος φαντασιας,και πλαστικο,να δω τι πωλησεις θα κανει και τιποτα αλλο.Πιστευω αν ειναι ετσι οπως φαινεται στις εικονες και στις θηκες,Z και ONE θα πουλησουν παρα πολυ,ειδικα το Z.Tωρα πραγματικα,θα προτιμουσε κανεις το κινητο που βλεπουμε στις φωτογραφιες που ειναι και πλαστικο επειδη θα εχει ξερω γω 8πυρηνες και οχι το Z με την κορυφαια κατασκευη,κορυφαιο design και επειδη ειναι αδιαβροχο; καποιος αν υπαρχει νομιζω πως μπορει να κανει ΜΠΕ,ειδικα αν δεν εχει και επειχηρηματα και πει απλα,ε ειναι το S4

Chaos

Ακομα και στις θηκες υπαρχει ποιοτητα.
https://www.modaco.com/topic/361358-htc-one-double-dip-hard-shell-case/

Ανδρέας

Δηλ. Επειδη τώρα έκανε την εμφάνιση της και μια θήκη που μπορει να ειναι και φεικ εχει καθοριστεί η εμφανιση? Η σαμσουνγκ τόσο καιρο έκανε υπέρ αγώνες για να κρατήσει το S4 μυστικό δεν νομίζω να ειναι επίσημη η θήκη απλά κάποιος την έφτιαξε βάση με το βιντεακι του Κινέζου!

mike

πραγματικα αμα ειναι ετσι το xperia z και το htc one θα γελανε για ολο το 2013

john

Παίδες….. ένα θα πω μόνο… το s4 θα είναι το ποιο λεπτό απ’ολα τα κινητά που κυκλοφορούν αυτή τι στιγμή και θα έχει την ποιο ωραία σε αίσθηση οθόνη……

exotic

@ giannis:
Η οθονη του xperia z για τα δεδομενα της εποχης ειναι απλα τραγικη…
σε πληροφορω κινεζικα δικαρτα 5” no name που χρησιμοποιω εδω και 1 χρονο εχουν καλυτερα και πιο ενδιαφεροντα χρωματα. Ασε που το περιβοητο γυαλινο πισω μερος του Ζ αν σου πεσει (που αργα ή γρηγορα θα σου πεσει) θα γινει… και εγω φιλε μου δεν ρισκαρω να ριχχνω καθε τοσο ενα σκασμο ευρω για αντικατασταση, οπως και ειμαι εναντιον των θηκων, ειδικα σε ενα τοσο ομορφο κινητο οπως το sony. Τωρα θα το ξαναπω για τελευταια φορα οποιος θελει αγοραζει οτι θελει και σε οποια τιμη θελει…Το ποιο κινητο ειναι καλυτερο ειναι τις περισσοτερες φορες υποκειμενικο θεμα και ολες οι αποψεις σεβαστες. Ειναι καιρος πλεον να παψουν οι διεκδικησεις απο ολους ποια εταιρεια ειναι καλυτερη για τον απλο λογο οτι ολες αυτες ειναι επαγγελματιες και ο αντικειμενικος σκοπος τους ειναι το κερδος και η επιβιωση τους, Μηπως ηρθε επιτελους ο καιρος να καταλαβουμε πραγματικα και εμεις οτι εχουμε τον ιδιο στοχο; Φιλικα και συγνωμη για το μεγαλο ποστ!

XperiakiasT

@exotic Χαχαχαχα νασε καλα ρε φιλε με εκανες και γελασα….εχεις ιδεα απο Gorilla glass και dragontrail?

exotic

@XperiakiasT:
εσυ εχεις δει να πεφτει xperia z με το πισω μερος εξυπνε??
προφανως οχι…εγω ομως εχω δει (κολλητου μου) και σε πληροφορω οτι εγινε κ…ς! Να δεις τωρα τι τρεξιμο κανει να το επισκευασει και σε φερω σε επικοινωνια να του εξηγησεις τι σημαινει Gorilla glass και dragontrail…Και σου συνιστω να εισαι πιο ψυχραιμος και ευγενικος στις απαντησεις σου γιατι θα παψω να ειμαι και εγω!!!

Ακης

@exotic, λες οτι να’ναι. απλα. εισαι off topic και αναθεμα αν εχεις πιασει το Ζ στα χερια σου. Πραγματικα ομως ρε φιλαρακι.. διαβασε για την οθονη του, αν δε μπορεις να τη δεις και να τη συγκρινεις.
εντος θεματος τωρα.. Samsung βγαλε κατι καλο! οχι τα ιδια!

exotic

@Ακης:
για το off topic συμφωνω μαζι σου.
για το εαν εχω πιασει ή οχι ασε να το ξερω εγω… παντως οτι πληροφοριες θελεις επειδη το κινητο το εχω φερει απο εξωτερικο εδω και σχεδον 3 εβδομαδες ευχαριστως να σε ενημερωσω…
α, ξεχασα για την οθονη ψαξε λιγο να δεις τις κριτικες που εχει και θα δεις οτι εχω δικιο.Και τελος θα σε παρακαλουσα να θεωριες δεδομενο οτι αυτα που γραφω ειναι αληθινα γιατι και εγω αυτο θεωρω δεδομενο για τα δικα σου τα γραφομενα απο προσωπικες εμπειριες οπως και των υπολοιπων.Αυτο αλλωστε ειναι σχεδον προυποθεση ωστε να κανουμε μια χρησιμη συζητηση!

Ακης

νταξει σωστα, δε ξερω τι διαβαζεις και τι εχεις δει… Σημερα,ομως, για τριτη φορα το επιασα και το συγκρινα με note2. Στο φοντο που το βαλανε εχει πολυ γκρι.. και ισως αυτο σε χαλαει. Μολις του αλλαξα φοντο.. ειπα ουαου…! Τεραστια διαφορα. Του φιλου μου του επεσε στο ποδι και μετα στο πατωμα, γερα.. Τιποτα δεν επαθε.
Επισης ειδα βιντεακι με κοπιδι που το μαχαιρωνουν..!!! το μονο που χαλαει ειναι η ζελατινα.. που εχει ανταλλακτικες. Μολις την αλλαξε.. Ιχνος τραυματος.
Επισης απο ολα τα hands on που εχω δει -του Techblog(και δε ξερω το λογο), ολοι μιλανε για Οθοναρα.
Διαφορετικες γνωμες εχουμε. Αλλα δε μπορω να βλεπω να λες “τραγικη” την οθονη του Ζ.
Επισης για την καμερα.. ο Κωστας στο hands on δεν εδειξε τιποτα σχεδον(ενω συνηθως κανει αψογα hands on [και δε το λεω με κακη προθεση]).. ουτε καν την “εκρηξη”. Τεσπα φιλικα ολα.
Ειναι η γνωμη μου

Lefteris

Καταρχην για οσους εχουν κανει θεο το Z να θυμισω…
1. Η Σονυ βγαζει για 1η φορα ναυαρχιδα! Που σημαινει οτι υπαρχει πιθανοτητα…
α. Μετα απο τρεις-εξι μηνες περιπου νεα ναυαρχιδα, ηδη υπαρχουν φημες! https://techblog.gr/mobile/sony-xperia-c670x-specs-leaked-5768/
β. Υποστηριξη, μετα απο ενα χρονο περιπου να σας πουν οτι δεν το σηκωνει το νεο αντροιντ! 😛
Και ειδικα σε αυτο το θεμα ξερουμε οτι ειναι αναξιοπιστη ολοι η σονυ!

Ας δουμε λοιπον πως θα τα παει με αυτα και ισως μπει στις εταιρειες που εχω σε εκτιμηση, αλλα για να τα διαπιστωσουμε πρεπει να περασει ενας χρονος, οποτε τσαμπα πανυγηριζετε για τα σονυ!

Τωρα απο εκει και περα πρωσωπικα δεν θα επαιρνα και σονυ λογω του ui της, τα samsung για μενα ειναι πολυ μπροστα σε αυτο το τομεα, αλλα αυτα ειναι υποκειμενικα!

On-topic Φυσικα αν βγει σε τετοιο σχεδιο το s4 εννοειται οτι θα ξενερωσω αλλα λογω του ui που μου αρεσει και της υποστηριξης της samsung θα περιμενω για το 5. Παντως αμα βγαλει και αναβαθμισμενο s3 η samsung και αυτο το s4 θα αρχιζω να πιστευω οτι η samsung το εχει καψει! 😛

Mourlos

Lefteris@ κ όσοι κραζουν sony ναι να βγάλει κ άλλη κ όσες θέλει δεν θα ειναι καραπλαστικουρα του κερατα…έλεος φάτε ακόμα μια φορά την παπαρα κ φτάνει πείτε ότι ειναι παπαρα κ μην την υποστηρίζετε ότι πατάτα κ να βγάλει!!!! Δυστυχώς κ το Sony μειονεκτη στην μπαταρία που το πήρε φίλος αλλα ειναι καυλα (sorry Κώστα) όταν το κρατάς !!!! Τώρα όλα τα αλλα που θα πείτε οι της Samsung καλα θα κάνετε!! Έχω κ το note 2αυτη την στιγμή αλλα δεν μπορω να δεχτώ ότι ειναι η top εταιρία !!! Οταν εξακολουθεί να μου βγάζει τα σκατοπλαστικα!

Βασίλειος

Nα σου πω εγώ για gorilla glass που όταν μου έπεσε το tab απο το 1 m ;huela 200€ για να αλλάξω το digitizer..

Lefteris

@ Mourlos, κοιτα οπως ειδες δεν υποστηριξα τη samsung στο τομεα κατασκευης, πιστευω οτι ειμαι αντικειμενικος πανω στα 2-3 πραγματα που ειπα, αλλα οχι ΔΕΝ μπορω να δεχτω μια εταιρεια να βγαζει τοπ κινητο καθε τριμηνο!!!!!!!! Ελεος δηλαδη! Καποιος που θα θελει να εχει το τοπ κινητο να σκαει 700αρα καθε τριμηνο, μην τα γραφετε ετσι αβιαστα αυτα βρε παιδια! Επισης θελω να πιστευω οτι αυτη η θηκη ειναι για την αναβαθμιση του 3 και οχι για το 4… θα δουμε, μη βιαζεστε μια μερα εμεινε πλεον!

ΜΑΝΩΛΗΣ

Μας πρηξατε με το xperia z.Ειναι φολα και μονο που εχει μονιμη ζελατινα που χαρασεται με το παραμικρο. τι να την κανεις την φουλ hd οθονη και τα 13Μρ φωτο αν δεν μπορεις να δεις μεσα απο τις γρατζουνιες ναι υπαρχει και η λυση ακομα μιας ζελατινης, ομως τοτε η αισθηση παει περιπατο. το S4 θα το κανει σκονη και ας μην ειναι αδιαβροχο (κριμα) με τον “οικογενειακο” σχεδιασμο και την πολυ καλη ποιοτητα βαφης παλι θα αρεσει σε πολλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

π.α

ρε παίδες μην φανατίζεστε τόσο, θα μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που γράφετε…

Jacob

μπειτε στο gsmarena.. Κοιταξτε το Ζ! 😉 Νταξει καποια πραγματα ειναι καλυτερα απο αλλα. Απλα.
Πρεπει να το παραδεχτουμε. οπως το s3 ηταν το καλυτερο τοτε, οπως το 4 πιο παλια. Τεσπα.

Ziarkas

Εσείς οι φανατικοί της Samsung έχετε κόψει αλυσίδα,δεν εξηγείτε αλλιώς… 😛

Billys

Μια εταιρεια μονο μπορει να χτυπησει και τη samsung και την apple αρκει να μπει στο παιχνιδι με τα android . Η ΝΟΚΙΑ ! Ουτε σονυ ουτε κανενας αλλος . Και για να πω τη γνωμη μου ειλικρινα , πιστευω και η samsung καποια στιγμη θα “ξεφουσκωσει” αν δεν ριξει κατι πρωτοποριακο στην αγορα των smartphones μεσα στα επομενα 2 χρονια . Αλλα σιγουρα , δε θα ειναι λογω της σονυ . Εκαστος στο ειδος του . Η samsung στις τηλεορασεις , η σονυ στο Playstation γιατι απο τηλεορασεις εχω φαει φολα (πρωην υποστηρικτης σονυ τηλεορασεων 14 χρονια και πλεον κατοχος 3ων samsung , μεγαλη ιστορια) και η apple στους υπολογιστες . Τα κινητα για μενα ανηκαν και θα επιστρεψουν καποια στιγμη στη ΝΟΚΙΑ .

Tony Cool

Για τα παιδια που φανατιζονται με το z:μολις το πρωτοειδα ειπα πως αν εχει μια αξιοπρεπη οθονη ,και οχι τις απαραδεκτες των προηγουμενων sony,θα αφησει εποχη.Οταν αρχισαν να καταφτανουν τα reviews απο τα μεγαλα sites του εξωτερικου και ΟΛΑ εκραζαν με το γαντι την οθονη του γεννηθηκε μεσα μου η αμφιβολια.Οταν το κρατησα πριν λιγες μερες στα χερια μου πεθανε καθε ελπιδα!Μιλαμε για μια οθονη που αρμοζει σε τηλεφωνα 200-250 ευρω maximum.Απλα τραγικη,σαν να βαλανε την οθονη του xperia s σε 5ιντση εκδοση.Η χαρα της χλωρινης και γωνιες θεασης της πλακας.Οκ,δεν μπορουσαν η δεν ηθελαν να βαλουν amoled.Χαθηκε ο κοσμος να χρησιμοποιουσαν καποιες ips παρομοιες με τις τελευταιες αξιοπρεπεστατες της htc;Ανεξηγητο…
Θα ηθελα πολυ να δω μια εταιρια να μας πασαρει μια προταση που θα κερδιζει σε ολα τα σημεια τα εντελως ανεμπνευστα σε design (αλλα κορυφαια κατα τα αλλα) galaxy s αλλα δυστυχως μαλλον θα περιμενουμε αρκετα ακομα.

Jacob

χαλια οθονες sony? χμμμ μαλλον δε διαβαζα σωστα τα μοντελα που παιρνανε βραβεια καλυτερης οθονης.
Με κανετε και γελαω, οχι γτ μου αρεσει η sony ή htc… αλλα γτ πισω απο καθε πικραμενου αγοραστη του γαλαξια υπαρχει ο φοβος του να παραδεχτουν καποια πραγματα.

dimitris

Παιδια πορωθειτε κι αλλο!!!:-Ρ Οι εταιριες τα οικονομανε κι εσεις πορωνεστε χωρις λογο!!:-Ρ

sosimple

Η οθόνη του z είναι όντως χειρότερη των άλλων και ειδικα σε γωνίες θέασης. Για του λογου το αληθές: https://www.youtube.com/watch?v=Mmeai9XjXRQ

Αποστόλης Ρόδος

Όλα δείχνουν πως θα φάμε απογοήτευση σε οτι αφορά το design… ευελπιστώ μέχρι τελευταία στιγμή να μας παίζουν παιχνίδι και να δούμε κάτι πολύ ιδιαίτερο που τα να τα σπάει.

nikos

ο φιλος δημητρης εχει δικιο.. στη τελικη οποιο κινητο και να διαλεξει ο καθενας οτι χρωματα ppi και οθονη να εχει ενα ειναι το σιγουρο θα το Συνιθησει.. οπως ειναι και να ειναι .

Δημητρης

Ολοι εσεις που κατηγορειτε οι μεν τους δε αναρωτηθειτε λιγο. Τι αλλο σχεδιαστικα θα μπορουν να προσφερουν πλεον; εχουν φτασει πλεον σε πολυ λεπτες συσκευες που το μεγεθος της οθονης ειναι συγκεκριμενο σαν σχημα οποτε τι αλλο περιμενετε πλεον; οι διαφορες που μπορλυν να γινουν ειναι καθαρα στην ποιοτητα των υλικων και στο αν θα ειναι τετραγωνισμενο η στρογγυλεμενο ενα smartphone. Η samsung απλα αν επιμεινει στην χρηση πλαστικου και στο 4 θα εχει κανει για μενα προσωπικα ενα μεγαλο fail. Οχι οτι δεν θα πουλησει και οτι δεν θα ειναξ καλο αλλα αυτο ειναι δεδομενο. Και τα πραγματα ειναι απλα. Εγω θεωρω καλυτερο το iOs και γουσταρω το iphone καποιος αλλος θεωρει καλυτερο το android και γουσταρει το galaxy η το xperia κτλ. Προς τι λοιπον το τοσο ξεκατινιασμα καθε φορα με τα προβατα και τα αρνια; ελεος πια… εδω γουσταρουμε ολοι την τεχνολογια και εκφραζουμε τις αποψεις μας και μονο για να γινεται καποια συζυτηση γι αυτο που αγαπαμε και τιποτε παραπανω. Φιλικα παντα…

Αποστόλης Ρόδος

Οτι και αν λέμε πάντως αργά ή γρηγορα θα επιβεβαιωθεί από τα νούμερα των πωλήσεων και την πορεία των συσκευών και των εταιριών. Δεν βλεπω το λόγο που τσακωνεστε σε θέματα υποκειμενικά όπως δεν βλέπω και τον λογο που σηκωνετε σημαίες εταιριων. Και εγω γούσταρα και γουστάρω τη Sammy αλλά χωρις παρωπίδες. Μετά απο 3 galaxy S που έτρεξα να προμηθευτώ απο τους πρώτους, θα στραβωσω αν δω το ιδιο design στο 4, το λέω. Το Xperia Z μου άρεσε πάρα πολύ και προσωπικά είναι από τις ομορφοτερες συσκευές που έχω δει. Χρόνια είχε να μου αρέσει κάτι τοσο πολύ. Ολες οι συσκευές εχουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους και ακόμα και αυτό, είναι υποκειμενικό αναλογα με τις αναγκες του καθενός. Χαρείτε μπρε… χαρειτε μπρε λάτρες της τεχνολογίας… ζούμε τις στιγμές ανακοίνωσης, μιας απο τις σημαντικοτερες high end συσκευές, από μια μεγαλη εταιρεία… 😉 Όποια εταιρεία και αν ειναι αυτή Apple, Sony, Samsung, Htc κλπ … ειναι ενα ακομα λιθαρακι στην εξέλιξη, μεχρι το επόμενο… που καποιος μαγκας σε μόλις 2-3 μήνες ενδεχομένως, θα σκαρφιστεί κάτι να ταραξει τα νερά. Εύχομαι να απολαυσουμε το βράδυ ενα υπέροχο event και να σηκωθεί ο πήχης οσο γίνεται περισσότερο… για καλό… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;