Samsung Gear S2: Επίσημα σε 2 εκδόσεις με Tizen OS [IFA 2015]

Η Samsung φέτος αποφάσισε να κάνει τις μεγάλες ανακοινώσεις των Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge+ πριν από την IFA 2015, ωστόσο βρέθηκε εκεί για να ανακοινώσει το νέο της στρογγυλό smartwatch. Τo Samsung Gear S2 έρχεται σε δυο εκδόσεις, με Tizen OS της Samsung και όχι Android Wear.

Tα Samsung Gear S2 και Samsung Gear S2 Classic έρχονται με οθόνη 1.2 ιντσών 360×360 Circular Super AMOLED, 302ppi περιστρεφόμενο bezel, Tizen OS και “rotary” UI, όπως το αποκαλεί η Samsung. Ουσιαστικά κάποιες από τις βασικές εφαρμογές και λειτουργίες του μπορούν να ελεγχθούν είτε από το περιστρεφόμενο bezel είτε από την οθόνη αφής. Τα νέα smartwatches είναι συμβατά με τις περισσότερες συσκευές που τρέχουν Android 4.4+ και μνήμη RAM 1.5GB.

Φορούν διπύρηνο επεξεργαστή Exynos 3250 1GHz, μνήμη RAM 512MB ενσωματωμένη μνήμη 4GB, Bluetooth, Wi-Fi, NFC για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το Samsung Pay.

Το Samsung Gear S2 θα επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν κάρτα SIM έτσι ώστε να λειτουργεί ανεξάρτητα από τι κινητό, χωρίς να χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο. Και τα δυο έχουν πιστοποίηση IP68 και η μπαταρία διαρκεί 2 με 3 μέρες με μια φόρτιση.

Η κυκλοφορία τους αναμένεται τον επόμενο μήνα, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη τιμή.

Samsung Gear S2: Επίσημα σε 2 εκδόσεις με Tizen OS [IFA 2015], Samsung Gear S2: Επίσημα σε 2 εκδόσεις με Tizen OS [IFA 2015]

Samsung Gear S2: Επίσημα σε 2 εκδόσεις με Tizen OS [IFA 2015], Samsung Gear S2: Επίσημα σε 2 εκδόσεις με Tizen OS [IFA 2015]

Samsung Gear S2: Επίσημα σε 2 εκδόσεις με Tizen OS [IFA 2015], Samsung Gear S2: Επίσημα σε 2 εκδόσεις με Tizen OS [IFA 2015]

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dms

Ρε παιδες του community, εχει ασχοληθει κανεις σοβαρα με τα smartwatches? ειμαι ετοιμος να προβω σε αγορα αλλα δεν ξερω τι να παρω.. Εχει κανεις να προτεινει κατι;

Αλεξ

@Dms Εγώ προσωπικά πιστεύω πως το μόνο smartwatch που αξίζει τα λεφτά τού είναι το Apple Watch.

VasilisA3

@Dms Gear S ότι καλύτερο, το iWach είναι όμορφο αλλά άχρηστο.

Dms

@Αλεξ γιατι εγω παλι πιστευω πως το μονο που δεν αξιζει τα λεφτα του ειναι το apple watch? 🙂 κ ειμαι κ φαν της apple να φανταστεις

Ιωάννης jb

Dms…. Sony SmartWatch 3, με διαφορά το καλύτερο και σε σωστη τιμή…

Giwrgos

Είμαι κάτοχος gear S εδώ και ένα χρόνο δεν έχω λόγια σχετικά με την συσκευή άξιζε και αξίζει τα λεφτά της. Τώρα όταν βλέπω ποστ που λένε ότι το Apple watch αξίζει τα λεφτά του, αμφιβάλλω αν γνωρίζουν τι κάνει το ένα και τι κάνει το άλλο smartwatch αν δεν ξέρετε και δεν έχετε δοκιμάσει και τις 2 συσκευές για αρκετό καιρό καλύτερα να γράφετε σε κανένα κουτσομπολιστικο site και όχι σε σελίδα τεχνολογίας.

Dms

@Giwrgos thank you very helpful, μια τέτοια εμπεριστατωμένη γνώμη ψάχνω. ωραίο το samsung gear s indeed αλλά σκέφτομαι ότι θα ήταν καλύτερα μια αγορά με android wear, νομίζω απλά θα κάνει περισσότερα και θα αναπτυχθεί περισσότερο (βλέπε continuous apps). κάνω λάθος λες? να σου πω προσωπική άποψη πέραν των specs είναι πως το tizen δεν θα φτάσει πολύ μακρυά από third party developed apps που είναι και το πιο σημαντικό στα smart devices πλέον.

Giwrgos

@Dms μην ανησυχείς παλικαρε με το tizen, οι εφαρμογές που είναι ήδη μέσα καθώς και τα apps που μπορείς να κατεβάσεις από το store της Samsung περιλαμβάνει εφαρμογές και από άλλους developers που θα σε καλύψουν σε όλες τις κατηγορίες. Άλλωστε αυτά που κάνει το ρολόι εμένα προσωπικά δεν μου χρειάστηκε ποτέ να κατεβάσω κάποια εφαρμογή. Ότι θέλεις πες μου!

Dms

@Giwrgos σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου να σαι καλά!

Αναστάσιος

Γνωρίζουμε πότε θα έρθει και τιμές πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αγοράσω ενα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Android Foldable Smartphones Samsung Android Smartphones

Samsung Unpacked Event 2020: Όλα όσα περιμένουμε να δούμε

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η εταιρεία θα πραγματοποιήσει το Unpacked Event 2020 στις 5 Αυγούστου. Ήρθε η ώρα να δούμε τι αναμένεται να παρουσιάσει η Samsung στην εκδήλωση.

Gear Samsung Samsung Gear S3 Samsung smartwatches

Samsung Gear S3: Κυκλοφόρησε Mega Update, 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Η Samsung σπανίως παρέχει ενημερώσεις λογισμικού για τα smartphones της που έχουν ξεπεράσει τα δύο χρόνια κυκλοφορίας τους, αλλά παρόλο που η εταιρεία αδυνατεί να ανταγωνιστεί την Apple στο κομμάτι πωλήσεων smartwatch, το Gear S3 που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2016 δεν έχει ξεχαστεί ακόμα.

Gear Samsung Samsung smartwatches

Το νέο smartwatch της Samsung θα συνοδεύσει το Galaxy S10 στην παρουσίαση;

Η Samsung συνηθίζει κάθε φορά που παρουσιάζει τη νέα της ναυαρχίδα στα smartphones (σειράς “S” ή “Note”) να εμφανίζει και το επόμενο μοντέλο smartwatch που θα κυκλοφορήσει. Σύμφωνα με διαρροές από το @OnLeaks, το ίδιο θα συμβεί και τώρα.

Smartphones Samsung Samsung smartwatches

Το Samsung Gear S4 έρχεται τον Αύγουστο μαζί με το Galaxy Note 9;

Τελευταίες διαρροές υποδηλώνουν ότι η Samsung ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά το διάδοχο του Gear S3. Το νέο smartwatch φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί επίσημα μαζί με το Galaxy Note 9 τον ερχόμενο Αύγουστο με πιθανή ονομασία Samsung Gear S4.