Samsung Gear VR: Από 8 Φεβρουαρίου στην αγορά των ΗΠΑ

Θυμάστε το Samsung Gear VR που ανακοινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην 2η έκθεση Unpacked 2014 στο Βερολίνο; Η νέα συσκευή απεικόνισης εικονικής πραγματικότητας της Samsung θα εισέλθει στην αγορά στις 8 Φεβρουαρίου, για λογαριασμό των καταστημάτων Best Buy. Θα διατεθεί αρχικά στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, και στην συνέχεια σε μερικές Ευρωπαϊκές χώρες, με τιμή εκκίνησης στα 199 δολάρια.

Τα καταστήματα Best Buy στις ΗΠΑ θα δώσουν επίσης την δυνατότητα δοκιμής του Gear VR πριν κάποιος ενδιαφερόμενος προβεί στην αγορά του. Σε κάθε κατάστημα Best Buy θα υπάρχουν δυο Samsung Galaxy Note 4 με προ-εγκατεστημένη την εφαρμογή Gear VR Retail Mode. Οι δοκιμές θα πραγματοποιηθούν ωστόσο μόνο με το ένα Galaxy Note 4 κάθε φορά, για να υπάρχει συνεχής ροή δοκιμής μιας και η άλλη συσκευή θα φορτίζει. Εάν ξεμείνει από μπαταρία δηλαδή το πρώτο, θα τεθεί σε λειτουργία η δεύτερη συσκευή.

Τα καταστήματα θα δώσουν την δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο, να δοκιμάσει για 3 λεπτά τις παρακάτω λειτουργίες:

– Milk VR: Ο χρήστης θα μπορεί να δει κάποιο βίντεο που θα διαλέξει.
– TheBlu: Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ζήσει την εικονική εμπειρία ενός παιχνιδιού.
– Transformers: Ο χρήστης θα μπορεί να δει ταινία σε εικονική πραγματικότητα.
– 360 Photos: Το αυτονόητο, ένα εικονικό περιβάλλον σε φωτογραφίες 360 μοιρών.

Οι παραπάνω λειτουργίες ωστόσο περιορίζονται σε πολυμέσα που έχει δώσει η Samsung στο κατάστημα, και όχι ότι επιθυμεί ο κάθε χρήστης. Για λόγους ασφαλείας επίσης, οι δοκιμές θα μπορούν να γίνουν μόνο για άτομα άνω των 13 ετών, και η δοκιμή θα ξεκινάει με τον χρήστη να κάθεται αρχικά σε καρέκλα.

samsung gear vr διαθεσιμότητα, Samsung Gear VR: Από 8 Φεβρουαρίου στην αγορά των ΗΠΑ

samsung gear vr διαθεσιμότητα, Samsung Gear VR: Από 8 Φεβρουαρίου στην αγορά των ΗΠΑ

Πηγή

Κώστας Κοσμόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
antonis

Διότι ενδιαφερωμε για την αγορά του gear vr θα μπορούσε κάποιος να μου πει από που μπορώ να το Πάρο ή αν το περιμένουμε και Ελλάδα

Λαζαρος

Άρα έρχεται και το Android L στο Note 4 όπου να ναι!

Kotsos

Ελπίζουμε να “βγάλει” κάτι παρόμοιο και η apple…..

GreekDeveloper

Παιδια πριν λιγες μερες αγορασα το Homido απο την ελληνικη αντιπροσωπεια και εχω να πω πως ειναι αρκετα καλο …… η τιμη του ειναι στα 69€ ….. Το προτείνω γιατι ειναι value for money vr headset. οποιος ενδιαφερεται ας μπει στο http://www.homido.gr. Εγω παντως εχω ξετρελαθει μαζι του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.