Samsung Gear VR: Αποκλειστικά VR videos από τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016

Για πρώτη φορά Ολυμπιακοί αγώνες, οι οποίοι φέτος θα γίνουν στο Rio de Janeiro στη Βραζιλία, θα έχουν κάλυψη μόνο σε συσκευές VR και συγκεκριμένα στα Samsung Gear VR.

To τηλεοπτικό δίκτυο NBC ετοιμάζει υλικό αποκλειστικά για το Gear VR της Samsung, το οποίο και συνεργάζεται με συγκεκριμένα μοντέλα Samsung Galaxy smartphones. Η υπηρεσία αυτή που ετοιμάζει το NBC για την κάλυψη τον Ολυμπιακών αγώνων θα αφορά μόνο συνδρομητές υπηρεσιών pay-TV του δικτύου.

Το δίκτυο NBC υπόσχεται στους κατόχους Gear VR περίπου 85 ώρες περιεχόμενο VR το οποίο όμως δεν θα είναι σε ζωντανή μετάδοση αλλά μαγνητοσκοπημένο και επεξεργασμένο. Τα πρώτα VR videos από το δίκτυο NBC θα γίνουν διαθέσιμα στις 6 Αυγούστου, μια ημέρα μετά την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων του 2016, ενώ το τελευταίο video θα αναρτηθεί στις 22 Αυγούστου, μια ημέρα μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων στο Rio de Janeiro.

Samsung Gear VR, Samsung Gear VR: Αποκλειστικά VR videos από τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας

Ρε παίδες μια ερώτηση τελικά αξίζει κάποιος να αγοράσει vr γυαλιά η τσάμπα λεφτά?Ας μας πει κάποιος την εμπειρία του.

VasiliS7edge

Φίλε Κώστα έχω εχω τα γυαλιά. Είναι το μέλλον σίγουρα αλλά θέλουν ακόμα αρκετή βελτίωση ακόμα. Πιο πολύ σε θέμα ποιότητας και ανεσης παρά σε λειτουργικό. Εκεί υπάρχει αρκετή ποικιλία. Οπότε η τα παίρνεις για περίεργια η περιμένεις λίγο ο ξανά λέω. Το BE είναι το μέλλον.

kostas

κωστα να τα παρεις και να ασχολησε καθε μερα οχι.ετσι για την πλακα σου που και που και να περναει η ωρα καλα ειναι.οι εφαρμογες ειναι πανακριβες και δεν εχει κατι το ενδιαφέρον

Σταύρος

Ταινίες με ποιο τρόπο βλέπεις παιδιά ??? Μέσω εφαρμογή ς που έχω pop corn?????? Η θέλει λεφτά να αγοράζεις ταινίες και τέτοια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Android Gear VR iOS

Minecraft: Τέλος υποστήριξης GearVR, Windows 10 Mobile και άλλων

Αν είστε συνδρομητές της υπηρεσίας Realm σε κάποια από τις παραπάνω πλατφόρμες, θα πρέπει να ζητήσετε refund μετά το τέλος της υποστήριξης.

Gear Galaxy Note 8 Samsung Galaxy Gear Samsung Galaxy Note 8

Samsung Gear VR: Νέο headset για να χωρά το Galaxy Note 8

Μια νέα εκδοχή του Samsung Gear VR ανακοίνωσε η εταιρεία, η οποία είναι τροποποιημένη για να χωρά το Galaxy Note 8, καθώς η οθόνη του έχει μέγεθος 6,3 ιντσών.

Gear Gear VR Samsung Samsung Gear VR

H Samsung κυριάρχησε με 782.000 πωλήσεις του Gear VR [Q1 2017]

Εκτός από τα smartphones, η Samsung έχει την απόλυτη κυριαρχία και στο κομμάτι του VR. Στο πρώτο τρίμηνο του 2017, η Samsung πούλησε 782.000 κομμάτια Samsung Gear VR, ξεπερνώντας κατά πολύ την Sony, που έρχεται δεύτερη με 375.000 πωλήσεις για το PlayStation VR.

Smartphones Apple featured iPhone 8

iPhone 8: Η JP Morgan βλέπει bezel-less design & AirPods στο κουτί

Το iPhone 8, η πολυαναμενόμενη επετειακή κυκλοφορία της Apple με νέο σχεδιασμό και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, απασχολεί από τώρα τον τεχνολογικό κόσμο και γίνεται σχεδόν καθημερινά αντικείμενο διαρροών και ατελείωτων φημών.