Samsung: Κυριαρχία σε πωλήσεις smartwatch στο 4ο τρίμηνο του 2014

Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύθηκε, η Samsung ηγείται στην πώληση smartwatches για το τελευταίο τρίμηνο του 2014. Την περίοδο μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου του 2014, η Samsung κατάφερε να πουλήσει γύρω στα 1.2 εκατομμύρια έξυπνα ρολόγια. Δεύτερη στην κατάταξη έρχεται η Pebble, η οποία πούλησε 700.000 ρολόγια την ίδια περίοδο.

Η Fitbit ήρθε τρίτη με 600.000 πωλήσεις, ενώ ακολούθησε η Sony και η Lenovo με 550.000 και 500.000 πωλήσεις αντίστοιχα.

Η Samsung προσφέρει μεγάλη ποικιλία smartwatches με διάφορα λογισμικά, όπως το Tizen και το Android Wear. Το Samsung Gear S επίσης ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα smartwatches, καθώς είναι το μοναδικό smartwatch το οποίο μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα και δίχως την βοήθεια κάποιου κινητού, και επίσης μπορεί να δεχτεί και κάρτες SIM.

Φέτος τα πράματα αναμένονται να είναι τελείως διαφορετικά, μιας και στο παιχνίδι θα μπει και το νέο Apple Watch το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου. Η Apple θα ξεκινήσει αρχικά με 3 εκατομμύρια συσκευές του Apple Watch, στα οποία θα συμπεριλαμβάνονται και οι 3 εκδόσεις του νέου Smartwatch. Η Strategy Analytics εκτιμά ότι η Apple θα μπορέσει να καταφέρει να πουλήσει 15 εκατομμύρια τεμάχια μέσα στο 2015, τόσα ώστε να μπορεί να κυριαρχήσει κατά 55% στον ανταγωνισμό της αγοράς smartwatches.

, Samsung: Κυριαρχία σε πωλήσεις smartwatch στο 4ο τρίμηνο του 2014

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
george

η samsung σε λιγα χρονια θα σφαχτει ειχε πει καποιος ανύπαρκτος απο cyanogenmod πλευρα.χαχαχα.δεν υπαρχει κατι ποιο αστειο απο τους aplehaters απο τους samsunghaters αυτοι τρωνε ακομα μεγαλυτερη ηττα.

anergos13

Με μια μερα μπαταρια , θα πουλησει 15κ???
Γελανε και τα Γυναικοπαιδα….

gkoutsos

για μενα αν θελει καποιος smartwatch, για να συνοδευει το smartphone του, αυτη τη στιγμη η καλυτερη επιλογη ειναι το pebble (ειδικα το pebble time που ανακοινωθηκε προσφατα και ειναι πολυ αναβαθμισμενο και ομορφο), κυριως λογω μπαταριας, που κρατα περιπου μια βδομαδα και γιατι μπορει να κανει τα περισσοτερα απο τα αυτα που κανουν τα υπολοιπα smartwatch… για τα υπολοιπα τι το εχουμε το smartphone?

επισης, δεν καταλαβαινω γιατι καμια εταιρεια δεν εχει χρησιμοποιησει e-paper οθονη, για να βγαλει επιτελους κανα smartwatch με αυτονομια της προκοπης…

JohnM

Το moto 360 που είναι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Smartwatches Garmin

Garmin Bounce: Ένα smartwatch των 180 ευρώ για παιδιά με LTE και GPS

To καινούργιο της smartwatch για παιδιά ανακοίνωσε η Garmin. Τo Garmin Bounce διαθέτει ενσωματωμένη συνδεσιμότητα GPS και LTE.

Gear Android Smartwatches

Έρχεται νέο smartwatch από την Amazfit (Zepp) στις 17 Νοεμβρίου

Η Amazfit, η οποία πλέον ονομάζεται Zepp, μας προετοιμάζει για ένα νέο smartwatch της, το πρώτο της σειράς Z που θα κυκλοφορήσει υπό το νέο brand.

Smartphones Android Smartwatches OnePlus

Πιστοποίηση μας αποκαλύπτει την ύπαρξη του OnePlus Watch

Το OnePlus Watch, με κωδικό μοντέλου W301GB, πήρε πιστοποίηση IMDA, αποκαλύπτοντας μας για πρώτη φορά πως η εταιρεία βρίσκεται κοντά στην κυκλοφορία του.

Smartphones Android Android Smartwatches Huawei

Huawei Watch Fit: Διέρρευσαν renders και όλες οι πληροφορίες του επερχόμενου smartwatch

Tο Watch Fit θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα, ενώ θα είναι αδιάβροχο έως και 50 μέτρα κάτω από το νερό για 10 λεπτά.