Samsung Mobile, Όταν κάτι μικρό γίνεται μεγάλο [event]

Ο φίλος του Techblog “Sasha” βρήκε και μας έστειλε με email την παρακάτω πρόσκληση της Samsung Mobile για δημοσιογραφικό event που θα πραγματοποιηήσει στο νέο κατάστημά της στη Φρανκφούρτη (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες) την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου. Η πρόσκληση όπως μας τη μεταφράζει ο Sasha αναφέρει “Ετοιμοι για κάτι το εντυπωσιακό; Na είστε μαζί μας, όταν κάτι μικρό γίνεται μεγάλο”.

Το έψαξα λίγο στο ίντερνετ και δεν μπόρεσαν να βρω περισσότερες πληροφορίες ή φήμες για το τι πρόκειται να παρουσιαστεί-ανακοινωθεί εκεί. Τι να εννοεί ο ποιητής;

, Samsung Mobile, Όταν κάτι μικρό γίνεται μεγάλο [event]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

Μπορει galaxy NOTE 3 η galaxy 4 😛

Πάνος

Από ότι έψαξα το galaxy music…. Αλλά και πάλι ολόκληρο event για ασήμαντη συσκευή?!!

Diogenis

Ελπίζω το Galaxy Tab 7.7 να γίνει 10.1 (με AMOLED δηλ)

greeceandroid

Για να λένε “κατι μικρό” μου ήρθε και εμένα στο μυαλότο Galaxy Music. Από εκεί και πέρα όμως δεν βρίσκω λόγο για ξεχωριστό event, ΕΚΤΟΣ αν η τιμή του είναι τόσο χαμηλή.

sascha

Απ’ ότι αναφέρουν Ρωσικά site, πρόκειται για ένα music player.

Λευτέρης

Και μετα απο το mαματο event της apple ερχεται η samsung να μας ΞΑΝΑαπογοητευσει!

demon

λευτερακη σε απογοητευσε χωρις να δεις καν τι θα παρουσιασει?κανε λιγακι μπεεεε !

Evan

Λογικο και πολυ καλο σαν κινηση απο τη Samsung να παρουσιασει ενα music player με android και καλο ηχο μιας και δεν φημιζονται για τελειο ηχο out of the box τα περισσοτερα android!

ploumouris

Καμιά Galaxy T. V. ισως μιάς και Galaxy camera παρουσίασε ήδη;

fanix

Σιγουρα θα βγει το samsung galaxy nexus 2 η καπεια αλλη δυνατη σισκευη με android

Αλέξανδρος

Μιας και βρίσκομαι στην Φρανκφούρτη θα πάω να δω τι παίζει.
Πολύ όμορφο μαγαζί με ωραία θέα (είναι και καφετέρια) και μερικές φορές που πήγα ξηγηθηκαν τζάμπα καφέ..μπράβο στην Samsung.

Πάνος

demon…. έλιωσα..χαχαχαχα

vasiliSIII

Αυτό που λείπει από την γκάμα της Samsung είναι ένα μικρο σε μέγεθος κινητό με αξιόλογη οθόνη. Ένα Galaxy mini με superamoled με 300ppi πχ.

Μιχαλης

Για να λεει κατι μικρο που να εγινε μεγαλο θα ειναι το Samsung Galaxy S3 10.1!!!!!!!!!!

Πάνος

Λέτε κάτι σε PADFONE??

AndroGen

Εγώ νομίζω ένα δικό του Mobile Browser

Panos7GR

@Evan: Αν θες Android συσκευή με καλό ήχο υπάρχουν και τα Sony WALKMAN της σειράς Ζ (πχ το NWZ-Z1000 που είναι το πιο καινούριο της σειράς, νομίζω). Που είναι και με την εγγύηση ποιότητας ήχου της Sony.

Γενικά πάντως τα music players/media players τα θεωρώ πλέον ξεπερασμένα και ανούσια. Όλα πια τα έχουμε στο smartphone μας (τώρα τελευταία και οι περισσότεροι στο tablet του) και αν έχεις και hi-end συσκευή σε ακόμα καλύτερη ποιότητα. Βέβαια μην ξεχνάμε πως σε αυτήν την κατηγορία υπάρχει και το iPod Touch που ειδικά το τελευταίο μοντέλο έκλεψε την παράσταση στο πρόσφατο event της Apple. Αν είναι τελικά στο event της Samsung το Galaxy Music, για να δούμε την απάντηση της Samsung στο iPod! 😉

Ο ανταγωνισμός μόνο καλό θα μας κάνει, σαν καταναλωτές πάντα!

Giannis

@demon epic comment απλα!!
Μαλλον music player θα παρουσιασουν.

μαρκος xperia

Εγώ λέω πως μπορεί να είναι κανένα nexus αλλά με πιο μικρό σχεδιασμό η με πολύ μικρή τιμή όπως και το nexus 7. Τώρα αν είναι κάτι σαν media player σίγουρα θα είναι κάτι που θα ανταγωνίζεται το iPod touch 5t.

Λευτέρης

Απλα ουτε καν θελω να το προβλεψω γιατι καμια πλαστικη παντοφλα θα ειναι…(s3)

Dimos

Αφου δεν στο λεει ο demon θα στο πω εγω..Αντε κανε λιγακι μπεεεεε

Panos7GR

@μάρκος xperia: Μπα… Nexus συσκευή το αποκλείω. Το event είναι της Samsung. Και η Google δεν έχει ανακοινώσει τίποτα, απ όσο είδα. Εκτός κι αν εννοείς ένα 7 ιντσών tablet που θα ανταγωνιστεί το Nexus 7.

Λευτέρης

Μαλλον το μονο που ξερετε να λετε ειναι “κανε λιγο μπεε”… εγω θα κανω μπεεε και εσυ κανε κοκοκοκο οταν θα βλεπεις το iphone να ξεπερνα ΟΛΟΚΛΗΡΗ την samsung κατα πολυυυ!!!

Ante_geia

Μπορεί εκτός από το Galaxy Music να είναι και το Galaxy S3 mini και το Galaxy s2 plus ..!!! Γιατί και για αυτές τις συσκευές έχουν βγει φήμες !!! Κώστα εσύ τι λες ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.