Samsung, ετοιμάζει νέο μικρότερο smartwatch με Android Wear;

Ένα νέο smartwatch της Samsung, με αριθμό μοντέλου SM-R382, φαίνεται ότι απεστάλει πρόσφατα στο FCC. Η συσκευή είναι 10mm κοντύτερη από τα Gear Smartwatches, έχει έχει Wi-Fi και Bluetooth συνδεσιμότητα και φημολογείται ότι θα τρέχει με Android Wear.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό η Samsung με νέο update έδωσε τη δυνατότητα στους κατόχους του Samsung Galaxy Gear να αναβαθμίσουν τα smartwatchesαπό Android σε Tizen.

Ενώ αναμένουμε το LG G Watch και το Motorola Moto 360 να κάνουν την εμφάνισή τους στο Google I/O, δεν έλειψαν οι φήμες για ένα τρίτο ρολόι που θα έχει Android Wear. Πιθανόν θα είναι το SM-R382 το τρίτο που θα παρουσιαστεί στην I/O στις 25-26 Ιουνίου.

Το Samsung Galaxy Gear smartwatch κυκλοφόρησε αρχικά με Android και έγινε στην πορεία συσκευή με λογισμικό Tizen μέσω update. Τώρα η Samsung ίσως ψάχνει την ευκαιρία με το νέο της smartwatch, το SM-R382, να εκμεταλλευτεί τον μεγάλο αριθμό developers που υπάρχουν για τις Android συσκευές.

, Samsung, ετοιμάζει νέο μικρότερο smartwatch με Android Wear;

, Samsung, ετοιμάζει νέο μικρότερο smartwatch με Android Wear;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
killbillgr

Εντάξει 🙆 λέμε άρχισε και εδώ τα ίδια η Samsung. Την συνηθίσαμε να βγάζει κάθε τρεις και λίγο ναυαρχίδες τώρα θα βγάζει κάθε τρείς και λίγο ρολόγια. Έχουνε μπουχτίσει του κόσμου τα gadgets.

pantzos

Παιδιά θα ήθελα ένα smartwatch με 2,5 ίντσες οθόνη

Manos Vs

Ομορφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.